Ne guzel enerjilerimiz karissin birbirine muzikle:) mideni bulandiran seyi icme hic bence vucudun onu istemiyordu ondan bulandi. Ihtuyacin yok demek ki. Bu mistik cay salep gibi cok begendim ben ondan icmiyor musunBen dinledim :))
Teşekkür ederiz kim grip olursa irtibatı kesiyoruz onunla.canım dün papatya yi içtim bir mide bulantısı yaptı bende rezene de de aynı şey olmuştu bilmiyorum neden.
adetlerim düzene girmedi daha arada hamilemiyim diye aklima gelmiyor değil :)))
ama yok ya olmaz olmaz birde bunu sokmayım aklima:))
Cok tatlilar evet allah isteyen herkese versin cift cift :)
Allah bagislasin canim benim ne tatlilardir yaa yerim onlarii
Bende okulla kütüphaneye gidecem görüsürüz kizlarSen de bak seyhan abla beğendinmi
Bu arada Demetle Saadetten ses yok ben kaçıyorum kızlar leslie 5 mil yapayım
Ütüm dag gibi egzersiz sayilirmikiMinik uyumadi kahve yapamadim size:) Elif baslamis egzersize:) Biz de parka gidip yuruyelim
Alamanya aci vatan sekerimBuse sen buraya ben aydına sömestride. geçerken el sallayalım birbirimize :))
Köln mü Amanın sen de mi dışardasın vay be dünya takımıyız şekerim
Arkadaslar bu arada iddaalilar arasinda bende varim benide hafife almayin derim cumaya goruselim derim
Canlar bana nasil bi spot onerirsiniz acaba ewden cikamam hele bu soguklarda . ona gore bi spor onerirseniz sevinirim bide bel cevrem var doumdan dolayi
Günaydın hanımlar herkes için güzel bi hafta olsun. bu gün izmir gökgürültülü dünden beri bitmek dinmek bilmeyen sağanak yağışlı. sokak dere gibi geçtim karşısına çay içiyorum. bizde kar yok napalım. bu haftaya son derece enerjik başlamanın mutluluğunu yaşıyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum...
Bi nedeni yok ki mutsuz umutsuz hissediyorum, hem bedenim hem ruhum çok yorgun adetim yakın onunda etkisi olabilir
Bende adet gecikmesi oldu.Ve ilk kez oldu. :| Endiseliyim cok moralim bozuldu.Internetten baktim papatya cayi nane rezene falan diyor.Ne yapayim sizce?Birazdan markete cikip bitki cayi almayi dusunuyorum.Ne alayim?
Cok tatlilar evet allah isteyen herkese versin cift cift :)
Ütü fena kalori yaktiriyor seyhan abla, kurtul sen o dagindan :)Ütüm dag gibi egzersiz sayilirmiki
Ay yaa simdi iyidir heralde ilk goclerin oldugu yillar ne yuvalar yikilmis turkuler yakilmis ben cocukken babamin bi kasedi vardi selda bagcanin soyledigi bir turku vardi almanya aci vatan diye. Simdi o kusagin torunlari universite okuyor. Cok akraba var bizim de disarda.Alamanya aci vatan sekerim
Kol boyun sirt ve ayak bilegi egzersizi :)) arada squat yaparsan dik bir popoya sahip olabilirsin :)Ütü fena kalori yaktiriyor seyhan abla, kurtul sen o dagindan :)
Sağol canım inşallahGünaydın cnm benm anneannene çok geçmiş olsun insallah iyi haberler alırsınız
Biraz daha iyim ablacım biran korku düştü içime dün ondan kötü idim 2014te hem 12 yaşındaki kuzeni mi hem dedemi 1 ay ara ile kaybedince sanki yine öyle birşey olacakmış gibi geldi dün baya kötüydüm ama şuan iyim ablacım sağolasın anneannemde daha iyimiş kalp grafiği çekilecekmiş sonra hastaneden çıkacak kayseriye gidecekler inşallah ayağıda ısınmış biraz ama çok ısınmamış abla inşallah iyi olurNe oldu esracım kötü bişe yok inşallah
