Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gec kaldim ama hemen dunki menumu yazayim

Sabah
Tek sekerli kahve
Ara
Yesilcay
Oglen
Tavuk sis(2 sis vardi )
salata
1 dilim kepekli ekmek
Aksam
Patlican közlemesinin icine kiymalibiberli domatesli sos (karniyarigin bu sekli)
cacik
1 dilim t.bugday ekmek

Su :1.5 lt su
Spor :45 dk yürüyüş +50 sguat

seaBahAR [/USER][/USER][/USER] ricası üzerine tüm takımlara bu mesajı gönderiyorum. Lütfen arkadaşlar önemli okuyunuz...

(Zaman ayırabilecek bir kaptandan aşağıdaki mesajımı bütün takım topiklerine bırakmasını rica edebilir miyim?

Yarışmaya dair özel mesajlara cevap vermiyorum dememe rağmen hala özel mesaj geliyor.

Kimse kişisel almasın, ama bu açıklamayı da lütfen herkes okusun.

Paylaşım alanını okumayan üyeler mesaj yazmaya devam ediyor.

Lütfen biri el atsın. )

Merhaba arkadaşlar,

Dönem dönem bazı konularda hatırlatmalarda ve yolunda gitmeyen durumlarda öneri/uyarılada bulunuyorum.
Ne yazık ki paylaşım alanını herkes okumadığından tarih tekerrürden ibaret olabiliyor.

Şu anda gözüme takılan bir kaç durum var ve yine hatırlatmak istiyorum.

1- Bir önceki hafta da aynı sorun yaşandı ve listelerin paylaşıldığı gün oylama yapılıyor olmasının karışıklığa yol açabildiğini gördük ve bu konuyu konuştuk. Ancak yine tekrarlandı.
Oylam başlatılacağı zaman gününe lütfen dikkat edelim. Sonuç listeleri bittikten sonra misal Cumartesi günleri oylama başlatmak için ideal. Ve oylama süresini uzun tutmak, oylama için baskı kullanmak gereğini de ortadan kaldıracaktır.

2- Yarışma ile ilgili konularda tereddüte düüştüğünüzde izleyeceğiniz yöntem şu olmalı:
Öncelikle cevap bulmak için karar defterine bakmalısınız.
(eğer bir sorun var ve cevabı karar defterinde yoksa bu sayede defterdeki noksanlığı gidermemize de yardımcı olmuş olursunuz)
Karar defterinde cevap bulamadığınızda paylaşım alanında sormalısınız.

Bana yarışmaya dair konularda lütfen özel mesaj yazmayınız. Bunu defalarca rica ettim. Hem aktif olarak burada bulunmadığım için hızlıca cevap verebilmem çoğu zaman mümkün değil, hem de açıkçası onlarca uğraştığım liste dışında tek bir şeye bile zaman ayırmak istemiyorum. Cidden zorlanıyorum artık.
Bana sahiden de "özel" durumlar için "özel" mesaj her zaman yazabilirsiniz.
Ama konu yarışmaysa, lütfen beni daha fazla yormayın.
Bir yükün altına girdim, devredecek kimsem yok. Ne olur, hiç değilse ekstra bir şey isteyerek beni daha fazla yormayın. Lütfen..

3- Listelerde hata olduğunda paylaşımda bunu dile getirmeniz yeterli. Listeyi hazırlayan arkadaşımızı ve gerekiyorsa takım kaptanı arkadaşımızı da etiketleyerek mesajınızı yazın lütfen. Kimse kimsenin iyiniyetinden şüphe etmiyor. Ancak düzeltmeyi de, listeyi yapan kişi üstlensin. Hata tespit eden kişi zaman geçip de düzeltilmediğini gördüğünde takıma ayrıca mesaj bırakıp konuyu takip edebilir.

Güzel hafta sonları dilerim.

canim ben ctesiyi paylastim saniyorum paylasmamisim pazar gununu pazar aksami paylastim. dünüde bugun paylastim dun uyuyakaldim aslinda aksam gelecektim.

Jilliandan önce
Göğüs 90
Göbiş 95
Basen 98
Jilliandan sonra
Göğüs 88
Göbiş 91
Basen 96

oo tebriklerr gayet guzelmis sonuclarr

Bende yapcam şu jillian ı en iyi göbek gitmiş tam istediğim

jullian gobek icjn gercekten harika
jullian topiklerindekj sonuclar seni daha cok motive eder canim

canimm yaa hem gecmis olsun hem gözünüz aydinn ne mutluuu
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahh

Enisteni hastaneye terk ettim normal yasamima dondum :))) iyidir heralde aramadim bugun birazdan aricam :)))

ahahah Allah iyiligini versin kizz

Biz ogle yemegine gecelim. Sipa eline tahta yemek kasigini almis et et diye buzdolabina vuruyor. Bilmeyen biri olsa bu cocuge hic et vermiyorlar diyecek

afiyetler olsunnn

Normalmis ablacim, adet sancisi gibi... Olabiliyormus bazilarinda.
Belki de üsütüyorum cünkü ayaklarim hep buz gibi.

normal.oldugunu bende duymuştum kuzum ama sen dikkat et malum hastalik kayniyor her yer

Yoo dostum yoo yemem ebrus:))) sen rakibemin destekcisisin

Spam varrr

Goturdum oglani canim. Birakacak kimsemiz yok ki. Cocukla temasimiz olmadi hicbirimizin, odasinda uyuyordu. Zaten asil sikintisi gida zehirlenmesiymis, okulda muzlu sut icmis. Gribal enfeksiyonu hafifmis.

Afiyet olsun ablacim, senin bu pasa pek tatli masallah

Hayirli haberler alirsin insallah mavisim

Sorma hem nasil tatli:) Tum gun et et diye gezer ortalarda. Babasini hic aratmaz

Bu arada benim de cok agrim olmustu adet gelecek gibi. Cok kivrandirirdi. 1 hafta falan surmustu sanirim. Gecmis zaman unuttum.

Sweet kaptanin hastaligi nedir ebru?

Sorma hem nasil tatli:) Tum gun et et diye gezer ortalarda. Babasini hic aratmaz

Bu arada benim de cok agrim olmustu adet gelecek gibi. Cok kivrandirirdi. 1 hafta falan surmustu sanirim. Gecmis zaman unuttum.

Sweet kaptanin hastaligi nedir ebru?
Tatli tabi annesi, oy Rabbim ona uzun ömür versin insallah
Hic bir bilgim yok ablacim

1 ay olmadi iyilesmis geri donmustu sanki. Ciddi bir durumu var sanirim, yeniledigine gore. Rabbim sifa versin.
Amin ablacim, Rabbim tüm hastalarimiza sifa versin, kimseye dermansiz dert vermesin... Insallah iyilesip aramiza döner en kisa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…