siz böyle konuşunca daha iyi hissediyorum ablacım yaaDag cayı afiyet olsun:)
Asya ne güzel yumurta gelişimi var işte. Herkesin önerdigi gibi olumlu tarafından bak. Kısırlık yok, başka bir sıkıntın yok. Uygun sartlar olusunca hamile de kalacaksın:)
Ah canim ya daha kücücükMartta 2 bitecek kuzum
asya_01 cim demesi kolay yapması zor ama stres yapma lütfen kafanı başka şeyler le meşgul et burada bir çok arkadaş da katılacaktır kafan ne zaman rahatsa o zaman bebis daha kolay geliyor:))
Gecmis olsun canim allahim sifa versin minicikmis dahaKaptanım sabah namazı havale geçirmiş dili boğazına kaçmış az kala boğulacakmış. Allahtan ambulans çabuk gelmiş müdahale etmişler ama hala kendine gelmedi tam bide kaskatı kesilmiş baya kötü.
Bi dahaki aya büyür hem cumayada üc gün var daha iyi düsün iyi olsun sekerimsağol canım çok haklısınız normalde bu kadar takılmıyorum ama dr a gidiş geliş sıralarında kafa yoruyorum..zayıfladığımdan dolayı da beklenti yüksekti yani bebiş için olmasada yum daha iyi durumdadır diye düşündüm ama olmadı hayırlısını versin rabbim herşeyin
inşallahhBi dahaki aya büyür hem cumayada üc gün var daha iyi düsün iyi olsun sekerim
saadet geçmiş olsun canım haberdar et bizi.D3S1R3 kaptanım @Hayaller35 abliş benim yeğenim havale geçirdi çok kötü hastahanedeyim yürüyüş yapamadım o yüzden yaptığınız km yazmayın ben yarın yaparım inşallah olmaz mı.bide dua edin lütfen
Allah acil şifalar versin umarım bişey olmaz saadetim ablana da allah sabır versin ay hamile bide çok zor durumdan bizi bilgilendir lütfenAteşi vardı biraz üşütmüş herhalde.akşam dr baktı ilaç verip yollamışlar ateşi düşmeyince havale geçirdi.görsen hala yanıyor abliş.bide annesi bu hamile haliyle ağla ağla öldü
D3S1R3 biz devam etcez mi demetcim yoksa saadet döndüğünde mi başlayalım bi daha
Allah yardimciniz olsun canim cok gecmis olsunD3S1R3 kaptanım @Hayaller35 abliş benim yeğenim havale geçirdi çok kötü hastahanedeyim yürüyüş yapamadım o yüzden yaptığınız km yazmayın ben yarın yaparım inşallah olmaz mı.bide dua edin lütfen
Tamam canım akşam görüşürüzDevam canim. Saadet uygun oldugunda yine yapariz.
Tatlim azeri mutfagi hep hamur hep hamur bi de et ağırlıklı ama patates ve hamursuz olmuyo yemekler de mi. Hos biz tv de goruyoruz sadece yeme icm gezme programlarinda. Orada yasayan bilir gercegi. Bakude misin sen
Ütüm dag gibi egzersiz sayilirmiki
gülümm bugün adetin 14, günüydü cumaya kadar o kadar büyümez 1 tane yum olmuş o da 10 mm takip etmek istiyorum ilaca nasıl tepki verdiğini hatta adamın polikliniği yok doğumhaneye gel görmem lazım dedi gerçi iyi olan tarafı şu ben bu ilacı geçen sene kullandığımda hiç tepki vermemişti yum o zamanki dr başladığımız yerdeyiz falan demişti ama içten içe insanın beklentisi artıyor tabi
Evet canım Baküdeyim..
Hep hamur değil ama et ağırlıklı olduğu doğru.. Sizin yemekler çok hafif geliyor bana.. bazen kaçasım geliyor buradaki yemeklerden
Bizde neredeyse her yemek etli, patateslii :))
Sizde dolmalarda bulgur, pirinç varken, bizimkiler et ağırlıklı yapılıyor :))
Ben ona egzersizden çok işkence diyeyimm
Allah büyüktür canım.. Hiç umut kesilmez kii.. İnşaAllah kısa zamanda güzel haber verirsin bize
D3S1R3 kaptanım @Hayaller35 abliş benim yeğenim havale geçirdi çok kötü hastahanedeyim yürüyüş yapamadım o yüzden yaptığınız km yazmayın ben yarın yaparım inşallah olmaz mı.bide dua edin lütfen
Dahlia_ Fatimem haber geldimi gülüm?
Allaha sükür, gözün aydin gülüm icin rahatlamistir simdi biraz :)Geldi ablammmm :)
Kendi telefonu olmadığı için fırsat bulunca annesi arıyor, annesi de zaten merak eden herkese haber yayıyor :)))
Ya cumartesi ya da pazar babası yanına gidecek, telefona izin varmışş telefonunu da istemişş, 2 gündür içim içime sığmıyor haftasonunu iple çekiyorummm
bitkiçayımı alıp geldim kızlarr hadi sizde yapın karşılıklı içelimm
Allaha sükür, gözün aydin gülüm icin rahatlamistir simdi biraz :)
Canim ya kalbi nasil da pir pir heyecandan ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?