Hmm ben onu silmisim kafamdan o bir iki gun kayip :)Düsbere canim yedi onu bir gün önce
Yaaaa cok istiyorum gormeyi. Seni de gormeyi istiyorum beeen. Ben en iyisi suruden ayrilayim firari olayim nolcak canim ertesi gun donerim hehe :))) şaka bi yana keske imkan bulsak gorusmeyeAyy ne güzel olur güzel sehirdir köln hemde
Ne güzell:) Çocukların enerjisi zaten çok iyi geliyor, insan kendiyle başbaşa kalınca yorgunluğu farkediyor, geçici bi durum yarına bomba gibi olurum arada gelirler bana :))Cicegim umutsuz olunca ciceklerine bak iki güzel cicegindemi umut asilamiyo sana ben kücük kizima simsiki sarilirim o da sevinir anneme pozitif enerji veriyom diye
Ya oh iyi hadi kötü bişey yokInterneti bozulmuş biraz once yazdi tamir olacakmis ama
Aa kusura bakma canım yeni tanışıyoruz ya atlamışım o kısmı ozaman adaçayını bi dene mevsimsel olabilirYok yok evli falan degilim ben.Zaten ilk defa oldugu icin korktum bir sorun mu var diye.
Inşallah oynayabiliriz yollar buzlanmış kaza yapmaktan korktum bakalım çıkabilecekmiyiz sen hangi şehirden sin ablacımAY kari cok severim benim yerimede oyna olurmu
Endise etme canim cok sık olan bir durum herkesin basina gelir. Sen bekle bir haftayi gecerse dr git hormon testi yapsin yumurtaliklarina baksin. EndiselenmeBende adet gecikmesi oldu.Ve ilk kez oldu. :| Endiseliyim cok moralim bozuldu.Internetten baktim papatya cayi nane rezene falan diyor.Ne yapayim sizce?Birazdan markete cikip bitki cayi almayi dusunuyorum.Ne alayim?
Köln canimYa oh iyi hadi kötü bişey yok
Aa kusura bakma canım yeni tanışıyoruz ya atlamışım o kısmı ozaman adaçayını bi dene mevsimsel olabilir
Inşallah oynayabiliriz yollar buzlanmış kaza yapmaktan korktum bakalım çıkabilecekmiyiz sen hangi şehirden sin ablacım
Insallah bulusuruz kizlarda gelecekmiYaaaa cok istiyorum gormeyi. Seni de gormeyi istiyorum beeen. Ben en iyisi suruden ayrilayim firari olayim nolcak canim ertesi gun donerim hehe :))) şaka bi yana keske imkan bulsak gorusmeye
Yok canim 19 yasinda ögrenci yasemin daha
Elif yazimi gördünmü canim ebru iyiki ögretmis yazmayi demu
Yok ben is amacli gidecegim egitime gidecegiz. Kizlar babalariyla burda kalacak ne yazikkiI
Insallah bulusuruz kizlarda gelecekmi
YaaaaaaElif yazimi gördünmü canim ebru iyiki ögretmis yazmayi demu
Diyet konusunda annene bile güvenmeyeceksin abla :)))Neeee başıma gelenler bu devir de line güvencez:)))
Gecmis olsun kuzumgrip olmuş gülüm anamı ağlattı vallahisanki 5 yaşındaki çocuk
Rabbim güzel haberler almayi nasip etsin asyam ♥inşallah ablacımmyarın sabah 9 da eşim götürecek güzel şeyler duyarız inş
BirinciYarışmacılar 1. Burda sizler nerdesiniz bakiim. Tozunuzu atiimde görün hemde regl olacağım bu haftaaa
Adacayi adet söktürüyor canim, al bol bol ic. Birde kendine stres yapma, stresten dolayi daha da ertelenebilir.Bende adet gecikmesi oldu.Ve ilk kez oldu. :| Endiseliyim cok moralim bozuldu.Internetten baktim papatya cayi nane rezene falan diyor.Ne yapayim sizce?Birazdan markete cikip bitki cayi almayi dusunuyorum.Ne alayim?
