Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Artık nasıl bir korku sardıysa ben kazanacam diye habire vurguluyor ebrumm
Vah vah korkak tavuk haeshin
merhaba arkadaşlar
umarım herkesler iyidir
ben hala geçen cuma ile aynıyım, regl oldum sanırım ondan yoksa
yemek düzenim aynı
Ablacim iyiyiz, sen nasilsin?
Regl dönemi ödemden dolayi kilo kaybi olmuyor, bir daha ki cuma hepsi birden gidecek :)
Evdeki herkes hasta neredeyse.Grip gibi basit seyler de degil.Bende yardimci olmak icin onlarla gidiyorum hastaneye.
Gecmis olsun canim, Allah sifa versin.

İyi gidiyor kuzum dün pide gitti yine miğdeye:)) bugün toparlıyorum bakalım sen naptın sessiz sessiz geliyorsun ama favorilerim arasındasın :))
Dün dünden kaldı kuzum boşver. Dünden beri oglanla uğraşma biraz dengesiz yedim. Tartida eksi değilim hala...
Sağol ablacim.
Aferin kuzum ye Her gün.
Maşallah mavişim. Çok sevindim. Gözünüz aydin.
Sağol gülüm.evet yeğenim şükür iyi akşama taburcu olacakmış benim göbeğim çok var
Allah bi daha yasatmasin canım.
B belindamm senin de bugun son gunub muydu kadrolu amazonum?:)
Son ablam. İstifa mi basiyorum bu aksam.
Biz ogle yemegine gecelim. Sipa eline tahta yemek kasigini almis et et diye buzdolabina vuruyor. Bilmeyen biri olsa bu cocuge hic et vermiyorlar diyecek
Yerim onu maşallah.
Gecmis olsun canim da birilerinden gecmis olma ihtimali de var
O da olabilir canım. Enişte nasıl?

Olculerini merakla bekliyoruz:) Pasanin istahi nasil?

evet ablacım dertleştik baya o anlattı ben anlattımm...sabah ilk gözümü açtığımda bile çok mutsuzdum bugün anlamadığım bir burukluk var üstümde

Oluyor oyle moralsiz gunler. Arkadasin ilac gibi gelmistir:) Yemekte ne var?:)

Salata da yap yanina. Afiyet olsun, yarasin:)
aynen öyle yapıcam abla vallahiispor yapamadım bugün ama egzersiz yapıyorum tüm gün mesela şöyle bulaşık yıkıyorum atıyorum sonrasında esneme germe hareketler karın hareketlei yapıyorum kolları çalıştırıyorum yürüyemedim dünde bugünde ama bu yaptığımın faydası varmıdır acaba abla

Hepsinin faydasi vardir canim. Durdugun yerde yuru o da etki eder:)

Ne rahatsizliklari var canim?
Mideyle ilgili siskinlik sıkıntısı var,kabizliklari var ve bir turlu gecmyor cok rahatsizlar.Bende onlarla hastaneye gidip geliyorum.Bugun yeme duzenim bozuktu.
Kahvalti edemedim.
Ogle
Simit
Meyve suyu
Ara
2 adet biskuvi
Aksam
5 adet Sarma
Yogurt

Hepsinin faydasi vardir canim. Durdugun yerde yuru o da etki eder:)
çok soğuk havanın bu kadar soğuk olması beni çok etkiliyor abla dün sobayı yaktım odada 45 dk egzersiz yaptım oturmayım bari dedim elimdeki şartları değerlendirmeye çalışıyorum

Gecmis olsun Allah sifa versin canim. Disarida olunca duzen kalmiyor maalesef. Evde oldugun gun telafi edersin canim.

canım karbona yüklenmişsin biraz proteine yönelsen hem daha doyarsın bugün mecburen olmuş tabi ama

çok soğuk havanın bu kadar soğuk olması beni çok etkiliyor abla dün sobayı yaktım odada 45 dk egzersiz yaptım oturmayım bari dedim elimdeki şartları değerlendirmeye çalışıyorum

Cok iyi yapmissin. Yurumedim diye uzulme. Ne guzel 45 dk yapmissin iste:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…