Valla yaaRakibelerden çok benim çenemden korkun
Ablacım sen süpersin zaten gönlümüzün daimi birincisisinKiz bana ga
gazveren yok ben kendimi gazliyom sabahtan beri
Abliş ne oldu :))Bak bak bocugeeee
Seyhan ablam kaçamak yaparbu yarışın birincisi büyük harflerle
SA A D E T
Sağol bitanem ♡Ablam senin böyle şeylere ihtiyacın yok kiSen zaten harikasın
Kendine aynadan bakmayan bir şahıs :/
Ben sana boşuna güvenmiyorum
Olsun abliş yarışıyorum diye seni tutamayacağım anlamına gelmez kiSen yarışmıyon mu yavrum
Ahh can ablam bitanecik ablammm afiyet olsun seni çok seviyorum :))Mavibocuk mistik cayi cok begendim. Ama bu hafta karsi taraftasin dostum no yumusamayacagim:)
Ayy çok kötü yaaa
Kız Seyhan ablayı ben destekliyorum hiç yalnız bırakır mıyım
Neyse ki ben varım:))Şunu bu kadar kısa ve net yazsalar yaa
Sayfa sayfa yazmış, birşey de anlamadım
Çok sağol canım
İyi geceler canım ♥Gozlerim kapaniyor canlar. Iyi geceler, Allah rahatlik versin insallah
Tabikiside seni destekliyorum ablil baksana profilimeBocuk sen beni desteklemiyomuydun
Bak seeen ebru varya çok tatlısın ama senden korkulur:)Ablam senin böyle şeylere ihtiyacın yok kiSen zaten harikasın
Kendine aynadan bakmayan bir şahıs :/
Ben sana boşuna güvenmiyorum
Neyse ki ben varım:))
Fatime cim sen eğer egzersiz de yaparsan daha fazla verirsin bu sayı kadar yer egzersiz de yapmazsan kilonu korursun
Biliyorum gülüm maksat Seyhan ablayı falan gaza getirmekBu mecburiyetten ya ondan saylanmaz zaten cok az yedim ama aciktiriyor iste bu bulgur falan aciktim
Herkesi çok seviyorum dayanamıyorum abliş yaa:))Aaaa herkese boncuk dağıtıyo
Aynen yaaa yada tatlışlar takımı:))Teşekkür ederim boncuğum bu takımın adı muhteşem olmalıydı 4.takım yerine. Hepimiz muhteşem çıtırlar olacağız
Eee kuzum kimin kazanacağı belli o yüzden herkes beni destekliyor bende Seyhan ablayıBak sunlaraa baaak hepsi bana cephe almis gorceniz siz
Aman Allah'ımm
Bitti gülüm yarın ölçüp paylaşırımBitti mi kiz olculeri paylastin ki yeni okuyorum daha gecmisi
Seviyorum seni ablacım :) napayım hepiniz güzel sonuçlar alın istiyorum, kimse küsmesinBak seeen ebru varya çok tatlısın ama senden korkulur:)
O ne kiiiz ay cok kotuuu ay ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?