lolita555 kacak geri dönmüş:) Katılım formunu doldur da, sıfırdan başlatalım seni güzellik. Canım sıkıldı, mutsuzdum bozdum yok bu defa. Kilo alınca da mutsuz oluyorsun neticede:)
Canım hoşgeldin kopmadan devam et bu sefer güzelce gidelim hep birlikte :) neden mutsuzsun bakım
Yawrukush inşallah haftaya güzel kilolar veririm tatlım yaaa
Doğal tereyagi ve zeytinyagi hayvansal yaglar da dogal kuyruk yagi vs. Her yerde tuketmeye calis. Kahvaltida ben kuru kayisiya veya incirin icine gomuyorum tereyagini cok lezzetli oluyor cevizleDogal yag derken ,? Yemektedemi kllanaim pki
Aynn tatlım :) ama yincede o anlık mutluluk oluyor snra oda gidiyor aman dikkat et canım bu sefer vermeden gitmehosbuldum kuzum.nasılsın ıyısın ıns.yıyemeyınce mutsuz oldum cnm :) nekadar dobrayım demı heheheeh
Abliş şiiri bizede gönderPazar kuruluyo bugun burada pazarcilar gelmis yeni indiriyolar herseyi oturayim pirasalara siir yazayim bari hava da aydinlanmadi daha cok romantik hehe
Günaydın ebrumm senin için kalktım kahvaltı önce sporumu yaptim artık nasıl hırslandıysamGünaydın hayırlı pazarlar çetrefilli yarışçılar
SAADETİM kuzum sana özel günaydın, en birincim benim kazanda görsünler
Rakibelerin yolluyordur o enerjiyiGünaydın kizlar. Azcik yurumeye ciktim sabah cok temiz. Dogudan bi ruzgar esiyo ustune ustume oh temizlendigimi varsayiyorum kim gonderiyor bu ruzgari bana soyleyin bakim kesin sizden :)))
ENGINAR GOZLUMGünaydın kızlar
Aynn tatlım :) ama yincede o anlık mutluluk oluyor snra oda gidiyor aman dikkat et canım bu sefer vermeden gitme
Abliş şiiri bizede gönder
Sagolsunlar allah rakibelerimin eksikligini hissettirmesin seviyorum onlari benRakibelerin yolluyordur o enerjiyigünaydın gülüm
Sporcu ruhu diye ben buna derim :) örnek alın kızlar:))))Günaydın ebrumm senin için kalktım kahvaltı önce sporumu yaptim artık nasıl hırslandıysam
ENGINAR GOZLUM
Neden yapraklarin böyle titriyor
Neden pirasalar bugun boyle hoyrat
Esrik yalnizligimda turp otu cigliklari
Ispanak hassasliginda ucucu mutluluklarim
Bir lahana yapraginda düşünmek seni
Kerevizlerin saplari alayla gulerken yalnizligima
Enginar gozlum
Soyle soyle bana dokul kelimelerini
Söyle,
Esra kac kilometre cevirmistir bisikletini
ENGINAR GOZLUM
Enginar gozlum
Söyle,
Kilometresini bilemesedeENGINAR GOZLUM
Enginar gozlum
Söyle,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?