Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

En guzeli:) Sen kendinle dalga gecersen baska kimseye firsat kalmaz:)
Yoksa hayat çekilmez her şeye alınırsam. Yeni gelinken alinirdim ama niye ban böyle dediler falan diye. Simdi bi şey dediler mi e tabi canım sizde haklısınız yani petrol vardı da biz miiçtik diyerek Süleyman Demirel edasıyla piskinlige vuruyorumm)))

Yogunlugun bir azalsa, biz de sana doysak:) Ne zaman atamalar belli oluyor kismetse?
Ah abliş yaa benim yoğunluğum evde ben bunu anladım yaa ablam uyudu kaldı çocukla uğraşıyorum yoruldum arada bırakıp oturup size yazıyorum :)) kontenjanlar 22si veya 25inde belli olacak diyorlar abla atama sonuçları bence şubat 15-20 gibi belli olur gibi ama bakalım ne zaman belli olur inşallah en kısa zamanda olur:)
Inşallah canım:) düşük riski, erken doğum riski varmış canım vucut kendini yenilemeden hamile kaldıgı için vitamin felan vermiş bakalım hayırlısı ile doğursa:)
Allah rahatlık versin, iyi geceler herkese
İyi geceler canım:)
Iyi geceler kizlarr
Allah rahatlik versinn
İyi geceler canım :)

Hiç fena olmaz canım yaa, takılırdık dediğin gibi bir kaç gün :)) kaçasım var zaten buralardann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…