Evet bir de misafir falan geliyor surekli orada birkac sey mecbur yiyorum.Hastaneye de sabah gittik 1.30 gibi geldik simiti falan orada yedim.Oyle sacma bi liste oldu maalesef bugun.canım karbona yüklenmişsin biraz proteine yönelsen hem daha doyarsın bugün mecburen olmuş tabi ama
Evet bir de misafir falan geliyor surekli orada birkac sey mecbur yiyorum.Hastaneye de sabah gittik 1.30 gibi geldik simiti falan orada yedim.Oyle sacma bi liste oldu maalesef bugun.
geçmiş olsun gülüm.. olsun bazen oluyor mecburen telafisini yaparsınnEvet bir de misafir falan geliyor surekli orada birkac sey mecbur yiyorum.Hastaneye de sabah gittik 1.30 gibi geldik simiti falan orada yedim.Oyle sacma bi liste oldu maalesef bugun.
bugünde yapaydım iyiydiCok iyi yapmissin. Yurumedim diye uzulme. Ne guzel 45 dk yapmissin iste:)
Sağol canımm amin inşallah :)
canim ben ctesiyi paylastim saniyorum paylasmamisim pazar gununu pazar aksami paylastim. dünüde bugun paylastim dun uyuyakaldim aslinda aksam gelecektim.
oo tebriklerr gayet guzelmis sonuclarr
jullian gobek icjn gercekten harika
jullian topiklerindekj sonuclar seni daha cok motive eder canim
canimm yaa hem gecmis olsun hem gözünüz aydinn ne mutluuu
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahh
ahahah Allah iyiligini versin kizz
afiyetler olsunnn
normal.oldugunu bende duymuştum kuzum ama sen dikkat et malum hastalik kayniyor her yer
Ayy ablişş o sütten öyle kokuyor:)Kizlar bu mistik cayin parfumu var midir ya cok guzel kokuyor
bugünde yapaydım iyiydi
Ah yanlış anlamışım galiba şekerimmDaha doğuma 3 ay var gülüm
Sağol bitanemmm:)Dün dünden kaldı kuzum boşver. Dünden beri oglanla uğraşma biraz dengesiz yedim. Tartida eksi değilim hala...
Sağol ablacim.
Aferin kuzum ye Her gün.
Maşallah mavişim. Çok sevindim. Gözünüz aydin.
Allah bi daha yasatmasin canım.
Son ablam. İstifa mi basiyorum bu aksam.
Yerim onu maşallah.
O da olabilir canım. Enişte nasıl?
1 saate evde olur şu an yapıyorummYaparsin. Eniste kacta geliyor?
Teşekkürler gülüm ♥
canim ben ctesiyi paylastim saniyorum paylasmamisim pazar gununu pazar aksami paylastim. dünüde bugun paylastim dun uyuyakaldim aslinda aksam gelecektim.
oo tebriklerr gayet guzelmis sonuclarr
jullian gobek icjn gercekten harika
jullian topiklerindekj sonuclar seni daha cok motive eder canim
canimm yaa hem gecmis olsun hem gözünüz aydinn ne mutluuu
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahh
ahahah Allah iyiligini versin kizz
afiyetler olsunnn
normal.oldugunu bende duymuştum kuzum ama sen dikkat et malum hastalik kayniyor her yer
Bebiş doğduktan sonra fazlaliklari atmak için gelirsin o zaman sende burda ebru partisi kurarsın gülüm ♥Insallah hedefine ulasirsin kuzumben mezuniyetin yakin diye düsünüyorum
Eh iste gülüm, ara ara agriyor yine...
O biraz zor ama olsun
Hoş geldin güzelim:) Azmin daim olsun, biran once hedef kilona ulaş inşallah:)
Gözünaydın abla:)
Hoşgeldin tatlım:)
Kuzum benim Rabbim acısını göstermesin
Aminnn Aminn
Abla süpersin hafifledin mi az :))) Bu hafta baya iddialı geliyorsun
Dün ameliyat olanyakınla konuştumda canım 1-1,5 ay sonra üsütüne basabilmiş, çapraz bağ onunkide, hemen toparlar inşallah
hoşgeldin güzelim :)
Benim en büyük sorun göbek gülüm
Evdeki herkes hasta neredeyse.Grip gibi basit seyler de degil.Bende yardimci olmak icin onlarla gidiyorum hastaneye.
Umudumuz o kuzum çabalıyoruz olacak benceBenim de diyebilirimm, bir gün düz olucak mı diye merak ediyorum
Çok geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin canım..
Günaydın özgem ♥Selamlar kizlar uyandik oglusumla, kahvaltiyi hazirlayip geliyorum:)
Sizlerde aksam yemeginizi yeyin hemen gelin olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?