Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Adet donemi olunca arti bile goruluyor canim. Bitince 2 haftalik verirsin. Senin kuzular nasil?:)

öyle canım, şişkinlik oluyor
kuzular iyiler , senin paşan nasıl
iyice konuşuyordur artık
bizim ufaklık kitabı alıyor eline okuyor gibi anlatıyor anlatıyor, yarısı anlaşılmıyor ama :)

Evet bir de misafir falan geliyor surekli orada birkac sey mecbur yiyorum.Hastaneye de sabah gittik 1.30 gibi geldik simiti falan orada yedim.Oyle sacma bi liste oldu maalesef bugun.
Geçmiş olsun.
Hoşgeldin :)
Katılım formum:)
Asyaca
Derya
31
Evliyim
Tokat
167
84
63
Cok yemek ve spor yapmamak..
Hoşgeldin; )
Ateşi yok şükür canım ama sanırım göz nezlesi. Çünkü sol burun ve sol göz akıyor sürekli. Bugün de istifra etti baya yolluk mutfak her yere.

gülüm çöp atmaya çıktım ayaküstü gördüm millet her türlü konuşur hem vicdanlarıda sızlamaz ama insan boynu bükük buruk kalıyor gülüm yaa
Sen niye boynunu bukesin gülüm. Sanki ayıbın var .
Hoşgeldin canım.
Hay maşallah bizim takimda ne cevherler varmış :)
Bak duygusala bağladı hatun:)
Yaptım teyzesi bikaç kaşık içti.
eheeheh benden boyle bir siir cikti ancak:)
@seyhan77 , @saricicek123 , B belindamm , M M_atruska , @Hayaller35 korkun amazonumdan :))
Ben herkesten korkuyorum zaten:

Üşütmüş ozaman Kıyamam acil şifalar canım

Evet ablacım inşallah :)

bu tip insanlar 1 tane değilki kapıda ayaküstü durduğunda bile ne sözler duyuyorsun kısır lafından nefret ediyorum kv ağzında sürekli kısır lafı vardır benim durumumdan haberi yok henüz biz düşünmüyoruz sanıyor ama başkalarıyla ilgili konuşurken bile hep o kelimeyi kurar uyarırım yine söyler..yani ne söylersem söyleyeyim kendimi üzmekten harapta etsem toplumdaki psikoloji ya eşin seni boşar yada üstüne kuma getirir..ben bu kumayı da etraftan çok duydum milletten önce yine pek kaale almasamda şu an tedavi sürecinde zaten tedavi zorlayıcı bu konuşmalar daha da yıpratıcı..beni asıl korkutan eşim

Hoşgeldin canım aramıza:)

Biz bazı nedenlerden dolayı erteledik doktorla konuştum marta ertelemek daha iyi olur dedi oda.

Anladim kuzum. Hayirlisi canim, vakti zamani gelince kolayca olur insallah. Egzersiz icin de tebrikler

Son düzenleme:

tedavi surecinde olmus olman cok daha fazla etkiliyor eminimm ancak senin morale pozitif dusunmeye ihtiyacin var lütfen bunu baskasinin ve kendinin kendine yapmasina izin verme.
eşinden peki neden korkuyorsun ?? sana bisiler mi hissettiriyor yoksa sen kendi kendine mi kuruntu yapiyorsun

Yok kiz sulu yapiyorum ben vanilya tarcin harika
Hmm :)) duyarsam tarçınlı vanilyalı bi koku sana söylerim ablişimmm :)
Sütsüz sevmedim ben onu
Bendee:)
Vuuu:)

Esin neden seni korkutuyor Asya o sana destek değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…