Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Daha oluşma aşamasında tam olmamış

Demet abla da bioil pek iyi degil demişti bir ara kafam karıştı
Dogru onu ben unutmusum gülüm, o zaman en iyisi vazelin bence... Internetten arastirdim badem yagini 4 aydan fazla kullanirsan tüylenme yapiyormus.
Seni böyle enerjik görmek ne kadar güzel bitanem ♥
Allaha sükür insallah daha da iyi olur anneannecigin...
Kuzum sen biran önce doktora git bence adetin icin.
Ayy ne güzel haber bu, Rabbim ablanin gönlüne göre versin :) insallah degeri güzel cikar kuzum :)

Sağol gülüm.evet yeğenim şükür iyi akşama taburcu olacakmış benim göbeğim çok var

Tamam abliş bakalım 12 yapabilir miyim akşama bildirim yaparım inşallah

Günaydın güzeller her ne kadar sabah yataktan sürünerek kalksamda işte spordayım bana ve hepimize kolay gelsin hayırlı günler
@Yawrukush iyi uykular canım

Altı üstü 8km yürüyüp, pilates yapmışssın. Niye surunuyorsun Elifim

Dedigim gibi herhangi bir vucut yagını dustan sonar uygula güzelim o zaman. Olayı geri cevirmez ama görüntüsünü hafifletir, ilerlemesini engeller.
Tamam abliş o zaman bugün bakınayım annem bebek yağı kullan demişti

Ay Tebrikler gülüm ne güzel teyze olacaksın yine çok heyecanlı Rabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin

kız şu 5 aylık bebegi olan ablan değil mi?:))
doktor bana dogumdan sonra çok kolay hamile k alınabileceğini adet olmamama güvenmeme mi söylemişti doğru galiba allahtan sen varsın annen var mavişim bebek küçük hamilelik ee yenisi geliyor yorucu bir maraton sizi bekliyor:))sağ salim kucagina alır ins hayırlı olsun mavisim:)

Joker de güzel kartlar var resimli, farklı renklerde. Sesli kitaplar var. Onları deneyebilirsin. Görsel ve sesli seyler daha çok ilgisini çeker:)
Evet sesli oyuncaklar dikkatini çekiyor dokun ögren kartları diyorsun galiba joker biraz ters tarafta ebebek e baktım haftasonu yoktu orada bu haftasonu bakayım bari.babasıda yürüme arkadaslarina takmış durumda:))

Kuzum çok fazla kilo vermedim o süreçte en fazla 1.5 kilo.ama baya sıkılaştım bide hep aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyordum
canım çok iyi 1.5 kiloda o kadar incelme bende onun için sordum zaten.

Valla gülüm normalde large giyiyorum M giydim oldu. Kilo az gitti ama iyi sıkılaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…