Hadi olcsene saadet ya ilk olculer duruyo de mi yazılıPaylaşmadım ki daha sabah paylaşayım dedim gülüm üşendim ölçmeye
Cansın sen ablamAa kesmek ne demek ebruş olur mu öyle şey bende seni seviyorum
Hazıra konmak yok seni gidi seniEvet ben
Çok seksiler ben de alcam:)
Haeshin diye bir üye miiii hiiiiiiBizimki bunlarınkinin yanında halt etmiş :))) saadetim haeshin diye bir üye boş naralar atıyor, sen kulak asma emi
Aynen kimseyi kırmak olmazSen yarışmıyormuydunnn ? :)))
Hem yarışıp hem desteklerim mi diyorsun yoksaa??
Hadi bakalım hislerine güvenAbliş yaaa bu hafta içimden hep seyhan abla geçiyor vallaha :)
Bize yakışmaz abla biz zayıfız file için :))))Hazıra konmak yok seni gidi seni
Çok seksiler ben de alcam:)
Sen gaza gelince çok tatlı oluyorsun abla :)))Haeshin diye bir üye miiii hiiiiii
Simdi boyle mi olduk ebruş hanim sen dur seeeen gorursunuz hıh
Tatlı rüyalar gülümKızlar ben kaçar yarın görüşürüz iyi geceler; )
Bu nasıl iş saadet rakibiz biz kendine gel rakibimle arkadaş olamam
Eski sevgiliden arkadaş olmaz gibi oldu:)))[/QUOTE
İlker ayrık gibi oldu benimki de ben senin kazanmanı istiyorumdermişim
Bu da bi bakış açısıBize yakışmaz abla biz zayıfız file için :))))
Sen gaza gelince çok tatlı oluyorsun abla :)))
Tatlı rüyalar gülüm
Kuzum ben zaten 1.yim seni motive etmek için dedim üzülme 2.likte güzelYok canim 2. Lik gibi bir hedefim yok tabi sen 2. Lige göz dikebilirsin her daim altimdakilere destrk olur ellerinden tutarim :))**
İyi geceler canım ♥ bizde seni seviyoruz.Kızlar bende yatıyorum, Allah rahatlık versin sizeHepinizi çok seviyorum ve hepinize bu hafta yapılan yarışta başarılar diliyorum. Kazanan kim olursa olsun, hepinizin güzel sonuçlar elde edeceğine eminim.
2.olmaya çalışıyor gülüm o yüzden elinden tutmak lazımBizimki bunlarınkinin yanında halt etmiş :))) saadetim haeshin diye bir üye boş naralar atıyor, sen kulak asma emi
İnsan hayal ettiği müddetçe yaşar ablişKızlar ben kaçtım hepinizi seviyor ve de öpüyorum iyi olan kazansın yani ben hihihi:)
İyi geceler tatlı rüyalarKızlar ben kaçar yarın görüşürüz iyi geceler; )
Neyse yorulmayim cuma gunu goruscez2.olmaya çalışıyor gülüm o yüzden elinden tutmak lazım
Iyi geceler ruyanda birincilik gorursun umarim ruyada bile olsa bi kere bu duyguyu hissetmek hakkinKızlar ben kaçtım hepinizi seviyor ve de öpüyorum iyi olan kazansın yani ben hihihi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?