Bu nasıl iş saadet rakibiz biz kendine gel rakibimle arkadaş olamamOlsun abliş yarışıyorum diye seni tutamayacağım anlamına gelmez ki
Evet benŞekerim 2. Yi merak zira birinci belli
Oda olabilir boncuğum ♥Herkesi çok seviyorum dayanamıyorum abliş yaa:))
Aynen yaaa yada tatlışlar takımı:))
Amin ebrumm ben şok
Kilolari degil fileleri batti gozume
Hahaha ebru sen beni öldürcen ama gülmekten
Bende şoktayımAmin ebrumm ben şok
Kilolari degil fileleri batti gozume
Kuzum bak böyle stres yapma mazallah sonra 2.bile olamazsın falan stres iyi değil.He he beni dimdiZzlak burakin yok seyhan abla yok saaadet gorursunu siz
Uuu hippopotam poposuuuu
Ben de seni seviyorum ama onun yeri ayri yaris ayriAhh can ablam bitanecik ablammm afiyet olsun seni çok seviyorum :))
Ayy çok kötü yaaa
Paylaşmadım ki daha sabah paylaşayım dedim gülüm üşendim ölçmeyeOh noooo saadet olculer nerde kiz meraktayim hadiiii
Olur mu olur :)
Şimdi değil de normalde bundan çok yiyorum herhalde, yerimde saydığıma göree
Listede olmayı özledim yaa, 2.5 kilo var daha listeye girmeme, 5 güne mucize olur bu kadarın gitmesii
Bak sen bayram şekerleri yerim sizi renginizi ya şimdi belli edin ya da cumaya kadar susun:)Herkesi çok seviyorum dayanamıyorum abliş yaa:))
Aynen yaaa yada tatlışlar takımı:))
He valla işte özgüven bunlarda gülüm bizdeki ne bilmemBende şoktayımözgüvene bakarmısın
Yok canim 2. Lik gibi bir hedefim yok tabi sen 2. Lige göz dikebilirsin her daim altimdakilere destrk olur ellerinden tutarim :))**Kuzum bak böyle stres yapma mazallah sonra 2.bile olamazsın falan stres iyi değil.
Hımm pekala öyle olsun ablişBen de seni seviyorum ama onun yeri ayri yaris ayri
Aa kesmek ne demek ebruş olur mu öyle şey bende seni seviyorumSeviyorum seni ablacım :) napayım hepiniz güzel sonuçlar alın istiyorum, kimse küsmesin
Abliş yaaa bu hafta içimden hep seyhan abla geçiyor vallaha :)Olur mu olur :)
Bak sen bayram şekerleri yerim sizi renginizi ya şimdi belli edin ya da cumaya kadar susun:)
Onlar bu stres ile olamayacaklar kuzum ben ve Seyhan abla dururken
Bizimki bunlarınkinin yanında halt etmiş :))) saadetim haeshin diye bir üye boş naralar atıyor, sen kulak asma emiHe valla işte özgüven bunlarda gülüm bizdeki ne bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?