Allaha sığınıyorum gülüm ne yapayım elimden geleni yapıyorum elimden gelmediği zaten tevekkül ediyorumm..normalde 3 günde 6 mm falan büyür mü ki bu ya gülümmKuzum o arkadasta senin gibiydi, icin rahat edecekse onunla konus?
Ilerleme var durumunda, bence mutlu olmalisin, umudunu kesme Allah büyük.
evet gülüm geçen sene öyleydi hiç olmamıştı bu kezde 4 taneydi diğer 3 ü hiç büyümemiş 1 ide 10 mm miş daha da büyümez galiba yani normal standardı bulması güç bu ay içinBiraz ara verdim geişdim evdeyim bugün temizlik yapıyorum bitaraftanda burnum akıyor boğazımda yanma ıhlamur zencefil kaynattım içiyorum.
asya_01 canım hep pozitif düşün kötü düşünceleri at kafandan en azından yumurta var hiç olmasa nolurdu bak geçen sene büyümemişti diyosun şimdi büyümüş. Herzaman pozitif olmaya çalış.
Amin insallah kuzumAmin canım cümlemizin ailesine Rabbim sağlıklı sıhhatli ömürler versin inşallah canım benim
Dualarini eksik etme asyam, olacak Allahin izniyle.Allaha sığınıyorum gülüm ne yapayım elimden geleni yapıyorum elimden gelmediği zaten tevekkül ediyorumm..normalde 3 günde 6 mm falan büyür mü ki bu ya gülümm
Hii kuzum genc ölmüş allah rahmet eylesin sabir versin ailenize ne kadar zor bir sinav bu.Sağol canım inşallah
Biraz daha iyim ablacım biran korku düştü içime dün ondan kötü idim 2014te hem 12 yaşındaki kuzeni mi hem dedemi 1 ay ara ile kaybedince sanki yine öyle birşey olacakmış gibi geldi dün baya kötüydüm ama şuan iyim ablacım sağolasın anneannemde daha iyimiş kalp grafiği çekilecekmiş sonra hastaneden çıkacak kayseriye gidecekler inşallah ayağıda ısınmış biraz ama çok ısınmamış abla inşallah iyi olur
S shrrr tamm seherim söylerim annemlere kıyafetleri hemen makineye attım zaten
Sıkma canini dr bi daha cagirdiysa umudu var demekki devlet dr ugrasmaz yollar yoksa sen biliyorsun. Olumlu dusun lütfengeldim gülüm yumurta 10mm de kalmış yine cuma günü yine çağırdı...bu kez ağlamadım ama canım çok sıkkınn
Iyiymis canim konustuk şişleri inmis biraz. Egzersiz yapiyorlarmis babam gitti bugun yaninaAblişim enişte nasıl oldu unuttum ben onu sorayım diyordum
inş biraz daha büyür gülümmAmin insallah kuzum
Dualarini eksik etme asyam, olacak Allahin izniyle.
Yumurta günde 1-2 mm arasi büyüyor, cumaya güzel haber alirsin insallah. Moralini yüksek tut.
sert bir kahve içtim şimdi daha iyiyim gülüm.. adam doğumhaneye gel dedi hem vallahi ya dr iyi güveniyorum adama ama yumurtaya güvenmiyorummSıkma canini dr bi daha cagirdiysa umudu var demekki devlet dr ugrasmaz yollar yoksa sen biliyorsun. Olumlu dusun lütfen
Arkadaslar bu arada iddaalilar arasinda bende varim benide hafife almayin derim cumaya goruselim derim
geldim gülüm yumurta 10mm de kalmış yine cuma günü yine çağırdı...bu kez ağlamadım ama canım çok sıkkınn
Biraz ara verdim geişdim evdeyim bugün temizlik yapıyorum bitaraftanda burnum akıyor boğazımda yanma ıhlamur zencefil kaynattım içiyorum.
asya_01 canım hep pozitif düşün kötü düşünceleri at kafandan en azından yumurta var hiç olmasa nolurdu bak geçen sene büyümemişti diyosun şimdi büyümüş. Herzaman pozitif olmaya çalış.
Mikrodalgafirinimiz gelmiiiiiiiiiiiisss
haftalar sonra sicak ögle yemegi
Biz taaa gecen sene kücük bir hediye hazirlamistik annemlere, kutuyu görür görmez bildiler zaten :) Cümbür cemaat aglastik :) Annemin ici icine sigmiyor, dünyaya haykirmak istiyorum diyor :) Allah herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin hayirlisiyla...Super haber gözünüz aydın:) Anlatmadın hiç, annen ne dedi?:)
Biz taaa gecen sene kücük bir hediye hazirlamistik annemlere, kutuyu görür görmez bildiler zaten :) Cümbür cemaat aglastik :) Annemin ici icine sigmiyor, dünyaya haykirmak istiyorum diyor :) Allah herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin hayirlisiyla...
Cansin senGözlerim doldu benim de
Başladım kaptanım sen nerdesinMinik uyumadi kahve yapamadim size:) Elif baslamis egzersize:) Biz de parka gidip yuruyelim
Ah canım insanın vatanı gibi olurmu gerçi güzelim ülkemizi mahvediyorlarAlamanya aci vatan sekerim
Çok geçmiş olsun canım yakınlarına da allah rahmet eylesin başın sağolsun benimde var bi ananem bişey olcak diye çok korkarım şubatta getircem bakcam birazSağol canım inşallah
Biraz daha iyim ablacım biran korku düştü içime dün ondan kötü idim 2014te hem 12 yaşındaki kuzeni mi hem dedemi 1 ay ara ile kaybedince sanki yine öyle birşey olacakmış gibi geldi dün baya kötüydüm ama şuan iyim ablacım sağolasın anneannemde daha iyimiş kalp grafiği çekilecekmiş sonra hastaneden çıkacak kayseriye gidecekler inşallah ayağıda ısınmış biraz ama çok ısınmamış abla inşallah iyi olur
S shrrr tamm seherim söylerim annemlere kıyafetleri hemen makineye attım zaten
Bu işler nası oluyor bilmiyorum ama morelini bozma dua et canım allah istedi mi neler olurAllaha sığınıyorum gülüm ne yapayım elimden geleni yapıyorum elimden gelmediği zaten tevekkül ediyorumm..normalde 3 günde 6 mm falan büyür mü ki bu ya gülümm
Kıyamam anne işte ah ya yavrusunun yavrusu olcakBiz taaa gecen sene kücük bir hediye hazirlamistik annemlere, kutuyu görür görmez bildiler zaten :) Cümbür cemaat aglastik :) Annemin ici icine sigmiyor, dünyaya haykirmak istiyorum diyor :) Allah herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin hayirlisiyla...
Hadi ebrus gozun aydin :) artik daha saglikli beslen kuzum evden getir guzel guzel yemeginiMikrodalgafirinimiz gelmiiiiiiiiiiiisss
haftalar sonra sicak ögle yemegi
Ne guzel:)))Biz taaa gecen sene kücük bir hediye hazirlamistik annemlere, kutuyu görür görmez bildiler zaten :) Cümbür cemaat aglastik :) Annemin ici icine sigmiyor, dünyaya haykirmak istiyorum diyor :) Allah herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin hayirlisiyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?