Daha oluşma aşamasında tam olmamışCanım catlagın oluşmuşsa ona iyi gelecek hiçbir ürün yok maalesef. Oluşmasını engellemek içinse herhangi bir vücut yagını dustan sonar durulanmadan vucuduna yedir. En iyi yontem o. Marka vs farketmez. Önemli olan cildin elastikiyetini korumak.
Aynen abliş yaaa çoook heycanlı
Dogru onu ben unutmusum gülüm, o zaman en iyisi vazelin bence... Internetten arastirdim badem yagini 4 aydan fazla kullanirsan tüylenme yapiyormus.Demet abla da bioil pek iyi degil demişti bir ara kafam karıştı
Seni böyle enerjik görmek ne kadar güzel bitanem ♥Kızlar sabah sporumuda yaptım mutlu şekilde geldim yanınıza anneannem eve çıktı dün çok şükür daha iyi cuma günü kayseriye gideceklermiş inşallah iyi sonuçlar alırlar gelirler:) benim adetten ses soluk yok kaç gündür gögüs bel ağrısı çekiyorum ama gelmiyorbu arada kızlar galiba ablam yine hamile test yaptı 2 çizgi çıkmış öğleden sonrada doktora gidecek bende ya yarın ya cumartesi özel hastanede bi doktor var ona gideceğim tekrardan
Daha oluşma aşamasında tam olmamış
Sağol gülüm.evet yeğenim şükür iyi akşama taburcu olacakmış benim göbeğim çok varSağol mavişim. Anneannen nasıl kuzum?
Dün işlerim vardı kuzum. Oglani hasta ettim valla. Vicdan azabı çekiyorum.
Özgem canım ben de özledim valla kuzum. Oğlan grip oldu burnu akıyor hapşırİK falan inş. Atlatır bir an evvel.
Sağol esram. Nasil gidiyor rakibem?
Amin kuzum amin.
Guzel incelmissin canım. Zaten inceymissin o da ayrı bi konu:) yeğenin nasıl?
Gunaydin cane mın. Nasılsın ceviz aldın mi?
Sağol gülüm.evet yeğenim şükür iyi akşama taburcu olacakmış benim göbeğim çok var
Tamam abliş bakalım 12 yapabilir miyim akşama bildirim yaparım inşallahEki Görüntüle 1748974
Afiyet olsun:)
@belindamm gecmiş olsun bir tanem. Düzelir kısa surede, sıkma tatlı canını. Böyle böyle bagısıklık sistemleri güçlenecek.
M M_atruska tebrikler canım güzel incelmişsin:) Dün 11.9 yaptım, programın azizligine ugradım:) 12 yap geçtin sayacagım. Bundan sonraki yarışlarda da tek seferde en fazla km yapmak üzerine iddiaya girebilirim. Adımsayarım yok
haeshin nasıl oldu eniştemiz canım, agrıları azaldı inşallah.
@Mavibocuk büyükannen nasıl bir tanem?
S shrrr prensesin nasıl oldu canım?
Günaydın güzeller her ne kadar sabah yataktan sürünerek kalksamda işte spordayım bana ve hepimize kolay gelsin hayırlı günler
@Yawrukush iyi uykular canım
Tamam abliş o zaman bugün bakınayım annem bebek yağı kullan demiştiDedigim gibi herhangi bir vucut yagını dustan sonar uygula güzelim o zaman. Olayı geri cevirmez ama görüntüsünü hafifletir, ilerlemesini engeller.
Şu an 6 abliş ama kilosunu söylesem şok olursunÇok sükür, Allah esirgesin. Ablan kacıncı ayındaydı?
Gel arada ugra ozlersin tabi bizi unutmak kolay mi :)İyi geceler sizi özledim ben ya
Tamam abliş o zaman bugün bakınayım annem bebek yağı kullan demişti
Şu an 6 abliş ama kilosunu söylesem şok olursun
Ay Tebrikler gülüm ne güzel teyze olacaksın yine çok heyecanlıKızlar sabah sporumuda yaptım mutlu şekilde geldim yanınıza anneannem eve çıktı dün çok şükür daha iyi cuma günü kayseriye gideceklermiş inşallah iyi sonuçlar alırlar gelirler:) benim adetten ses soluk yok kaç gündür gögüs bel ağrısı çekiyorum ama gelmiyorbu arada kızlar galiba ablam yine hamile test yaptı 2 çizgi çıkmış öğleden sonrada doktora gidecek bende ya yarın ya cumartesi özel hastanede bi doktor var ona gideceğim tekrardan
48Kaç?:)
kız şu 5 aylık bebegi olan ablan değil mi?:))Kızlar sabah sporumuda yaptım mutlu şekilde geldim yanınıza anneannem eve çıktı dün çok şükür daha iyi cuma günü kayseriye gideceklermiş inşallah iyi sonuçlar alırlar gelirler:) benim adetten ses soluk yok kaç gündür gögüs bel ağrısı çekiyorum ama gelmiyorbu arada kızlar galiba ablam yine hamile test yaptı 2 çizgi çıkmış öğleden sonrada doktora gidecek bende ya yarın ya cumartesi özel hastanede bi doktor var ona gideceğim tekrardan
Evet sesli oyuncaklar dikkatini çekiyor dokun ögren kartları diyorsun galiba joker biraz ters tarafta ebebek e baktım haftasonu yoktu orada bu haftasonu bakayım bari.babasıda yürüme arkadaslarina takmış durumda:))Joker de güzel kartlar var resimli, farklı renklerde. Sesli kitaplar var. Onları deneyebilirsin. Görsel ve sesli seyler daha çok ilgisini çeker:)
canım çok iyi 1.5 kiloda o kadar incelme bende onun için sordum zaten.Kuzum çok fazla kilo vermedim o süreçte en fazla 1.5 kilo.ama baya sıkılaştım bide hep aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyordum
Soktayim
Valla gülüm normalde large giyiyorum M giydim oldu. Kilo az gitti ama iyi sıkılaştıkız şu 5 aylık bebegi olan ablan değil mi?:))
doktor bana dogumdan sonra çok kolay hamile k alınabileceğini adet olmamama güvenmeme mi söylemişti doğru galiba allahtan sen varsın annen var mavişim bebek küçük hamilelik ee yenisi geliyor yorucu bir maraton sizi bekliyor:))sağ salim kucagina alır ins hayırlı olsun mavisim:)
Evet sesli oyuncaklar dikkatini çekiyor dokun ögren kartları diyorsun galiba joker biraz ters tarafta ebebek e baktım haftasonu yoktu orada bu haftasonu bakayım bari.babasıda yürüme arkadaslarina takmış durumda:))
canım çok iyi 1.5 kiloda o kadar incelme bende onun için sordum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?