Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hahaha e 6 ayda bir gitmiyor musun sen?:)
Hii gidiyorum:)) sen ne diyosun en son gittigimde bayilmak uzereydim aglama krizlerine girdim ama oyle böyle degil. Dr protez kagitlari hazirlamisti yirtti atti psikolojik destek almadan sizi bir daha kabul edemem dedi. Psikolojik deliymisim ben meger dis konusunda haberim yokmus:)

Asermek diye bir sey yokmus, Buse ablam oyar beni valla

Yazik adami kücük emrah gibi birakmasaydin kiz
Iyidir insallah ablacim, Rabbim tez vakitte ayaga kaldirsin eski haline döndürsün.
Yok tabi. Beyinde bitiyor hersey. Etrafin aserme aserme derse aserersin. Yok kizim ya tipta yok. Yeme :) saglikli beslen:)

Cocukken travma mi yasadin acaba? Birsey yok ki canim. Normal dogum yapmissin, disten mi korkuyorsun:) Elle muayene zamanlarini hafizamdan silse birisi keske

Yoo dostum yoo yemem ebrus:))) sen rakibemin destekcisisin

kiz bu mesaji kac defa okudumm benn ahah sorun bende degil dimi

oo baya vahim yaniii

bende korkuyorum ama bi sebebi var elbet senjn belli mj ki

Cocukken travma mi yasadin acaba? Birsey yok ki canim. Normal dogum yapmissin, disten mi korkuyorsun:) Elle muayene zamanlarini hafizamdan silse birisi keske
Evet bi de tarlada dogurur gibi en ufak bir müdahale olmadan yaptim dogumu. Ama dis olayi farkli. Sanirim cocukluktan geliyor korku.

Evet bi de tarlada dogurur gibi en ufak bir müdahale olmadan yaptim dogumu. Ama dis olayi farkli. Sanirim cocukluktan geliyor korku.

Bence dis doktoru onemli etken. Cocukken doktorumu cok severdim. Hep sohbet ederdi benimle. Guzel anilarim var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…