He he beni dimdiZzlak burakin yok seyhan abla yok saaadet gorursunu sizÖyle de Seyhan ablayı da yalnız bırakmamak lazımm
Öylemi ebruş ozaman tuttuğun kişiyi iyi seçHadi hayırlısı, kuzum sana zahmet katılım formunu da doldur kızlar seni tanımış olur
Ablacım bu kadar iyi niyetli olma, yarışta her şey mübah
Ya yaaa duy da inanma
Profil yazın süper olmuş
Sende gazın alası var işte abla, sen kendi kendine üretiyorsun
Evet hemserim yalniz ve zayiflamaya adayiz. Görür onlarYalnızız dostum :)
He he beni dimdiZzlak burakin yok seyhan abla yok saaadet gorursunu siz
Iyi geceler demet yalniz birakti bunlar beni sen de yat zatenGozlerim kapaniyor canlar. Iyi geceler, Allah rahatlik versin insallah
Üzgünüm dostum ama sen de rakibimsin bu durumda sende göreceksin muhahahahaEvet hemserim yalniz ve zayiflamaya adayiz. Görür onlar
Fatima sende mi yarışıyor kızBu hafta saç baş yolduya geçmezsek iyii
Rekabet bayağı kızıştı çünküü
Oh noooo saadet olculer nerde kiz meraktayim hadiiiiÜzgünüm dostum ama sen de rakibimsin bu durumda sende göreceksin muhahahaha
Fatima sende mi yarışıyor kız
Oooo sen şimididen ağlamaya mı başladın:)))Iyi geceler demet yalniz birakti bunlar beni sen de yat zaten
Kimi izlediğine dikkat etYok canım, ben kenardan izliyorum şimdilik :))
Listeye girince yarışmayı düşünüyorumm :))
Kimi izlediğine dikkat et
He he Ağlıyorum cok umutsuzum rakip olamam ki size ben huhuhuhu
Ya cuma cumartesi boyle oluyo sonra bir ksimimiz su kaynatiyo yani benim oyle oldu bir iii kere mecburiyrtten ama bu hafta cok hirslandimÖyle iddialısınız kii bu cumayı iple çekiyorumm :)) gerçekten merak ediyorum kim kazanıcak diye :)
KıyamamHe he Ağlıyorum cok umutsuzum rakip olamam ki size ben huhuhuhu
Saldim ben saldim diğerleri de salabilir kasmasinlar fazla :)))Ohooooo sen şimdiden saldın kendiniiii... Tam 5 gün varr ne olacağı hiçç belli olmaz ama boş durmamak lazımmm :)
Zarifeler giymesinHe moda araya kacanlardan :) saka giyenler kizmasin :) ama nolur yakisan giysin :)
Birinci belli ablaÖylemi ebruş ozaman tuttuğun kişiyi iyi seç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?