Yorulmadan zafer olmaz BusemNeyse yorulmayim cuma gunu goruscez
Iyi geceler ebruş hazir ol cumaya uzcem hepiniziKızlar bende yatıyorum, Allah rahatlık versin sizeHepinizi çok seviyorum ve hepinize bu hafta yapılan yarışta başarılar diliyorum. Kazanan kim olursa olsun, hepinizin güzel sonuçlar elde edeceğine eminim.
Bilmiyorum ki unuttum ben olculneyi hep bi baktim bitmis :)))Yorulmadan zafer olmaz Busem
Sen jilliandan sonra çok incelmiş miydin kuzum
Evet guzeldir eminim ben yasamadim hic 2 lik senin bilmen normal :))))Kuzum ben zaten 1.yim seni motive etmek için dedim üzülme 2.likte güzel
Iyi geceleeer olculeri unutma yarinİyi geceler canlar ♥ ♥
Temiz kalpli bocugum benimAbliş yaaa bu hafta içimden hep seyhan abla geçiyor vallaha :)
Kızlar ben kaçar yarın görüşürüz iyi geceler; )
Kızlar ben kaçtım hepinizi seviyor ve de öpüyorum iyi olan kazansın yani ben hihihi:)
Kızlar bende yatıyorum, Allah rahatlık versin sizeHepinizi çok seviyorum ve hepinize bu hafta yapılan yarışta başarılar diliyorum. Kazanan kim olursa olsun, hepinizin güzel sonuçlar elde edeceğine eminim.
Jillian level 3 part 7 tamam. Yatıyorum kızlar gözümden uyku akıyor. İyi geceler.
Iyi geceler kızlar... Takımda karatay diyeti yapanların olmasına sevindim
Bugünkü listem
sabah
Peynir
Zeytin
Közlenmis kırmızı biber
havuç
Ceviz
Ara sade Türk Kahvesi
Aksam
Buğday çorbası
Haşlanmış taze fasulye
Yoğurt
2 lt su
45 dk yürüyüş
Aynen mavi boncuk sayesinde buldum :)Güzellik, aldın mı uykunu?:) Bugun kaç kilosun söyle bakalım:)
Hos geldin canım:) Kontrolden güzel haberlerle dönersiniz inşallah.
Kaldı 4:) Bittikten sonra ne yapacaksın esmer güzelim?:)
Hoş geldin canım:) @Mavibocuk vesilesiyle buldun grubu sanırım. Dukan uyguluyorsun degil mi? Sana tavsiyem protein agırlıklı beslensen de salatanı eksik etme. Salatana bol zeytinyagı koy. Kabızlık sorunun kalmaz canım. Bak Mavibocuk te degiştirdi beslenme düzenini.
Katılmak isteyenler topigine "kadrolu karataycı aranıyor" diye mesaj bırakacagım. Pek seviyorum ben karataycıları
Benzer durumdayız aslında. Benim avantajım anneme emanet edebilmem. Güvenilir bir bakıcı bulursan iş-cocuk birarada yurur canım. Hayatından kendinden bu kadar fedakarlık edersen, uzun vadede mutlu olabilecek misin?
Dogal yag derken ,? Yemektedemi kllanaim pkiBu menulerle dogal yaglari tuketirsen daha rahat kilo vetirsin arti wc sorunun olmaz
Ben yarin ki menumu solimTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim
Haftalik egzersizlerimiz 17382. sayfadadir.
CUMA GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe belindamm - - - - - - hawar - - - - - - Slm09 - - -/TD]
[TD]-- - AKovser - - - - - - zey zey - - - - - - - Zeynepela07 - - - - - - Hayaller35 - - - - - - saricicek123 - - - - - - gogo2405 - - - - -/TD]
[TD]-/TD]
Mavibocuk - - - - - - D3S1R3 - - - - - - seyhan77 - - - - - - haeshin MUAF - - - - - - yawrukush - - - - - - Saadetim33 - - - - - - shrr - - -/TD]
[TD]-- - asya_01 - - - - - -
[/TD] [TD]
[/TD] [TD][TD]
[/TD] [TD]
[/td][/td][/td][/td]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?