- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Yok canim 19 yasinda ögrenci yasemin dahaAdaçayı da iyi geliyormuş canım ama hamilelik filan varsa bitki çayı pek önermiyorlar öyle bişey olabilir mi
Şarkının adı ne :)Kiz olur mu oyle ne guzel havalar bak. Vakit bulursan muzik dinle biraz. Karistir yeni biseyler bul her zaman dinlediginden farklı kitap oku firsatin olursa sogukta.cik dolas biraz sımsıkı giyinip. Ne.guzel bak yapacak neler vardir daha. Simdiye kadar hic yapmadığın biseyler yap mesela. Isteysen herkesten gizli biseyler yap. Ben birazdan sinifta haafif bir muzik acacagim mesela sinavlarinin sonuna gelsinler. Hic dinlemedikleri biseyler dinletecegim onlara. Hic bir zaman begenmiyorlar ama olsun :) ben uzulmeyim diye guzelmis ogretmenim diyenler yetiyor bana:)
Firsatin varsa ayni sarkiyi sen de ac beraber dinleyelim.
AY kari cok severim benim yerimede oyna olurmuYa sabah haber aldım tokinin oraya da kar yağmış bugün kar oynamaya gitcez
Kesin onun etkisi bende öyle oluyorum
Demesin o vücut yatsın dinlensin bu hafta:) şaka bir yana herzaman iyi olamayız ama sen yinede bu hafta biraz bize Bağlan spora ağırlık ver belki iyi gelir canım.
Ya sabah haber aldım tokinin oraya da kar yağmış bugün kar oynamaya gitcez
Kesin onun etkisi bende öyle oluyorum
Demesin o vücut yatsın dinlensin bu hafta:) şaka bir yana herzaman iyi olamayız ama sen yinede bu hafta biraz bize Bağlan spora ağırlık ver belki iyi gelir canım.
Öyle burda yüksek yerlere yağıyo arkadaş foto göndermiş baya tutmuş.özledinse gel busecim misafir edeyim seniBucada dag cok ben okurken egitimin oralara yagmisti bi sene bucanin iklimi baya karasal konaga alsancaga gore. Özledim
Cicegim umutsuz olunca ciceklerine bak iki güzel cicegindemi umut asilamiyo sana ben kücük kizima simsiki sarilirim o da sevinir anneme pozitif enerji veriyom diyeŞarkının adı ne :)
HoşgeldinCok tesekkur ederim ben gidip hemen alayim adacayi.
Bize hic kar yagmiyo yaÖyle burda yüksek yerlere yağıyo arkadaş foto göndermiş baya tutmuş.özledinse gel busecim misafir edeyim seni
Cok tatli enerji yuklemesi mi yapiyo kizin abla:)))Cicegim umutsuz olunca ciceklerine bak iki güzel cicegindemi umut asilamiyo sana ben kücük kizima simsiki sarilirim o da sevinir anneme pozitif enerji veriyom diye
Hangi sehirBize hic kar yagmiyo ya
KölnHangi sehir
Somestirde gelme planimiz vardi ama esimin fizik tedavi sureci nasil olur bilmiyorum belli degil gelip gelemeyecegimiz.Öyle burda yüksek yerlere yağıyo arkadaş foto göndermiş baya tutmuş.özledinse gel busecim misafir edeyim seni
Aynen canimCok tatli enerji yuklemesi mi yapiyo kizin abla:)))
Nasil oldu esin agrilar hafifledimi birazSomestirde gelme planimiz vardi ama esimin fizik tedavi sureci nasil olur bilmiyorum belli degil gelip gelemeyecegimiz.
Aaaa kolne gelcez biz mayista. Slovenya isi amsterdama dondu. Mayista amsterdamda kursa gelecegiz. Bir gunluk koln plani var. Ama ya ben geleyim send3 kalayim mi :))) sabah gelip gece doncekmisiz ama
Düsbere canim yedi onu bir gün önceHani manti :)
Gorusemedik bugun arayamaadim. Adamı hastanede birakip nasil kactiysam okula :) iyidir heralde boyunagrisi vardi en son. Ararim birazdanNasil oldu esin agrilar hafifledimi biraz
Ayy ne güzel olur güzel sehirdir köln hemdeAaaa kolne gelcez biz mayista. Slovenya isi amsterdama dondu. Mayista amsterdamda kursa gelecegiz. Bir gunluk koln plani var. Ama ya ben geleyim send3 kalayim mi :))) sabah gelip gece doncekmisiz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?