Haklisin canim yaptigi sey hic hos degil, hic dusunmemis karsimdaki kisiyi boyle konusarak uzer miyim, kirar miyim diye.gülüm çöp atmaya çıktım ayaküstü gördüm millet her türlü konuşur hem vicdanlarıda sızlamaz ama insan boynu bükük buruk kalıyor gülüm yaa
sagol canim:)Günaydın canım
aa oyle selam verip kacmak yok, gel takima ver kilolari, fit bir citir ol :)Bi selam werim ddim cnm ben hehehe
Bak şu yaramaza gelirsem ısıra ısıra severim onu benim ki otçul ama köfte ye Hayır demez aynı annesi :)Eti ailece cok tuketiyoruz zaten ama sebze de yesin istiyorum. Begenip denemiyor bile. Tarhana koydum onune bugun "essi essi" dedi kaldirdi yere doktu
ohh ne guzel imreniyorum size anne ogul:)Yoğun bir gündü bu aralar hep yoğun ama böyle seviyorum ben yarın da oğlumla gezmeye gitcez birazdan bide 5 mil yapcam spor işi çok hoşuma gitmeye başladı
aa oyle selam verip kacmak yok, gel takima ver kilolari, fit bir citir ol :)
Rabbim o günleri gösterir inşallah bitanemBebiş doğduktan sonra fazlaliklari atmak için gelirsin o zaman sende burda ebru partisi kurarsın gülüm ♥
Aramıza hoşgeldin Derya abla :)Katılım formum:)
Asyaca
Derya
31
Evliyim
Tokat
167
84
63
Cok yemek ve spor yapmamak..
Amin canım çok değil 2 sene sonra oğlun sana arkadaş merak etmeohh ne guzel imreniyorum size anne ogul:)
benim oglumunda buyudugu gunleri gorurum insallah.
gecen hafta avmde 50li yaslarinda bir anne ile 20li yaslarinda oglunu gordum.
gule aynaya, sohbet ede ede yemek yiorlardi, ahh ahh bir hosuma gitti anlatamam.
Insallah bizlerde, isteyen herkes de goruru o gunleri..
Beğenmesine sevindim ablacım, unutursan hatırlat hergün oğluşun için atayım bitane :)Evet ebruş çok güldük bayıldı oğlum.aaa söylemedim demi annemler dün döndü canım.bebek yerleşiyor büyük ihtimalle kendini yorma 3 ay dinlenmedesin anlaştık mı doktor ne gündü
Geçmiş olsun canım grip salgın dikkat edin ateş yoktur inşallah
Çok sevindim canım ikinci yeğenin geliyo ne güzel 2 güzel haber almışsın.regli de olursun inşallah biran önce
Sen hangi şehir desin saadet eczaneden aldım ben yan etkisi de yok aile hekimimiz yazdı başka bir eczaneye sor istersen
Yarına ne dersin?
Hoşgeldin canım :)Selam ben yeni katıldım :) Ne yapmam gerekiyo.Bana bilgi verir misiniz:)
evde leslie ile yuru canim, ya da evde jillian yaparsin, ya da iste herhangi bir spor programi, evinin rahatinda.Dogruu dion cnm benim.ama ne bilim bu aralar yuruyuse falan gdemiom cok soguk hemen hasta olurum
Hoşgeldin canımBütün kuralları okudum ve kabul ediyorum.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :tiffany20
İsim (İsteğe Bağlı ):melis
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:Isparta
Boyunuz :1.63
Kilonuz:60
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :üniversite sınavlarına hazırlanırken 63 kg kadar çıktım.4 ayda 3 kilo vererek 60 a düştüm.Ama bu aralar veremiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlığım için vermek istiyorum
Hosgeldin canim:)Bütün kuralları okudum ve kabul ediyorum.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :tiffany20
İsim (İsteğe Bağlı ):melis
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:Isparta
Boyunuz :1.63
Kilonuz:60
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :üniversite sınavlarına hazırlanırken 63 kg kadar çıktım.4 ayda 3 kilo vererek 60 a düştüm.Ama bu aralar veremiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlığım için vermek istiyorum
Yapalim valla jilian olunca akan sular dururBende yaparım beraber yapalım
Tamam ebruş Sağol güzelim.hadi hayırlı haberlerle dön inşallah çıkınca hemen buraya gelBeğenmesine sevindim ablacım, unutursan hatırlat hergün oğluşun için atayım bitane :)
Allah kavuştursun ablacım
Doktor pazartesi Allah'ın izniyle...
Hoşgeldin canım :)
Masallah kuzuya aman geçirmesin antibiyotik kullanmasinTemasta olmayacagini biliyordum kuzum. Bir de sipam bana cekmis. Hic enfeksiyon gecirmedi henuz. Bagisikligi saglam:)
Âmin inşallah ablacım, tabi gelir haberdar ederim sizi.Tamam ebruş Sağol güzelim.hadi hayırlı haberlerle dön inşallah çıkınca hemen buraya gel
Gecmis olsunEvdeki herkes hasta neredeyse.Grip gibi basit seyler de degil.Bende yardimci olmak icin onlarla gidiyorum hastaneye.
Iyi canim agri yok bugun egzersizleri var yaoiyo iste kendince makineye takiyolar falanDün dünden kaldı kuzum boşver. Dünden beri oglanla uğraşma biraz dengesiz yedim. Tartida eksi değilim hala...
Sağol ablacim.
Aferin kuzum ye Her gün.
Maşallah mavişim. Çok sevindim. Gözünüz aydin.
Allah bi daha yasatmasin canım.
Son ablam. İstifa mi basiyorum bu aksam.
Yerim onu maşallah.
O da olabilir canım. Enişte nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?