Sen bu hafta dinlen canım ne gerek var yarış filan yorma kendini:))
Kolay gelsin maviş biraz daha iyimisin ananenden haber var mı
Allah korusun kuzum kötü düsünme, Rabbim uzun ömürler versin anneannene... Sükürler olsun ki durumu daha iyimis, insallah kayseride ki hastanede de bir sey cikmaz sapasaglam evine döner.Biraz daha iyim ablacım biran korku düştü içime dün ondan kötü idim 2014te hem 12 yaşındaki kuzeni mi hem dedemi 1 ay ara ile kaybedince sanki yine öyle birşey olacakmış gibi geldi dün baya kötüydüm ama şuan iyim ablacım sağolasın anneannemde daha iyimiş kalp grafiği çekilecekmiş sonra hastaneden çıkacak kayseriye gidecekler inşallah ayağıda ısınmış biraz ama çok ısınmamış abla inşallah iyi olur
S shrrr tamm seherim söylerim annemlere kıyafetleri hemen makineye attım zaten
geldim gülüm yumurta 10mm de kalmış yine cuma günü yine çağırdı...bu kez ağlamadım ama canım çok sıkkınnasya_01 doktordan cikti mi acaba gelemedin kiz nerdesin
Moral bozmak yok asyam, burada ki bir arkadasda üzülüyordu yumurtasi büyümedi diye o ay da hamile kaldi cok sükür... Rabbim istedikten sonra olmayacak bir sey yok. Hem bak cumaya kadar onlar 17-18 mm olurlar :)geldim gülüm yumurta 10mm de kalmış yine cuma günü yine çağırdı...bu kez ağlamadım ama canım çok sıkkınn
gülümm bugün adetin 14, günüydü cumaya kadar o kadar büyümez 1 tane yum olmuş o da 10 mm takip etmek istiyorum ilaca nasıl tepki verdiğini hatta adamın polikliniği yok doğumhaneye gel görmem lazım dedi gerçi iyi olan tarafı şu ben bu ilacı geçen sene kullandığımda hiç tepki vermemişti yum o zamanki dr başladığımız yerdeyiz falan demişti ama içten içe insanın beklentisi artıyor tabiMoral bozmak yok asyam, burada ki bir arkadasda üzülüyordu yumurtasi büyümedi diye o ay da hamile kaldi cok sükür... Rabbim istedikten sonra olmayacak bir sey yok. Hem bak cumaya kadar onlar 17-18 mm olurlar :)
Ablişim enişte nasıl oldu unuttum ben onu sorayım diyordumSomestirde gelme planimiz vardi ama esimin fizik tedavi sureci nasil olur bilmiyorum belli degil gelip gelemeyecegimiz.
Sağol canımGünaydın Herkeseeeeeee
Bol enerjiliii, mutlu bir hafta olsun hepimiz içinnnnn
Canım çok geçmiş olsun..
O gittii bileeee
Ben hiç yaaa, bana alıştılar artık, benim hamur olmasa da patatessiz günüm yokk
Merak etme önemli birşey yoktur inşaAllah..
Kuzum o arkadasta senin gibiydi, icin rahat edecekse onunla konus?gülümm bugün adetin 14, günüydü cumaya kadar o kadar büyümez 1 tane yum olmuş o da 10 mm takip etmek istiyorum ilaca nasıl tepki verdiğini hatta adamın polikliniği yok doğumhaneye gel görmem lazım dedi gerçi iyi olan tarafı şu ben bu ilacı geçen sene kullandığımda hiç tepki vermemişti yum o zamanki dr başladığımız yerdeyiz falan demişti ama içten içe insanın beklentisi artıyor tabi
Amin canım cümlemizin ailesine Rabbim sağlıklı sıhhatli ömürler versin inşallah canım benimAllah korusun kuzum kötü düsünme, Rabbim uzun ömürler versin anneannene... Sükürler olsun ki durumu daha iyimis, insallah kayseride ki hastanede de bir sey cikmaz sapasaglam evine döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?