Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoş geldin güzelim:) Azmin daim olsun, biran once hedef kilona ulaş inşallah:)

Günadın tel tel saçlarını sevdiğim , nasılsın canım
Ay ne güzel iltifat etmissin öyle
Iyiyim Allaha sükür gülüm sen nasilsin?
Senin ne kadar gecikti kuzum?
Mavibocuk sende gelen giden var mi boncugum?
Gunaydin cane mın. Nasılsın ceviz aldın mi?
Aldim güle aklima geldikce yiyorum Sen nasilsin? Tekrar gecmis olsun, dikkat et kendine bitanem.

Evet canim vakit kazandim:))(

Jilliandan önce
Göğüs 90
Göbiş 95
Basen 98
Jilliandan sonra
Göğüs 88
Göbiş 91
Basen 96
saadetim peki aradaki kilo farkı kaç?
ölçülerin çok iyi ya Benimkiler çok fazla neden öyle anlamiyorum:)
@shrr naptın kuzum cimcimenin pişiği nasıl oldu geçtimi, sen nasılsın
çiçeğim kızı uyuttum kahvemi yaptım geldim:) kızın pişiği daha iyi geçmek üzere keşke dağa önceden gitseymisiz doktora.
canim rakibem durumlar nasil:) ben +200 um :)

Allaha sükür kuzum iyi olmasina sevindim ♥
Vazelini dene bence yada bi'oil yagini deneyebilirsin. Ne kadar dogru bilmiyorum ama badem yagi ve kakao yagi tüylenmeye yol aciyormus diye duydum?
Demet abla da bioil pek iyi degil demişti bir ara kafam karıştı

Kızlar sabah sporumuda yaptım mutlu şekilde geldim yanınıza anneannem eve çıktı dün çok şükür daha iyi cuma günü kayseriye gideceklermiş inşallah iyi sonuçlar alırlar gelirler:) benim adetten ses soluk yok kaç gündür gögüs bel ağrısı çekiyorum ama gelmiyor bu arada kızlar galiba ablam yine hamile test yaptı 2 çizgi çıkmış öğleden sonrada doktora gidecek bende ya yarın ya cumartesi özel hastanede bi doktor var ona gideceğim tekrardan

AAAAA teyze oluyormuş deniz gözlüm yeniden

geçmek üzere pişiği. Bu aralar bir atağa gecti isteklerini daha net belirtiyor:) ogrenmeye çok açık verimli gecirmek istiyorum bu zamanları da ne yapabilirim onu bilmiyorum:)) alkış bay bay falan yapiyoeuz:)))

Vazeline ne diyorsun abliş önce onu mu denesem

Canım catlagın oluşmuşsa ona iyi gelecek hiçbir ürün yok maalesef. Oluşmasını engellemek içinse herhangi bir vücut yagını dustan sonar durulanmadan vucuduna yedir. En iyi yontem o. Marka vs farketmez. Önemli olan cildin elastikiyetini korumak.

geçmek üzere pişiği. Bu aralar bir atağa gecti isteklerini daha net belirtiyor:) ogrenmeye çok açık verimli gecirmek istiyorum bu zamanları da ne yapabilirim onu bilmiyorum:)) alkış bay bay falan yapiyoeuz:)))

Joker de güzel kartlar var resimli, farklı renklerde. Sesli kitaplar var. Onları deneyebilirsin. Görsel ve sesli seyler daha çok ilgisini çeker:)

Kuzum çok fazla kilo vermedim o süreçte en fazla 1.5 kilo.ama baya sıkılaştım bide hep aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…