Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltı biraz çok olmus sanki ya sadece tost ya da yumurta olsayms iyiyms
spor süper :)

Biz de firinda yaptiriyoruz. Izgaranin tadi bir baska tabi:) Ben de bayilirim somona. Olsa da yesek, cok canim cekti:)

eşim benim çocukluk aşkım,ilk aşkımdı ve son oldu....11 senedir benim hayatımda ve onu çokkk iyi tanıyorum gülümm ailesine karşı çok istikrarsızdır ailesi bu durumu öğrendiğinde dik durup çatır çatır konuşacak birisi değil karışmayın der ama onu söylerken ezilip büzülerek söyler...ailesinden biri bişey dediğinde ters bir yorum yaptığında sesi içine kaça kaça cvp verir atıyorum eltim veya abisi veya babası..işte bu durumlar beni kahreder

öyle canım, şişkinlik oluyor
kuzular iyiler , senin paşan nasıl
iyice konuşuyordur artık
bizim ufaklık kitabı alıyor eline okuyor gibi anlatıyor anlatıyor, yarısı anlaşılmıyor ama :)

Masallah prensesine:) Ablasi da var ya onun daha da ilgilidir simdi:) Benim yaramaz konusuyor dersem yalan olur. Soyleniyor birseyler ama anlamiyorum cogunlukla

Menu

Sabah
Peynirli omlet, salata ve sut

Ara
Sade turk kahvesi ve 3 ceviz

Ogle
Tarhana corbasi ve pazi kavurmasi

Ara
Dag cayi

Aksam
Et kofte, salata ve ayran

Su:3 litre
Egzersiz: 1 saat bisiklet (350 kalori) ve haftalik egzersizler

Biz de firinda yaptiriyoruz. Izgaranin tadi bir baska tabi:) Ben de bayilirim somona. Olsa da yesek, cok canim cekti:)

off ne iyi olurduuu
bizim pazar çarşamba gunleri ve malesef baliga yetisemiyoruz kalmıyor
malesef yakinlardada balikci yok

anladim canim ama suan kimseye bisey soylemk zorunda degilsiniz Allahim insallah gönlünüze gore verirde aranizda farkli sorunlar yasanmaz balim

şimdilik söylemiyoruz gülüm ama her an öğrenebilirler sonuçta etrafta bir çok kişi biliyor açıkçası duyup duymamalarını önemsemiyorum çünkü elbet öğrenicekler ve ben yaptıklarıylla yüzleşmek zorunda kalıcam zaten...senin neyin vardı peki

Metrodan aliyoruz biz. Firinda yaptirdigimiz icin sadece haftasonlari yiyebiliyoruz. Gel cmrt gel:)

Menüm
Sabah
Yumurta salatası
Yulaflı ekmek
Salatalık
Domates
Peynir

Ara
Mistik

Öğlen
Brokoli salatası

Ara
Adaçayı

Akşam
Mercimek çorbası
Tavuk sote
Yoğurt
Yulaflı ekmek

2.5 litre su,soda içtim
40dk yürüyüş
Jillian level1 9.gün
1mil leslie:))

Asya insanlarin sana yuklendikleri konularda sen kendinle dalga gecmeyi ve espri yapmayi ogrenirsen kirilma/gucenme olmaz gulum. Cok ekstrem bir yontem olabilir senin icin ama ise yarar.

Saadetim ben sana daha güzelini yazarım

Allahim sabrini versin gülüm dualarim seninle
benim isten kaynakli cok stresli geciyor ozellikle ay sonuna dogru ...
birde regl olcam bi anda bi keyifsizlik coktu ki anlatamm Allah hayir etsinnn kuzum

Metrodan aliyoruz biz. Firinda yaptirdigimiz icin sadece haftasonlari yiyebiliyoruz. Gel cmrt gel:)

ohh ne ii olurdu vallahi balimm mmmh
aslinda bizim burdada metro var gerci ticari calisiyor ama bakmk lazimm

Asya insanlarin sana yuklendikleri konularda sen kendinle dalga gecmeyi ve espri yapmayi ogrenirsen kirilma/gucenme olmaz gulum. Cok ekstrem bir yontem olabilir senin icin ama ise yarar.
bu tedavi konusunda nasıl şakaya vurabilirim ki abla

Kızlar nasılsınız bakayım ne var ne yok :))

asya_01 canım herşeyin başı stres bak bunu ben diyorum gerçekten her hastalıgım stresten kaynaklı başımın ağrıması mide krapmlarım göz ağrılarım ellerimin sararması adetin gelmemesihepsi stres ve yan etkenlerle birlikte oluşuyor lütfen sakin ol inşallah en güzel zamanda miniğiniz olacak tatlım yaaa eşinlede mutlu mesut olacaksınız dış etkenleri çok duyma insanı en çok onlar yıpratıyor inan dış etkenleri takarsak yaşanmaz bu hayat milletin ağzı torba değil ki büzüp atasın onun için şu hayattaki en değerli olan kendini hırpalama lütfen @seyhan77 ablişimm nasıl gidiyor birinciyiz bu hafta demii @belindamm canım nasıl oldun iyimisin:)@Hayaller35 haeshin ablişlerim yarış nasıl gidiyor D3S1R3 et canavarı doydumu etine annişi E-brulim minişimiz nasıl@Yawrukush @Saadetim33 nasılsın kuzuş hawar abla nasıl gidiyor gogo2405 ablacım nasıl oldun zey zey nasılsın canım :)@edsofi canım nasıl gidiyor diyet yeni gelen arkadaşlar nickleri aklımda turamadım kusura bakmayın sizler nasılsınız

iyi düşün iyi olsun gülüm belli bir sebep yokmuş şükürr regl den kaynaklıdır büyük ihtimal...kadın olmak ne zorr

İyi Akşamlar kızlar
Dün sabah tereyağlı yumurta peynir zeytin bol miktarda üç çay
Öğle n birseyler yok
Aksam çorba yahni birkasik pilav komposto
Su 2 mekik otuz
Bugün kahvaltı Menemen peynir zeytin brokoli roka tere karisimi
Öğlen sade kahve kuru kayısı üç tane
Aksam balık salata
su 2lt yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…