Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum o arkadasta senin gibiydi, icin rahat edecekse onunla konus?
Ilerleme var durumunda, bence mutlu olmalisin, umudunu kesme Allah büyük.
Allaha sığınıyorum gülüm ne yapayım elimden geleni yapıyorum elimden gelmediği zaten tevekkül ediyorumm..normalde 3 günde 6 mm falan büyür mü ki bu ya gülümm

Biraz ara verdim geişdim evdeyim bugün temizlik yapıyorum bitaraftanda burnum akıyor boğazımda yanma ıhlamur zencefil kaynattım içiyorum.
asya_01 canım hep pozitif düşün kötü düşünceleri at kafandan en azından yumurta var hiç olmasa nolurdu bak geçen sene büyümemişti diyosun şimdi büyümüş. Herzaman pozitif olmaya çalış.

evet gülüm geçen sene öyleydi hiç olmamıştı bu kezde 4 taneydi diğer 3 ü hiç büyümemiş 1 ide 10 mm miş daha da büyümez galiba yani normal standardı bulması güç bu ay için

Amin canım cümlemizin ailesine Rabbim sağlıklı sıhhatli ömürler versin inşallah canım benim
Amin insallah kuzum
Allaha sığınıyorum gülüm ne yapayım elimden geleni yapıyorum elimden gelmediği zaten tevekkül ediyorumm..normalde 3 günde 6 mm falan büyür mü ki bu ya gülümm
Dualarini eksik etme asyam, olacak Allahin izniyle.
Yumurta günde 1-2 mm arasi büyüyor, cumaya güzel haber alirsin insallah. Moralini yüksek tut.

Hii kuzum genc ölmüş allah rahmet eylesin sabir versin ailenize ne kadar zor bir sinav bu.

Sıkma canini dr bi daha cagirdiysa umudu var demekki devlet dr ugrasmaz yollar yoksa sen biliyorsun. Olumlu dusun lütfen
sert bir kahve içtim şimdi daha iyiyim gülüm.. adam doğumhaneye gel dedi hem vallahi ya dr iyi güveniyorum adama ama yumurtaya güvenmiyorumm

geldim gülüm yumurta 10mm de kalmış yine cuma günü yine çağırdı...bu kez ağlamadım ama canım çok sıkkınn

canim benim can sikmak yokk hakkinda hayirlisi hic olmayack bu durumda degilsin şükür diyelimm

kolay gelsin goncam

Super haber gözünüz aydın:) Anlatmadın hiç, annen ne dedi?:)
Biz taaa gecen sene kücük bir hediye hazirlamistik annemlere, kutuyu görür görmez bildiler zaten :) Cümbür cemaat aglastik :) Annemin ici icine sigmiyor, dünyaya haykirmak istiyorum diyor :) Allah herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin hayirlisiyla...

Gözlerim doldu benim de

Minik uyumadi kahve yapamadim size:) Elif baslamis egzersize:) Biz de parka gidip yuruyelim
Başladım kaptanım sen nerdesin
Alamanya aci vatan sekerim
Ah canım insanın vatanı gibi olurmu gerçi güzelim ülkemizi mahvediyorlar
Çok geçmiş olsun canım yakınlarına da allah rahmet eylesin başın sağolsun benimde var bi ananem bişey olcak diye çok korkarım şubatta getircem bakcam biraz
Bu işler nası oluyor bilmiyorum ama morelini bozma dua et canım allah istedi mi neler olur
Kıyamam anne işte ah ya yavrusunun yavrusu olcak

Ne guzel:)))
sen hiç menu vermiyosun ebrus bir yaz bakalım minige ne yediriyosun ne iciriyorsun görelim degilmi??:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…