Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aaaayyyyy çok duygusal bi durum. Amin inşallah

Oglene dogru parka gittik. Yagmur baslayinca kactik eve:) Koridorda turladim biraz. Oglani yatirdim calisayim dedim, iki slayt eklemeden uyandi:) Leslie yaparim yemekten sonra. Aksama da kosu bandi:)

Cok gecmis olsun Saadetim, Allah acil sifalar versin insallah cabuk iyilesir minik

Ne km si yarisi saadet Allah ini seversen. Ne oldu cocuk nasil?

Ne km si yarisi saadet Allah ini seversen. Ne oldu cocuk nasil?
Kaptanım sabah namazı havale geçirmiş dili boğazına kaçmış az kala boğulacakmış. Allahtan ambulans çabuk gelmiş müdahale etmişler ama hala kendine gelmedi tam bide kaskatı kesilmiş baya kötü.

Ay yavrum. Hasta miydi?

Allah korumus, verilmis sadakaniz varmis gülüm. Cok cok gecmis olsun cok üzüldüm. Kac yasinda yegenin?

Ah ya çok geçmiş olsun canım yürüyüş önemli değil allah yardımcınız olsun şifa versin haberdar et bizide

Ay yavrum. Hasta miydi?
Ateşi vardı biraz üşütmüş herhalde.akşam dr baktı ilaç verip yollamışlar ateşi düşmeyince havale geçirdi.görsen hala yanıyor abliş.bide annesi bu hamile haliyle ağla ağla öldü

Ateşi vardı biraz üşütmüş herhalde.akşam dr baktı ilaç verip yollamışlar ateşi düşmeyince havale geçirdi.görsen hala yanıyor abliş.bide annesi bu hamile haliyle ağla ağla öldü

Allah acil sifalar versin canim. Gonca abla olsa bilgi verirdi. Sakinlestir kardesini elinden geldigince kuzum. Habersiz birakma bizi.

Rabbim koruyup saklasın inşallah çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…