Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cicegim umutsuz olunca ciceklerine bak iki güzel cicegindemi umut asilamiyo sana ben kücük kizima simsiki sarilirim o da sevinir anneme pozitif enerji veriyom diye
Ne güzell:) Çocukların enerjisi zaten çok iyi geliyor, insan kendiyle başbaşa kalınca yorgunluğu farkediyor, geçici bi durum yarına bomba gibi olurum arada gelirler bana :))

Interneti bozulmuş biraz once yazdi tamir olacakmis ama
Ya oh iyi hadi kötü bişey yok
Yok yok evli falan degilim ben.Zaten ilk defa oldugu icin korktum bir sorun mu var diye.
Aa kusura bakma canım yeni tanışıyoruz ya atlamışım o kısmı ozaman adaçayını bi dene mevsimsel olabilir
AY kari cok severim benim yerimede oyna olurmu
Inşallah oynayabiliriz yollar buzlanmış kaza yapmaktan korktum bakalım çıkabilecekmiyiz sen hangi şehirden sin ablacım

Bende adet gecikmesi oldu.Ve ilk kez oldu. :| Endiseliyim cok moralim bozuldu.Internetten baktim papatya cayi nane rezene falan diyor.Ne yapayim sizce?Birazdan markete cikip bitki cayi almayi dusunuyorum.Ne alayim?
Endise etme canim cok sık olan bir durum herkesin basina gelir. Sen bekle bir haftayi gecerse dr git hormon testi yapsin yumurtaliklarina baksin. Endiselenme

Köln canim

Neeee başıma gelenler bu devir de line güvencez:)))
Diyet konusunda annene bile güvenmeyeceksin abla :)))

grip olmuş gülüm anamı ağlattı vallahisanki 5 yaşındaki çocuk
Gecmis olsun kuzum

inşallah ablacımm yarın sabah 9 da eşim götürecek güzel şeyler duyarız inş
Rabbim güzel haberler almayi nasip etsin asyam ♥

Yarışmacılar 1. Burda sizler nerdesiniz bakiim. Tozunuzu atiimde görün hemde regl olacağım bu haftaaa
Birinci
AADET

Bende adet gecikmesi oldu.Ve ilk kez oldu. :| Endiseliyim cok moralim bozuldu.Internetten baktim papatya cayi nane rezene falan diyor.Ne yapayim sizce?Birazdan markete cikip bitki cayi almayi dusunuyorum.Ne alayim?
Adacayi adet söktürüyor canim, al bol bol ic. Birde kendine stres yapma, stresten dolayi daha da ertelenebilir.
Günaydın kızlar
dün papatya içtim güya uyuyacaz yane ben ne kiz uyudu :)
annannemiz grip olmuş dis bugdayimizi haftaya erteledik:)
@Yawrukush telden demi yazmadı kizlar
Gecmis olsun Seherim
Aaaa kolne gelcez biz mayista. Slovenya isi amsterdama dondu. Mayista amsterdamda kursa gelecegiz. Bir gunluk koln plani var. Ama ya ben geleyim send3 kalayim mi :))) sabah gelip gece doncekmisiz ama
Sen almanyaya ben türkiyeye degis tokus yapiyoruz abla :)))

Elif yazimi gördünmü canim ebru iyiki ögretmis yazmayi demu
Alemsin abla :)))

Günaydın Herkeseeeeeee
Bol enerjiliii, mutlu bir hafta olsun hepimiz içinnnnn

Canım çok geçmiş olsun..

O gittii bileeee

Diyene bak kiz sen gozleme patates yemedin mi haaaa :))))

Ben hiç yaaa, bana alıştılar artık, benim hamur olmasa da patatessiz günüm yokk

Merak etme önemli birşey yoktur inşaAllah..

Ben dinledim :))

Anneye geçmiş olsun tesadüfe bak grip ilaçlarını yazdım az önce:)seher sen içmeye devam et işe yarıyor papatya
Teşekkür ederiz kim grip olursa irtibatı kesiyoruz onunla.canım dün papatya yi içtim bir mide bulantısı yaptı bende rezene de de aynı şey olmuştu bilmiyorum neden.
adetlerim düzene girmedi daha arada hamilemiyim diye aklima gelmiyor değil :)))
ama yok ya olmaz olmaz birde bunu sokmayım aklima:))

Tatlim azeri mutfagi hep hamur hep hamur bi de et ağırlıklı ama patates ve hamursuz olmuyo yemekler de mi. Hos biz tv de goruyoruz sadece yeme icm gezme programlarinda. Orada yasayan bilir gercegi. Bakude misin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…