Uzun bir bekleyisten sonra geldi, o yüzden herkes dahada bir heyecanli... Bakalim Rabbim hayirlisini versin ablacim, nasibimizde varsa kucagimiza da aliriz insallah...Kıyamam anne işte ah ya yavrusunun yavrusu olcak
Öyle yapacagim ablacim :***Hadi ebrus gozun aydin :) artik daha saglikli beslen kuzum evden getir guzel guzel yemegini
Tamam gülüm aksam yazayim :)Ne guzel:)))
sen hiç menu vermiyosun ebrus bir yaz bakalım minige ne yediriyosun ne iciriyorsun görelim degilmi??:))
Aaaayyyyy çok duygusal bi durum. Amin inşallahBiz taaa gecen sene kücük bir hediye hazirlamistik annemlere, kutuyu görür görmez bildiler zaten :) Cümbür cemaat aglastik :) Annemin ici icine sigmiyor, dünyaya haykirmak istiyorum diyor :) Allah herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin hayirlisiyla...
Başladım kaptanım sen nerdesin
Ah canım insanın vatanı gibi olurmu gerçi güzelim ülkemizi mahvediyorlar
Çok geçmiş olsun canım yakınlarına da allah rahmet eylesin başın sağolsun benimde var bi ananem bişey olcak diye çok korkarım şubatta getircem bakcam biraz
Bu işler nası oluyor bilmiyorum ama morelini bozma dua et canım allah istedi mi neler olur
Kıyamam anne işte ah ya yavrusunun yavrusu olcak
Tamam canım sorun yok devamOglene dogru parka gittik. Yagmur baslayinca kactik eve:) Koridorda turladim biraz. Oglani yatirdim calisayim dedim, iki slayt eklemeden uyandi:) Leslie yaparim yemekten sonra. Aksama da kosu bandi:)
Cok gecmis olsun Saadetim, Allah acil sifalar versinD3S1R3 kaptanım @Hayaller35 abliş benim yeğenim havale geçirdi çok kötü hastahanedeyim yürüyüş yapamadım o yüzden yaptığınız km yazmayın ben yarın yaparım inşallah olmaz mı.bide dua edin lütfen
D3S1R3 kaptanım @Hayaller35 abliş benim yeğenim havale geçirdi çok kötü hastahanedeyim yürüyüş yapamadım o yüzden yaptığınız km yazmayın ben yarın yaparım inşallah olmaz mı.bide dua edin lütfen
Sağol bitanem inşallahCok gecmis olsun Saadetim, Allah acil sifalar versininsallah cabuk iyilesir minik
Kaptanım sabah namazı havale geçirmiş dili boğazına kaçmış az kala boğulacakmış. Allahtan ambulans çabuk gelmiş müdahale etmişler ama hala kendine gelmedi tam bide kaskatı kesilmiş baya kötü.Ne km si yarisi saadet Allah ini seversen. Ne oldu cocuk nasil?
Kaptanım sabah namazı havale geçirmiş dili boğazına kaçmış az kala boğulacakmış. Allahtan ambulans çabuk gelmiş müdahale etmişler ama hala kendine gelmedi tam bide kaskatı kesilmiş baya kötü.
Allah korumus, verilmis sadakaniz varmis gülüm. Cok cok gecmis olsunKaptanım sabah namazı havale geçirmiş dili boğazına kaçmış az kala boğulacakmış. Allahtan ambulans çabuk gelmiş müdahale etmişler ama hala kendine gelmedi tam bide kaskatı kesilmiş baya kötü.
Ah ya çok geçmiş olsun canım yürüyüş önemli değil allah yardımcınız olsun şifa versin haberdar et bizideD3S1R3 kaptanım @Hayaller35 abliş benim yeğenim havale geçirdi çok kötü hastahanedeyim yürüyüş yapamadım o yüzden yaptığınız km yazmayın ben yarın yaparım inşallah olmaz mı.bide dua edin lütfen
Ateşi vardı biraz üşütmüş herhalde.akşam dr baktı ilaç verip yollamışlar ateşi düşmeyince havale geçirdi.görsen hala yanıyor abliş.bide annesi bu hamile haliyle ağla ağla öldüAy yavrum. Hasta miydi?
Sağol ablacım.inşallah düzelirAh ya çok geçmiş olsun canım yürüyüş önemli değil allah yardımcınız olsun şifa versin haberdar et bizide
Martta 2 bitecek kuzumAllah korumus, verilmis sadakaniz varmis gülüm. Cok cok gecmis olsuncok üzüldüm. Kac yasinda yegenin?
Ateşi vardı biraz üşütmüş herhalde.akşam dr baktı ilaç verip yollamışlar ateşi düşmeyince havale geçirdi.görsen hala yanıyor abliş.bide annesi bu hamile haliyle ağla ağla öldü
Rabbim koruyup saklasın inşallah çok geçmiş olsun canımD3S1R3 kaptanım @Hayaller35 abliş benim yeğenim havale geçirdi çok kötü hastahanedeyim yürüyüş yapamadım o yüzden yaptığınız km yazmayın ben yarın yaparım inşallah olmaz mı.bide dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?