- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
Sağol ablişimm :)) inşallah abliş yaa gelirde rahatlarımBocugum guzel haberler vardin ananen icin gozunuz aydin tekrar teyzeligin icin tebrikler:)) adet de gelecek bence yarin icime dogdu sen mutlu ve rahat ol o gelir
Yoo dostum yoo yemem ebrus:))) sen rakibemin destekcisisinSiir ugruna seni desteklemiyorum ablacim
Üfffff bene güzel gözüküyor kiz o resimde ki
Tabi ablam saglikli olmasi sartiyla
Yok ablam Allaha sükürler olsunAnladim canim başka bisey olmasın da
Saadet partiliyim benYoo dostum yoo yemem ebrus:))) sen rakibemin destekcisisin
Allah iyilik versin canim. Ooo mis gibi yemekleri döktürürsün sen simdiE-brulim iyiyim canım şükür sabah iş akşam misafir korşturmaya devam bakalım:)
Dördüncüye geldi kiz mesajinYoo dostum yoo yemem ebrus:))) sen rakibemin destekcisisin
Yoo dostum yoo yemem ebrus:))) sen rakibemin destekcisisinSiir ugruna seni desteklemiyorum ablacim
Üfffff bene güzel gözüküyor kiz o resimde ki
Tabi ablam saglikli olmasi sartiyla
Bir hafta falan.Hala olmadi bir sey.Iyice stres yaptim.Daha da gecikecek.Yseeminn sen nerelerdesin güzellik. Var mı adetten ses soluk? Kaç gün gecikti gülüm?
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim
Haftalik egzersizlerimiz 17382. sayfadadir.
CUMARTESI-PAZAR-PAZARTESI GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe belindamm - - - hawar - - - Yseeminn - - ?? - - - edsofi - - ?? - - - - zoombiiee - - - - - - Slm09 - - - - AKovser - - - zey zey - - - - - - Zeynepela07 ?? - - - Hayaller35 - - - saricicek123 - - - gogo2405 - - - Mavibocuk - - - D3S1R3 - - - seyhan77 - - - haeshin MUAF - - - yawrukush - - - Saadetim33 - - - shrr - - - asya_01 - - -
[/td][/td][/td][/td]
DIPNOT:Yseeminn , @edsofi , @zoombiiee kizlar tabloda "??" olan yerler yaptiginiz egzersizler.Gunluk menulerinizle beraber egzersiz yapip yapmadiginizi da yazarsaniz, tabloya islerim.Tesekkurler :)
zey zey kuzum pazartesi gunku menunu yazmazsan 2. sari kart geliyor..Hadi bugun hem bugunun, hemde dunun menusunu yazmayi unutma:)
Jilliandan önce
Göğüs 90
Göbiş 95
Basen 98
Jilliandan sonra
Göğüs 88
Göbiş 91
Basen 96
Bende yapcam şu jillian ı en iyi göbek gitmiş tam istediğim
Kızlar sabah sporumuda yaptım mutlu şekilde geldim yanınıza anneannem eve çıktı dün çok şükür daha iyi cuma günü kayseriye gideceklermiş inşallah iyi sonuçlar alırlar gelirler:) benim adetten ses soluk yok kaç gündür gögüs bel ağrısı çekiyorum ama gelmiyorbu arada kızlar galiba ablam yine hamile test yaptı 2 çizgi çıkmış öğleden sonrada doktora gidecek bende ya yarın ya cumartesi özel hastanede bi doktor var ona gideceğim tekrardan
Enisteni hastaneye terk ettim normal yasamima dondum :))) iyidir heralde aramadim bugun birazdan aricam :)))
Biz ogle yemegine gecelim. Sipa eline tahta yemek kasigini almis et et diye buzdolabina vuruyor. Bilmeyen biri olsa bu cocuge hic et vermiyorlar diyecek
Normalmis ablacim, adet sancisi gibi... Olabiliyormus bazilarinda.
Belki de üsütüyorum cünkü ayaklarim hep buz gibi.
Bir hafta falan.Hala olmadi bir sey.Iyice stres yaptim.Daha da gecikecek.
Yoo dostum yoo yemem ebrus:))) sen rakibemin destekcisisin
Afiyet olsun ablacim, senin bu pasa pek tatli masallah
Hayirli haberler alirsin insallah mavisim
Tatli tabi annesi, oy Rabbim ona uzun ömür versin insallahSorma hem nasil tatli:) Tum gun et et diye gezer ortalarda. Babasini hic aratmaz
Bu arada benim de cok agrim olmustu adet gelecek gibi. Cok kivrandirirdi. 1 hafta falan surmustu sanirim. Gecmis zaman unuttum.
Sweet kaptanin hastaligi nedir ebru?
Tatli tabi annesi, oy Rabbim ona uzun ömür versin insallah
Hic bir bilgim yok ablacim
Hem de ne pismanlik bi daha ayagini surmez masa tenisi oynicam artik diyo :))Eniste futbol ugruna su cektiklerinden bin pisman suan. Ayaga cabuk kalkar insallah.
Amin ablacim, Rabbim tüm hastalarimiza sifa versin, kimseye dermansiz dert vermesin... Insallah iyilesip aramiza döner en kisa zamanda.1 ay olmadi iyilesmis geri donmustu sanki. Ciddi bir durumu var sanirim, yeniledigine gore. Rabbim sifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?