Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İlk arabam tarzı bakıyorsanız ilk zamanlar düşme kalkma çok oluyor. Kontrol edemez duşer diye hiç almamıştık. Kendi kendine yurumeye başlayınca ipli ördek-köpek vs var ebebekte. Yuruyup arkası sıra cekiyor. Ses de çıkartıyorlar. Onlar çok hoşuna gitmişti. Bir de aktivite masası.

Kuzum aslında bende yıllarca hep 47 idim benim ki pko dan çok kilo aldım.sonra böyle oldu

Yanlış beslenme ve sedanter yasamın kendisi pko ya neden oluyor zaten bir tanem. Sonrasında da kilo vermen zorlasıyor. Pko oldugun için kilo almıyorsun yani, kilo aldıgın ve yanlış beslenmeye devam ettigin için pko oluyorsun.

Şu an 6 abliş ama kilosunu söylesem şok olursun

kiz o ne çok zayıf mis kaç kilo ile hamile kaldıki:) kendi kilo almasa bile bebek eşi falan onlar en az 2-3 kilo eder simdi:)))
bende kendimi hamileyken zayıf sanırdim puahhhh:))))

ilk arabam +o dediğin tarz oyuncaklar ikisi birlikte kaptanim aynen düşer diye sıcak bakmıyorum bende

Sen öyle yapma, güzel güzel ye Ebrum tamam mı:)
Tamam abla Allah ne verdiyse, nasil olsa sonra zayiflatacaksiniz beni
Abliş aksine maşşallah çok yiyor ama almıyor ilk bebişte 55 bile değildi doğuma girmişti
Masallah hayran kaldim... metabolizmasi cok iyi calisiyor demek ki. Benim teyzemde öyle ne yerse yesin kilo almiyor ama onunki guatr dan.
Kuzum aslında bende yıllarca hep 47 idim benim ki pko dan çok kilo aldım.sonra böyle oldu
Sende artik kilolu degilsin

Ah ozgem sunca kisi arasinda bir tek sen bana guvendin destekledin guvenini bosa cikarmayacagim
Sairligimi de birinci olduktan sonra beni desteklemeyen sevgili arkadaslarim uzerinde deneyecegim hehehehe

Yaaa cok var daha 1 mart ta baslarim ise diyor bakalim esra. Daha yolun basinda bizimki fizik tedavi asamasi var bunun bi de

Geç kalmış bir günaydın da bendennn

Evet canım sağolsun kızlar yardımcı oldular :)
Aynen canımmm, keyfim öyle bir yerine geldi kii sözle tarifi yokk
Blinçik resmini ekledim canım :) Krepin içi dolu hali yanii :))

gozlerim boyle oldu bak

Canım yaa

Jilliandan önce
Göğüs 90
Göbiş 95
Basen 98
Jilliandan sonra
Göğüs 88
Göbiş 91
Basen 96

Daha fazla bekliyordum ama bu da gayet iyi
Zaten ölçülerin de öyle abartılacak kadar çok değilmiş maşaAllah

Yok öyle yenilgiyi kabullenmekk

Adet dışında haberlerin güzel çok şükür

Eklentiler

• crepes-stuffed-with-meat1.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 29
Tamam abla Allah ne verdiyse, nasil olsa sonra zayiflatacaksiniz beni

Masallah hayran kaldim... metabolizmasi cok iyi calisiyor demek ki. Benim teyzemde öyle ne yerse yesin kilo almiyor ama onunki guatr dan.

Sende artik kilolu degilsin

Allah in verdigi tum saglikli yiyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…