Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ah ozgem sunca kisi arasinda bir tek sen bana guvendin destekledin guvenini bosa cikarmayacagim
Sairligimi de birinci olduktan sonra beni desteklemeyen sevgili arkadaslarim uzerinde deneyecegim hehehehe
Siir ugruna seni desteklemiyorum ablacim
Üfffff be ne güzel gözüküyor kiz o resimde ki

Allah in verdigi tum saglikli yiyecekler
Tabi ablam saglikli olmasi sartiyla

haeshin annenin tedavisi bitti mi canim?
Pazartesi son muayene disler takilmamis cuma gunu onlari da takacaklar bitecek.
Disciye benim de gitmem gerekiyor ama gidemiyorum. Simdi amazon falan dedini bana ama ben disciden asiri korkuyorum. Nasil yapsam diye kara kara dusunuyorum

Pazartesi son muayene disler takilmamis cuma gunu onlari da takacaklar bitecek.
Disciye benim de gitmem gerekiyor ama gidemiyorum. Simdi amazon falan dedini bana ama ben disciden asiri korkuyorum. Nasil yapsam diye kara kara dusunuyorum

Hahaha e 6 ayda bir gitmiyor musun sen?:)

Susss hamile hamile bir yerin şişerrr
Hiç de zor birşey değil yapabilirsin istersenn
Asermek diye bir sey yokmus, Buse ablam oyar beni valla

Enisteni hastaneye terk ettim normal yasamima dondum :))) iyidir heralde aramadim bugun birazdan aricam :)))
Yazik adami kücük emrah gibi birakmasaydin kiz
Iyidir insallah ablacim, Rabbim tez vakitte ayaga kaldirsin eski haline döndürsün.

İş güç ne olacak maviş. Suan bile kuzu ile sen ilgileniyorsun:)
Ah ah işte 32. Haftada izne ayrılacak 2-3 ay doğumdan sonra izin olsa 6 ayda ücretsiz izin alır anneme yazık olacak abla yaa o ilgilenmek zorunda kalacak her ikisi ile bakalım hayırlısı olsun :)
çok şükür inşallah canım herşeye devletteki çok rahat davrandı onun için gidecem canım tekrar özele

Canim cekti oglen oglen. Ne degisik yemekleriniz var. Senin de elin yatkin mi mutfaga?:)

Pek değil Ama yani aç kalmam

Asermek diye bir sey yokmus, Buse ablam oyar beni valla

Yazik adami kücük emrah gibi birakmasaydin kiz
Iyidir insallah ablacim, Rabbim tez vakitte ayaga kaldirsin eski haline döndürsün.

Aşerme zaten, blinçik yapıp Almanyaya getirecek halim yok çünkü

Biz ogle yemegine gecelim. Sipa eline tahta yemek kasigini almis et et diye buzdolabina vuruyor. Bilmeyen biri olsa bu cocuge hic et vermiyorlar diyecek
Afiyet olsun ablacim, senin bu pasa pek tatli masallah
çok şükür inşallah canım herşeye devletteki çok rahat davrandı onun için gidecem canım tekrar özele
Hayirli haberler alirsin insallah mavisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…