Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

lolita555 kacak geri dönmüş:) Katılım formunu doldur da, sıfırdan başlatalım seni güzellik. Canım sıkıldı, mutsuzdum bozdum yok bu defa. Kilo alınca da mutsuz oluyorsun neticede:)

ayy cnım benım ya bak benı unutmamıs nasıl sevındım :)) baktım kılo wermıom sınır oldum kuzum ya..kendımı kısıtladıkca daha cok yeme ıstegı geldı bana ya

Canım hoşgeldin kopmadan devam et bu sefer güzelce gidelim hep birlikte :) neden mutsuzsun bakım

Yawrukush inşallah haftaya güzel kilolar veririm tatlım yaaa

hosbuldum kuzum.nasılsın ıyısın ıns.yıyemeyınce mutsuz oldum cnm :) nekadar dobrayım demı heheheeh

Günaydın kızlar
hosbuldum kuzum.nasılsın ıyısın ıns.yıyemeyınce mutsuz oldum cnm :) nekadar dobrayım demı heheheeh
Aynn tatlım :) ama yincede o anlık mutluluk oluyor snra oda gidiyor aman dikkat et canım bu sefer vermeden gitme
Pazar kuruluyo bugun burada pazarcilar gelmis yeni indiriyolar herseyi oturayim pirasalara siir yazayim bari hava da aydinlanmadi daha cok romantik hehe
Abliş şiiri bizede gönder

Günaydın hayırlı pazarlar çetrefilli yarışçılar

SAADETİM kuzum sana özel günaydın, en birincim benim kazanda görsünler
Günaydın ebrumm senin için kalktım kahvaltı önce sporumu yaptim artık nasıl hırslandıysam

Günaydın kizlar. Azcik yurumeye ciktim sabah cok temiz. Dogudan bi ruzgar esiyo ustune ustume oh temizlendigimi varsayiyorum kim gonderiyor bu ruzgari bana soyleyin bakim kesin sizden :)))
Rakibelerin yolluyordur o enerjiyi günaydın gülüm

Günaydın kızlar

Aynn tatlım :) ama yincede o anlık mutluluk oluyor snra oda gidiyor aman dikkat et canım bu sefer vermeden gitme

Abliş şiiri bizede gönder
ENGINAR GOZLUM
Neden yapraklarin böyle titriyor
Neden pirasalar bugun boyle hoyrat
Esrik yalnizligimda turp otu cigliklari
Ispanak hassasliginda ucucu mutluluklarim
Bir lahana yapraginda düşünmek seni
Kerevizlerin saplari alayla gulerken yalnizligima
Enginar gozlum
Soyle soyle bana dokul kelimelerini
Söyle,
Esra kac kilometre cevirmistir bisikletini

ellerine sağlık abla, okuduğum en güzel şiir

Ilham perisi seni ilk ziyaret ettiginde, kendim icin de bir siir isterim:)

Ben spinal oldum ama hic agri cekmeyen sanslilardanim. Bas agrisini duymustum bir tek ona da kafein oneriyorlardi. Boyun sirt hic duymadim. gogo2405 abla bilir.

Kilometresini bilemesede
Totosu uyuşacak kadar, bacakları ağrıyacak kadar
D3S1R3 yi yenme aşkına
Bu haftaki yarışmayı kazanma aşkına
Devamda devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…