arkadaşım geldi sağolsun baya dertleştik onla tabi şimdi daha iyiyim canım sen nasılsıncanim oyle icin bunaldiginda cik bir disari hava al.
annenleri, arkadaslarini gormeye git.
hemen gecistir o sIkIntILI havayi:)
simdi daha iyi misin?
film saati değil daha hep haber haberlerede bakınca insanın canı sıkılıyor hayırlı haber
benim oglumda ek gidayi ete gectigimiz donem sevmisti resmen:)Dort gozle bekliyorum canim:)
Yemez mi. Et olmazsa masaya oturmaz, babasi kilikli
benim oglumda ek gidayi ete gectigimiz donem sevmisti resmen:)
ama 2 yasindan beri bazen et orucuna, bazen sebze orucuna giriyor kisa donemli:)
iyi yapmissiniz canim boyle zamanlarda mekan degisikligi, arkadas destegi iyi geliyor:)arkadaşım geldi sağolsun baya dertleştik onla tabi şimdi daha iyiyim canım sen nasılsın
evet cumaya gidicem ya çok stresli durumlar ya gülümm dün eşimle bana ev dar geldi akşam dışarı çıkıp bir turladık o da çok moralsiz bendeiyi yapmissiniz canim boyle zamanlarda mekan degisikligi, arkadas destegi iyi geliyor:)
bende iyiyim sukur guzelim..
Sizle konusayim biraz sonra oglani parka goturecegim.
Cumaya mi gideceksin doktora?
eksi demek yerim onu ben :)Eti ailece cok tuketiyoruz zaten ama sebze de yesin istiyorum. Begenip denemiyor bile. Tarhana koydum onune bugun "essi essi" dedi kaldirdi yere doktu
Cok zor bir donemden geciyorsunuz gulum, biz ne dersek diyelim ates dustugu yeri yakar, haklisin.evet cumaya gidicem ya çok stresli durumlar ya gülümm dün eşimle bana ev dar geldi akşam dışarı çıkıp bir turladık o da çok moralsiz bende
bizi birakip gidiyor musun? :)Dizi aciyorum ben guzeller:)
inşallah gülüm bugün yengemin ablası kapı önünde gördü ayak üstü neler zırvaladı neler erkek milleti çocuk olmassa boşar gider bilmem ne dedim Allahım sen beni ve benim ibi olanları böylelerinin diline düşürme çokk zorr rabbim içimi biliyor çaresiz ondan istiyorum..tüm gün boğazım düğümlenmiş ağlamamak için zor tutarak dolandım durdumCok zor bir donemden geciyorsunuz gulum, biz ne dersek diyelim ates dustugu yeri yakar, haklisin.
Ama siz bol bol dua edin, veren Allah..
Zamani gelince insallah kucaginiza alacaksiniz kuzunuzu.
Cumaya guzel haberler gelir insallah.
Hosgeldin canim, ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup kabul ediyorsan, yine ilk sayfadaki yeni uye formunu dolduruyorsun.Bizde boylece seni taniyoruz:)Selam ben yeni katıldım :) Ne yapmam gerekiyo.Bana bilgi verir misiniz:)
asyam boyle insanlarla her yerde karsilasmak mumkun guzelim.inşallah gülüm bugün yengemin ablası kapı önünde gördü ayak üstü neler zırvaladı neler erkek milleti çocuk olmassa boşar gider bilmem ne dedim Allahım sen beni ve benim ibi olanları böylelerinin diline düşürme çokk zorr rabbim içimi biliyor çaresiz ondan istiyorum..tüm gün boğazım düğümlenmiş ağlamamak için zor tutarak dolandım durdum
gülüm çöp atmaya çıktım ayaküstü gördüm millet her türlü konuşur hem vicdanlarıda sızlamaz ama insan boynu bükük buruk kalıyor gülüm yaaasyam boyle insanlarla her yerde karsilasmak mumkun guzelim.
sen artik su disaridaki insanlarin sozune takilma ne olur..
esinle senin arandaki iliski onemli, siz iiyi olunda elalem ne konusursa konussun...
Günaydın canımSelamlar kizlar uyandik oglusumla, kahvaltiyi hazirlayip geliyorum:)
Sizlerde aksam yemeginizi yeyin hemen gelin olur mu :)
Gitti canım oku oku bitiremedim gözlerim döndüNasilsin Elifim gitti mi misafirler??
Takima dondun mu canim, daha sIk ugrasana aramiza :)
Tesekkur ederim canimm:)
Gunaydin cicegim :)
Yoğun bir gündü bu aralar hep yoğun ama böyle seviyorum ben yarın da oğlumla gezmeye gitcez birazdan bide 5 mil yapcam spor işi çok hoşuma gitmeye başladıAlisacak bedenin, hic zorlanmayacaksin yakinda:) Gunun nasil gecti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?