Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok ne yazik ki artik ayni okulda degiliz ayda bir gunumuz var orda görüşüyoruz. Ama esimin yattigi hastane evinin tam karsisinda bu aralar sık gördum

Oyle mi. Ayni okuldasiniz saniyordum. Nasil gidiyor diye istihbarat isteyecektim:)

Spam varrr

Goturdum oglani canim. Birakacak kimsemiz yok ki. Cocukla temasimiz olmadi hicbirimizin, odasinda uyuyordu. Zaten asil sikintisi gida zehirlenmesiymis, okulda muzlu sut icmis. Gribal enfeksiyonu hafifmis.
Aaaa yazik allah korumus zehirlenme cok riskli. Yani ne bileyim senin oglan da kotu ya oyle yatak dosek gripten yatan birinin yanina goturmezsin diye düşündüm ben de. Gribi hafifse tamam

Sorma hem nasil tatli:) Tum gun et et diye gezer ortalarda. Babasini hic aratmaz

Bu arada benim de cok agrim olmustu adet gelecek gibi. Cok kivrandirirdi. 1 hafta falan surmustu sanirim. Gecmis zaman unuttum.

Sweet kaptanin hastaligi nedir ebru?
Etoburlara bayilirim kesk3 benim kizlarimda duskun olsa et yemeyen kizlar yetistirmek istemiyorum. Benimkiler de bazen köpte köpte diye tuttururlar ama coook nadir

Tamam abla Allah ne verdiyse, nasil olsa sonra zayiflatacaksiniz beni

Masallah hayran kaldim... metabolizmasi cok iyi calisiyor demek ki. Benim teyzemde öyle ne yerse yesin kilo almiyor ama onunki guatr dan.

Sende artik kilolu degilsin
İnşallah gülüm daha çok var zayıfım dememe.karın ağrın geçti mi

Benim en büyük sorun göbek gülüm

Aaaa yazik allah korumus zehirlenme cok riskli. Yani ne bileyim senin oglan da kotu ya oyle yatak dosek gripten yatan birinin yanina goturmezsin diye düşündüm ben de. Gribi hafifse tamam

Temasta olmayacagini biliyordum kuzum. Bir de sipam bana cekmis. Hic enfeksiyon gecirmedi henuz. Bagisikligi saglam:)

Etoburlara bayilirim kesk3 benim kizlarimda duskun olsa et yemeyen kizlar yetistirmek istemiyorum. Benimkiler de bazen köpte köpte diye tuttururlar ama coook nadir

3 ogun et canim. Omleti bile kiymali. Hindiye de bayiliyor:) Balikta somon yiyor sadece. Pembe pembe hosuna gidiyor:)

Daha doğuma 3 ay var gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…