Hii gidiyorum:)) sen ne diyosun en son gittigimde bayilmak uzereydim aglama krizlerine girdim ama oyle böyle degil. Dr protez kagitlari hazirlamisti yirtti atti psikolojik destek almadan sizi bir daha kabul edemem dedi. Psikolojik deliymisim ben meger dis konusunda haberim yokmus:)Hahaha e 6 ayda bir gitmiyor musun sen?:)
Kizlar bu mistik cayin parfumu var midir ya cok guzel kokuyor
Hem de ne pismanlik bi daha ayagini surmez masa tenisi oynicam artik diyo :))
Yok tabi. Beyinde bitiyor hersey. Etrafin aserme aserme derse aserersin. Yok kizim ya tipta yok. Yeme :) saglikli beslen:)Asermek diye bir sey yokmus, Buse ablam oyar beni valla
Yazik adami kücük emrah gibi birakmasaydin kiz
Iyidir insallah ablacim, Rabbim tez vakitte ayaga kaldirsin eski haline döndürsün.
Hay agzini seveyim aynenAkilsiz basin cezasini kemikler cekiyor
Hii gidiyorum:)) sen ne diyosun en son gittigimde bayilmak uzereydim aglama krizlerine girdim ama oyle böyle degil. Dr protez kagitlari hazirlamisti yirtti atti psikolojik destek almadan sizi bir daha kabul edemem dedi. Psikolojik deliymisim ben meger dis konusunda haberim yokmus:)
Evet migrostan aldim dogusun mistik cayi. Vanilya ve tarcin ağırlıklı ama cok dogal degil demet vanilya aromasi var icinde :) dehset kokuyor cok cezbedici:)))Bir bulup icemedim:) Migrostan mi aldin?
Zaten benimde canim bir sey cekmiyorYok tabi. Beyinde bitiyor hersey. Etrafin aserme aserme derse aserersin. Yok kizim ya tipta yok. Yeme :) saglikli beslen:)
Evet migrostan aldim dogusun mistik cayi. Vanilya ve tarcin ağırlıklı ama cok dogal degil demet vanilya aromasi var icinde :) dehset kokuyor cok cezbedici:)))
Esim de sever masa tenisi egitmeni ayrica kurs veriyor okulda.Benimki hastasi:) Tanistirsak:)
Yoo dostum yoo yemem ebrus:))) sen rakibemin destekcisisin
Hii gidiyorum:)) sen ne diyosun en son gittigimde bayilmak uzereydim aglama krizlerine girdim ama oyle böyle degil. Dr protez kagitlari hazirlamisti yirtti atti psikolojik destek almadan sizi bir daha kabul edemem dedi. Psikolojik deliymisim ben meger dis konusunda haberim yokmus:)
Bakmam lazimOt ne var icinde?
Olabilir cok fazla sıkıntı var suan basimda.Okul isi yurt isi hastane isi...Duzenin degistiginde, asiri soguk sicak oldugunda ya da stresli bir donemden gectiginde gecikme yasayabilirsin canim. Hemen kotuye yorma.
Evet bi de tarlada dogurur gibi en ufak bir müdahale olmadan yaptim dogumu. Ama dis olayi farkli. Sanirim cocukluktan geliyor korku.Cocukken travma mi yasadin acaba? Birsey yok ki canim. Normal dogum yapmissin, disten mi korkuyorsun:) Elle muayene zamanlarini hafizamdan silse birisi keske
Olabilir cok fazla sıkıntı var suan basimda.Okul isi yurt isi hastane isi...
Yerim seni rakibe destekçisi hain kostokZaten benimde canim bir sey cekmiyor
Evet bi de tarlada dogurur gibi en ufak bir müdahale olmadan yaptim dogumu. Ama dis olayi farkli. Sanirim cocukluktan geliyor korku.
Evet hem seni görmüs olurum diyorum
Iki lafin belini kirariz, yemek bahane
Adette olacak inşallah canım yaa :)
Olabilir cok fazla sıkıntı var suan basimda.Okul isi yurt isi hastane isi...
HahahahhahahahaaYok ablam Allaha sükürler olsun
Saadet partiliyim ben
Allah iyilik versin canim. Ooo mis gibi yemekleri döktürürsün sen simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?