Günaydın kızlar
Gecmis olsun Seherimdün papatya içtim güya uyuyacaz yane ben ne kiz uyudu :)
annannemiz grip olmuş dis bugdayimizi haftaya erteledik:)
@Yawrukush telden demi yazmadı kizlar
Sen almanyaya ben türkiyeye degis tokus yapiyoruz abla :)))Aaaa kolne gelcez biz mayista. Slovenya isi amsterdama dondu. Mayista amsterdamda kursa gelecegiz. Bir gunluk koln plani var. Ama ya ben geleyim send3 kalayim mi :))) sabah gelip gece doncekmisiz ama
Alemsin abla :)))Elif yazimi gördünmü canim ebru iyiki ögretmis yazmayi demu
Buse sen buraya ben aydına sömestride. geçerken el sallayalım birbirimize :))Somestirde gelme planimiz vardi ama esimin fizik tedavi sureci nasil olur bilmiyorum belli degil gelip gelemeyecegimiz.
Köln mü Amanın sen de mi dışardasın vay be dünya takımıyız şekerim
Canım katılım formunu doldurmadın ilk sayfada
Canım anneannem rahatsızlandı dün akşam hastaneye kaldırıldı damarda pıhtı varmı diye bakmışlar yokmuş ama ayağı soğuk ve tutmuyormuş bugünde kayseriye gidecekler bakalım inşallah güzel sonuçlar ile gelirler
Hani manti :)
Diyene bak kiz sen gozleme patates yemedin mi haaaa :))))
Bende adet gecikmesi oldu.Ve ilk kez oldu. :| Endiseliyim cok moralim bozuldu.Internetten baktim papatya cayi nane rezene falan diyor.Ne yapayim sizce?Birazdan markete cikip bitki cayi almayi dusunuyorum.Ne alayim?
Ben dinledim :))Kiz olur mu oyle ne guzel havalar bak. Vakit bulursan muzik dinle biraz. Karistir yeni biseyler bul her zaman dinlediginden farklı kitap oku firsatin olursa sogukta.cik dolas biraz sımsıkı giyinip. Ne.guzel bak yapacak neler vardir daha. Simdiye kadar hic yapmadığın biseyler yap mesela. Isteysen herkesten gizli biseyler yap. Ben birazdan sinifta haafif bir muzik acacagim mesela sinavlarinin sonuna gelsinler. Hic dinlemedikleri biseyler dinletecegim onlara. Hic bir zaman begenmiyorlar ama olsun :) ben uzulmeyim diye guzelmis ogretmenim diyenler yetiyor bana:)
Firsatin varsa ayni sarkiyi sen de ac beraber dinleyelim.
Teşekkür ederiz kim grip olursa irtibatı kesiyoruz onunla.canım dün papatya yi içtim bir mide bulantısı yaptı bende rezene de de aynı şey olmuştu bilmiyorum neden.Anneye geçmiş olsun tesadüfe bak grip ilaçlarını yazdım az önce:)seher sen içmeye devam et işe yarıyor papatya
Aaa ben onu görmüyorum vay be şok geçirdim seyhan abla ne zaman göstercen günümü dünü hırs mı yaptınElif yazimi gördünmü canim ebru iyiki ögretmis yazmayi demu
Iste izmire gidememe durumu da var aydinda olursak bi kahve icelim oturup kiz:)Buse sen buraya ben aydına sömestride. geçerken el sallayalım birbirimize :))
Köln mü Amanın sen de mi dışardasın vay be dünya takımıyız şekerim
Tatlim azeri mutfagi hep hamur hep hamur bi de et ağırlıklı ama patates ve hamursuz olmuyo yemekler de mi. Hos biz tv de goruyoruz sadece yeme icm gezme programlarinda. Orada yasayan bilir gercegi. Bakude misin senGünaydın Herkeseeeeeee
Bol enerjiliii, mutlu bir hafta olsun hepimiz içinnnnn
Canım çok geçmiş olsun..
O gittii bileeee
Ben hiç yaaa, bana alıştılar artık, benim hamur olmasa da patatessiz günüm yokk
Merak etme önemli birşey yoktur inşaAllah..
Evet canim ikizler 3 yaslarina girecekler martta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?