Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dag cayı afiyet olsun:)

Asya ne güzel yumurta gelişimi var işte. Herkesin önerdigi gibi olumlu tarafından bak. Kısırlık yok, başka bir sıkıntın yok. Uygun sartlar olusunca hamile de kalacaksın:)
siz böyle konuşunca daha iyi hissediyorum ablacım yaabugün tartıda _1 çıktım biliyormusun abla ama hastaneye kafayı çokk yorduğum için pek sevinemedim

asya_01 cim demesi kolay yapması zor ama stres yapma lütfen kafanı başka şeyler le meşgul et burada bir çok arkadaş da katılacaktır kafan ne zaman rahatsa o zaman bebis daha kolay geliyor:))
sağol canım çok haklısınız normalde bu kadar takılmıyorum ama dr a gidiş geliş sıralarında kafa yoruyorum..zayıfladığımdan dolayı da beklenti yüksekti yani bebiş için olmasada yum daha iyi durumdadır diye düşündüm ama olmadı hayırlısını versin rabbim herşeyin

Gecmis olsun canim allahim sifa versin minicikmis daha

Bi dahaki aya büyür hem cumayada üc gün var daha iyi düsün iyi olsun sekerim

Ateşi vardı biraz üşütmüş herhalde.akşam dr baktı ilaç verip yollamışlar ateşi düşmeyince havale geçirdi.görsen hala yanıyor abliş.bide annesi bu hamile haliyle ağla ağla öldü
Allah acil şifalar versin umarım bişey olmaz saadetim ablana da allah sabır versin ay hamile bide çok zor durumdan bizi bilgilendir lütfen

Allah yardimciniz olsun canim cok gecmis olsun

Tatlim azeri mutfagi hep hamur hep hamur bi de et ağırlıklı ama patates ve hamursuz olmuyo yemekler de mi. Hos biz tv de goruyoruz sadece yeme icm gezme programlarinda. Orada yasayan bilir gercegi. Bakude misin sen

Evet canım Baküdeyim..
Hep hamur değil ama et ağırlıklı olduğu doğru.. Sizin yemekler çok hafif geliyor bana.. bazen kaçasım geliyor buradaki yemeklerden
Bizde neredeyse her yemek etli, patateslii :))
Sizde dolmalarda bulgur, pirinç varken, bizimkiler et ağırlıklı yapılıyor :))

Ütüm dag gibi egzersiz sayilirmiki

Ben ona egzersizden çok işkence diyeyimm

Allah büyüktür canım.. Hiç umut kesilmez kii.. İnşaAllah kısa zamanda güzel haber verirsin bize

Canım yaa çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versinnn..

Dahlia_ Fatimem haber geldimi gülüm?

Geldi ablammmm :)
Kendi telefonu olmadığı için fırsat bulunca annesi arıyor, annesi de zaten merak eden herkese haber yayıyor :)))
Ya cumartesi ya da pazar babası yanına gidecek, telefona izin varmışş telefonunu da istemişş, 2 gündür içim içime sığmıyor haftasonunu iple çekiyorummm

Allaha sükür, gözün aydin gülüm icin rahatlamistir simdi biraz :)
Canim ya kalbi nasil da pir pir heyecandan ♥

bitkiçayımı alıp geldim kızlarr hadi sizde yapın karşılıklı içelimm

Normal çay alsam benn Bitki çayını ilaç gibi zorla içiyorum da birazz

Allaha sükür, gözün aydin gülüm icin rahatlamistir simdi biraz :)
Canim ya kalbi nasil da pir pir heyecandan ♥

Çooookkk sağol ablammmmmm

Haber aldım rahatladım, telefon iznini duydum bir daha da kendime gelemedim hala uçuyorumm
Sanki gelecekmiş gibi mutluyum yaa, gelince naparım benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…