Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

alışırsın zamanla alışmaya çallış bence bu defalık normal çay yap o zaman

Allah yardimciniz olsun canim cok gecmis olsun

Ay kuzum yaâa bize haber ver durumunu saadet yavrum allah yardimcisi olsun korusun kollasin insallah bebegim ya

Çooookkk sağol ablammmmmm

Haber aldım rahatladım, telefon iznini duydum bir daha da kendime gelemedim hala uçuyorumm
Sanki gelecekmiş gibi mutluyum yaa, gelince naparım benn
Deli kiz mutlulugun daim olsun ablam Allah kavustursun

Bir suru bitki cayi aldim.Papatya, rezene , adacayi...Diyette de iyi olur diye.Bakalim :/ Butun gun de evde degildim epey yoruldum. Bir suru yol yurudum belki spor niyetine sayilmistir :/
Sabah
2 haslanmis yumurta
Turp,domates, y. Sogan
Ara
Portakal
Ogle
Corba
Yogurt
Aksam
Pancar yemegi
Yogurt

Yesilcay da diyete uygun canim, cok faydali tavsiye ederim...

Sağol ablam Allah razı olsun amin cümlemizin geçmişine Allah rahmet eylesin zor bir durum gerçekten ablacım birde insan yakındaki bir insanı kaybetmekten çok korkuyormuş bunu anladım ah

Sağol ablam Allah razı olsun amin cümlemizin geçmişine Allah rahmet eylesin zor bir durum gerçekten ablacım birde insan yakındaki bir insanı kaybetmekten çok korkuyormuş bunu anladım ah

Sen nasil oldun guzellik, adetten ses var mi?

Saadettimmm geçmiş olsun şimdi nasıl inşallah iyidir

Yok abla cumartesi özele gideceğim anneannemde iyidi gördüm bakalım

Cok sukur kuzum. Biz de arkadasa ziyarete gidecegiz. Oglu fenalasmis dun gece. Ishal kusma ates. Ne oluyor bu yavrulara bilmiyorum. Aksam yemegimi yiyorum erkenden. Cikariz 1 saate.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…