Normal çay alsam bennBitki çayını ilaç gibi zorla içiyorum da birazz
Çooookkk sağol ablammmmmm
Haber aldım rahatladım, telefon iznini duydum bir daha da kendime gelemedim hala uçuyorumm
Sanki gelecekmiş gibi mutluyum yaa, gelince naparım benn
Allah yardimciniz olsun canim cok gecmis olsunD3S1R3 kaptanım @Hayaller35 abliş benim yeğenim havale geçirdi çok kötü hastahanedeyim yürüyüş yapamadım o yüzden yaptığınız km yazmayın ben yarın yaparım inşallah olmaz mı.bide dua edin lütfen
Ay kuzum yaâa bize haber ver durumunu saadet yavrum allah yardimcisi olsun korusun kollasin insallah bebegim yaKaptanım sabah namazı havale geçirmiş dili boğazına kaçmış az kala boğulacakmış. Allahtan ambulans çabuk gelmiş müdahale etmişler ama hala kendine gelmedi tam bide kaskatı kesilmiş baya kötü.
alışırsın zamanla alışmaya çallış bence bu defalık normal çay yap o zaman
Kaçıyorum o zaman bennnn, çayımı içeyimm, namaza da az kaldı akşam gelirim artıkk :)
Öptümm hepinizi
Deli kizÇooookkk sağol ablammmmmm
Haber aldım rahatladım, telefon iznini duydum bir daha da kendime gelemedim hala uçuyorumm
Sanki gelecekmiş gibi mutluyum yaa, gelince naparım benn
Yesilcay da diyete uygun canim, cok faydali tavsiye ederim...Bir suru bitki cayi aldim.Papatya, rezene , adacayi...Diyette de iyi olur diye.Bakalim :/ Butun gun de evde degildim epey yoruldum. Bir suru yol yurudum belki spor niyetine sayilmistir :/
Sabah
2 haslanmis yumurta
Turp,domates, y. Sogan
Ara
Portakal
Ogle
Corba
Yogurt
Aksam
Pancar yemegi
Yogurt
Aynen ablacım aminnHii kuzum genc ölmüş allah rahmet eylesin sabir versin ailenize ne kadar zor bir sinav bu.
Ayy iyi bari ablacım inşallah en kısa zamanda toplanır yaaIyiymis canim konustuk şişleri inmis biraz. Egzersiz yapiyorlarmis babam gitti bugun yanina
Canım naptınız, doktor ne dediAynen ablacım aminn
Ayy iyi bari ablacım inşallah en kısa zamanda toplanır yaa
Sağol ablam Allah razı olsun amin cümlemizin geçmişine Allah rahmet eylesin zor bir durum gerçekten ablacım birde insan yakındaki bir insanı kaybetmekten çok korkuyormuş bunu anladım ahBaşladım kaptanım sen nerdesin
Ah canım insanın vatanı gibi olurmu gerçi güzelim ülkemizi mahvediyorlar
Çok geçmiş olsun canım yakınlarına da allah rahmet eylesin başın sağolsun benimde var bi ananem bişey olcak diye çok korkarım şubatta getircem bakcam biraz
Bu işler nası oluyor bilmiyorum ama morelini bozma dua et canım allah istedi mi neler olur
Kıyamam anne işte ah ya yavrusunun yavrusu olcak
Sağol ablam Allah razı olsun amin cümlemizin geçmişine Allah rahmet eylesin zor bir durum gerçekten ablacım birde insan yakındaki bir insanı kaybetmekten çok korkuyormuş bunu anladım ah
@Saadetim33 yeğenin nasıl oldu güzelim ablanda daha iyi mi
Saadettimmm geçmiş olsun şimdi nasıl inşallah iyidirKaptanım sabah namazı havale geçirmiş dili boğazına kaçmış az kala boğulacakmış. Allahtan ambulans çabuk gelmiş müdahale etmişler ama hala kendine gelmedi tam bide kaskatı kesilmiş baya kötü.
Bebiş için rutin kontrol idi bişi demedi canım anneannem içinde daha bekliyoruz canımCanım naptınız, doktor ne dedi
Yok abla cumartesi özele gideceğim anneannemde iyidi gördüm bakalımSen nasil oldun guzellik, adetten ses var mi?
İyiyim biraz daha canım akşam spordan sonra daha iyi olacağım inşallah:) Bugün herkeste bi sessizlik var gibi bana mı öyle geldi yada bilmiyorum kiSenin moralin nasil kuzum, enerjin geldi mi geri?:)
Yok abla cumartesi özele gideceğim anneannemde iyidi gördüm bakalım
İyiyim biraz daha canım akşam spordan sonra daha iyi olacağım inşallah:) Bugün herkeste bi sessizlik var gibi bana mı öyle geldi yada bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?