- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Bocuk sen beni desteklemiyomuydunKevserim saadetimde muhteşemdir
DiyorsunnnSaldim ben saldim diğerleri de salabilir kasmasinlar fazla :)))
Daha demin chia tohumlu yogurt yedim kacamak neymisSeyhan ablam kaçamak yaparbu yarışın birincisi büyük harflerle
SA A D E T
Sagol canimÖyle de Seyhan ablayı da yalnız bırakmamak lazımm
Ya cuma cumartesi boyle oluyo sonra bir ksimimiz su kaynatiyo yani benim oyle oldu bir iii kere mecburiyrtten ama bu hafta cok hirslandim
Şekerim 2. Yi merak zira birinci belliÖyle iddialısınız kii bu cumayı iple çekiyorumm :)) gerçekten merak ediyorum kim kazanıcak diye :)
Bence ağlanacak hali var, hadi kendi görmüyor, yanında ki insanda mı uyarmıyor? :)
Gülsem mi ağlasam mı bilemedimm
Afiyet olsun abla, bakalım chia seni kurtaracak mı :))))Daha demin chia tohumlu yogurt yedim kacamak neymis
Ebru varya geçen hafta bana hiç böyle propaganda yapmadın küstüm
He gule :)))Eyvah eyvahburada bomba gibi gelen biri var kızlar kazanmak için çooook çalışmanız lazım çok
Bencede kaybedeceksiniz nihahahhahaKaybetmeye hazır ol öyleyse
Ağlama bacim gaza gel:)He he Ağlıyorum cok umutsuzum rakip olamam ki size ben huhuhuhu
Bugün gördüğüm eskiden sonra bende ümit var gibiKaybedenlerden olmak istiyorsan tut tabibu yarışı Saadet kazanacak
Şekerim 2. Yi merak zira birinci belli
Bence ağlanacak hali var, hadi kendi görmüyor, yanında ki insanda mı uyarmıyor? :)
Afiyet olsun abla, bakalım chia seni kurtaracak mı :))))
Elif abla üzülme sen ben seni tutuyorum zaten propagandaya ihtiyacın yok kiEbru varya geçen hafta bana hiç böyle propaganda yapmadın küstümcuma göreceksiniz siz
Bu sayıdan daha az kalori alırsan kilo verirsinBiri bana metabolizma hızını anlata bilir mi acaba ?:)
Benimki 1362 çıktı.. Kaloriyi buna göre hesaplamak nasıl oluyor?
Türkçe okudum da birşey anlamadım
Aaaa herkese boncuk dağıtıyoBocuk sen beni desteklemiyomuydun
Teşekkür ederim boncuğum bu takımın adı muhteşem olmalıydı 4.takım yerine. Hepimiz muhteşem çıtırlar olacağızKevserim saadetimde muhteşemdir
Bu sayıdan daha az kalori alırsan kilo verirsin
Ablam senin böyle şeylere ihtiyacın yok kiEbru varya geçen hafta bana hiç böyle propaganda yapmadın küstümcuma göreceksiniz siz
Kendine aynadan bakmayan bir şahıs :/He gule :)))
Bencede kaybedeceksiniz nihahahhaha
Ağlama bacim gaza gel:)
Ayy midem kalktı bu ne !!!
Ben sana boşuna güvenmiyorumBugün gördüğüm eskiden sonra bende ümit var gibitutmaya devam
Sen yarışmıyon mu yavrumElif abla üzülme sen ben seni tutuyorum zaten propagandaya ihtiyacın yok ki
Kız Seyhan ablayı ben destekliyorum hiç yalnız bırakır mıyımÖyle de Seyhan ablayı da yalnız bırakmamak lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?