imkansızz tatile çıkabilmemiz veya şehri değiştirmemiz gülüm...atıyorum tatile gitsek gelince yine aynı insanlar..aman konuşuyorlar gülüm ya bende böyle lafları yiyip oturmaya alışacam işte yapacak hiçbişeyim yokTatlim bana oyle geliyor ki sen bu densiz insanlardan uzaklasirsan butun stresin bitecek ve amacina daha kolay ulasacaksin. Keske oyle bir imkaniniz olsa esinle basbasa uzuuun bi tatile cikabilseniz
Bu kadar da insanın gözüne sokulmaz ki kardeşim ben de kendimi tutuyorum işte hıhH astane koselerinde basladin bu yarisa,
A rtik cumaya kadar disci korkunu unut da,
E srada bak -400 deymis,
S aadetimde Ebruyla ittifak olmus,
H ayir amazonum hayir, kacamak yapmak yokmus,
I lk harflere bak sen guzelim
N eredeymis benim birincimmmmmm
haeshin
Biz sizi yalnız bırakalım bari aile var hoooopYaaaa ozge ciddi anlamda bana siir yazan ilk kisisin cok duygulandim hep ben yazardim bana hic yazilmamistiiiicok tesekkur ederim. Sizinle disci korkusu falan kalmaz bana:) yaaaaa cok sevindimmmm:))) kiz esrayi saadeti elifi seyhan sultani unuttugum var mi bilmiyorum heeepsini yencem senin icin
Ayrıca unutma zaten görüşcez cuma günüYaaaa ozge ciddi anlamda bana siir yazan ilk kisisin cok duygulandim hep ben yazardim bana hic yazilmamistiiiicok tesekkur ederim. Sizinle disci korkusu falan kalmaz bana:) yaaaaa cok sevindimmmm:))) kiz esrayi saadeti elifi seyhan sultani unuttugum var mi bilmiyorum heeepsini yencem senin icin
Ögretirsin bize workoutlarin en guzeliniharikasin canim :)
ne guzel incelmis saadetim,tebrikler..
cok sukur daha iyi olur insallah afacan:)
kolay gelsiinn:)
kuzum et suyuna corba yap pasama iyilesir biran evvel insallah..
amaninnnnn 2. kez teyze mi oluyorsun mavisim, ananenede cook sevindim:)
bende isterim siir amazonum:)
hayiiiiin blincik:)
ssssshh caktirma kuzum:)
ohhhh en guzeli, dogal yasamina terk etmek:)
oyy yesinler o etobur pasayi:)
fena mi kiz Ebruyla takilirsiniz bikac gun:)
yok canim kas kaybi falan olmaz, kim demis onu ya, birde spor hocasi miymis
bende de cok oluyordu agri Ebrusum normaldir canim:)
offf ya bakmadik yer kalmadi Hustinda ama bulamadim su hayiiiiin cayi
canim stres yapma ondan gecikmistir, gelir hemen insallah.
bende regli oldum davul gibi sisim abla:)
Gecmis olsun, acil sifalar diliyorum canim..
canim ictigin su miktarini birde egzersiz yapip yapmadigini da yazarsan gunluk tablomuza eklerim guzelim:)
super gidiyorsun masallah canim:)
hosgeldin canim :)
Hıııı harika yum bi tabii ama senharikasin canim :)
ne guzel incelmis saadetim,tebrikler..
cok sukur daha iyi olur insallah afacan:)
kolay gelsiinn:)
kuzum et suyuna corba yap pasama iyilesir biran evvel insallah..
amaninnnnn 2. kez teyze mi oluyorsun mavisim, ananenede cook sevindim:)
bende isterim siir amazonum:)
hayiiiiin blincik:)
ssssshh caktirma kuzum:)
ohhhh en guzeli, dogal yasamina terk etmek:)
oyy yesinler o etobur pasayi:)
fena mi kiz Ebruyla takilirsiniz bikac gun:)
yok canim kas kaybi falan olmaz, kim demis onu ya, birde spor hocasi miymis
bende de cok oluyordu agri Ebrusum normaldir canim:)
offf ya bakmadik yer kalmadi Hustinda ama bulamadim su hayiiiiin cayi
canim stres yapma ondan gecikmistir, gelir hemen insallah.
bende regli oldum davul gibi sisim abla:)
Gecmis olsun, acil sifalar diliyorum canim..
canim ictigin su miktarini birde egzersiz yapip yapmadigini da yazarsan gunluk tablomuza eklerim guzelim:)
super gidiyorsun masallah canim:)
hosgeldin canim :)
Goruscez hemserim hehe gel kozlarimizi paylasalim :)))Ayrıca unutma zaten görüşcez cuma günü
Kızkardeşim de iyi şükür kuzum.bebişi iyi olunca oda iyiMerhaba canim yegenin daha iyiymis cok sukur.
Ablan nasil oldu guzelim?
eheeheh benden boyle bir siir cikti ancak:)
@seyhan77 , @saricicek123 , @belindamm , M M_atruska , @Hayaller35 korkun amazonumdan :))
Olur abliş.1 saat mi yoksa gün içine mi yayalımEvet ebruş çok güldük bayıldı oğlum.aaa söylemedim demi annemler dün döndü canım.bebek yerleşiyor büyük ihtimalle kendini yorma 3 ay dinlenmedesin anlaştık mı doktor ne gündü
Geçmiş olsun canım grip salgın dikkat edin ateş yoktur inşallah
Çok sevindim canım ikinci yeğenin geliyo ne güzel 2 güzel haber almışsın.regli de olursun inşallah biran önce
Sen hangi şehir desin saadet eczaneden aldım ben yan etkisi de yok aile hekimimiz yazdı başka bir eczaneye sor istersen
Yarına ne dersin?
Iyi eğlenceler boncukçu kaptan :)Kizlar oglan patladi evde, biz parka gidiyoruz, hepinizi optumm:)
Şiir zehirlenmesi yaşıyorumÖgretirsin bize workoutlarin en guzelini
Zorlanirsak yaparken squati mekiği
Gülümsersin hep ay gibi
Evime giremez sutlac kazandibi :)))
Akrostis yaptim :)))
Gazi cok pis aldim kizlar korkun bendeneheeheh benden boyle bir siir cikti ancak:)
@seyhan77 , @saricicek123 , @belindamm , M M_atruska , @Hayaller35 korkun amazonumdan :))
Teşekkür ederim canım :) Takıma girince bir an motive oldum kilo verme konusunda. Çok sağolun...canim firsatimiz oldukca geliyoruz takima cene caliyoruz :)
ne hatasi askolsun:)
Biz bazı nedenlerden dolayı erteledik doktorla konuştum marta ertelemek daha iyi olur dedi oda.@Saadetim33 senin de bu ay degil miydi kontrolun canim?
Gün içinde en çok yürüyen kazansın uygun muOlur abliş.1 saat mi yoksa gün içine mi yayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?