sağol gülümm çok haklısınKızlar nasılsınız bakayım ne var ne yok :))
asya_01 canım herşeyin başı stres bak bunu ben diyorum gerçekten her hastalıgım stresten kaynaklı başımın ağrıması mide krapmlarım göz ağrılarım ellerimin sararması adetin gelmemesihepsi stres ve yan etkenlerle birlikte oluşuyor lütfen sakin ol inşallah en güzel zamanda miniğiniz olacak tatlım yaaa eşinlede mutlu mesut olacaksınız dış etkenleri çok duyma insanı en çok onlar yıpratıyor inan dış etkenleri takarsak yaşanmaz bu hayat milletin ağzı torba değil ki büzüp atasın onun için şu hayattaki en değerli olan kendini hırpalama lütfen @seyhan77 ablişimm nasıl gidiyor birinciyiz bu hafta demii @belindamm canım nasıl oldun iyimisin:)@Hayaller35 @haeshin ablişlerim yarış nasıl gidiyor D3S1R3 et canavarı doydumu etine annişi E-brulim minişimiz nasıl @Yawrukush @Saadetim33 nasılsın kuzuş @hawar abla nasıl gidiyor @gogo2405 ablacım nasıl oldun @edsofi canım nasıl gidiyor diyet yeni gelen arkadaşlar nickleri aklımda turamadım kusura bakmayın sizler nasılsınız
Hayırdır kuzum neyin var ?Zeynebin Menüsü
Sabah
Kepek ekmegine dimates ve peynirli tost
Ara
Yesilcay
Oglen
Pirasa,yogurt
Ara
Yesilcay
Ara
Yesilcay
1 parca bitter
Aksam
Pirasa,yogurt,1dilim k.ekmek
Su:2lt +devamm
Spor :30dk yuruyus ancak suan yok keyfisizim ilerleyen saatlerde sguat ve ip atlama planliyorum
bu tedavi konusunda nasıl şakaya vurabilirim ki abla
iyi düşün iyi olsun gülüm belli bir sebep yokmuş şükürr regl den kaynaklıdır büyük ihtimal...kadın olmak ne zorr
Hayırdır kuzum neyin var ?
ayyyyy benim kv mi kadın hiç umurunda olmaz suratıyla bile herşeyi anlatır zaten
bizimki gelmek icin nazlaniyor
bizimki ugrastiriyor illede onun icin bisiler yapalim istiyor gibi üret iste kuzum
off sorma kuzum
cok şükür bi neden yok ama dedigim gibi is degistirmeyide planladigimdan sikinti ediyorum
bu tedavi konusunda nasıl şakaya vurabilirim ki abla
ayyyyy benim kv mi kadın hiç umurunda olmaz suratıyla bile herşeyi anlatır zateniş konuları evet sıkıntılı olabiliyor gülüm bende çalıştığım sıra o stresleri çok yaşadım işini değişmeyi düşünüyorsan duygusal değil mantığınla çöz bence gülüm
Kızlar nasılsınız bakayım ne var ne yok :))
asya_01 canım herşeyin başı stres bak bunu ben diyorum gerçekten her hastalıgım stresten kaynaklı başımın ağrıması mide krapmlarım göz ağrılarım ellerimin sararması adetin gelmemesihepsi stres ve yan etkenlerle birlikte oluşuyor lütfen sakin ol inşallah en güzel zamanda miniğiniz olacak tatlım yaaa eşinlede mutlu mesut olacaksınız dış etkenleri çok duyma insanı en çok onlar yıpratıyor inan dış etkenleri takarsak yaşanmaz bu hayat milletin ağzı torba değil ki büzüp atasın onun için şu hayattaki en değerli olan kendini hırpalama lütfen @seyhan77 ablişimm nasıl gidiyor birinciyiz bu hafta demii @belindamm canım nasıl oldun iyimisin:)@Hayaller35 @haeshin ablişlerim yarış nasıl gidiyor D3S1R3 et canavarı doydumu etine annişi E-brulim minişimiz nasıl @Yawrukush @Saadetim33 nasılsın kuzuş @hawar abla nasıl gidiyor @gogo2405 ablacım nasıl oldun zey zey nasılsın canım :)@edsofi canım nasıl gidiyor diyet yeni gelen arkadaşlar nickleri aklımda turamadım kusura bakmayın sizler nasılsınız
ayyyyy benim kv mi kadın hiç umurunda olmaz suratıyla bile herşeyi anlatır zateniş konuları evet sıkıntılı olabiliyor gülüm bende çalıştığım sıra o stresleri çok yaşadım işini değişmeyi düşünüyorsan duygusal değil mantığınla çöz bence gülüm
Kızlar nasılsınız bakayım ne var ne yok :))
asya_01 canım herşeyin başı stres bak bunu ben diyorum gerçekten her hastalıgım stresten kaynaklı başımın ağrıması mide krapmlarım göz ağrılarım ellerimin sararması adetin gelmemesihepsi stres ve yan etkenlerle birlikte oluşuyor lütfen sakin ol inşallah en güzel zamanda miniğiniz olacak tatlım yaaa eşinlede mutlu mesut olacaksınız dış etkenleri çok duyma insanı en çok onlar yıpratıyor inan dış etkenleri takarsak yaşanmaz bu hayat milletin ağzı torba değil ki büzüp atasın onun için şu hayattaki en değerli olan kendini hırpalama lütfen @seyhan77 ablişimm nasıl gidiyor birinciyiz bu hafta demii @belindamm canım nasıl oldun iyimisin:)@Hayaller35 @haeshin ablişlerim yarış nasıl gidiyor D3S1R3 et canavarı doydumu etine annişi E-brulim minişimiz nasıl @Yawrukush @Saadetim33 nasılsın kuzuş @hawar abla nasıl gidiyor @gogo2405 ablacım nasıl oldun zey zey nasılsın canım :)@edsofi canım nasıl gidiyor diyet yeni gelen arkadaşlar nickleri aklımda turamadım kusura bakmayın sizler nasılsınız
Mavişim iyidir inşallah :) ablan naptı? Kan sonucu nasıl? Değeri güzeldir inşallahKızlar nasılsınız bakayım ne var ne yok :))
Geldimi hepsi aynı anda gelip insanın psikolojisini iyice bozuyor. Allah yüreğine ferahlık versin zeynebim, eşinle keyif yap güzelce. Hayat kendimize bir şeyleri dert etmemiz için çok kısa, keşke biraz kontrol edebilsek kendimizi. Her şey yoluna girer kuzum sıkma sen o tatlı canını. Ben iyiyim Allah'a şükür bitanem sağolasın.
aman be ebrumm en alt sebep tabiki iss sanirim sonra regl nedensiz keyfim kaçtı iste esim sagolsun az biraz kendime getirdi bide sizinle olmak ii geldi sanirim :)
sen iisin dimi balim ?
nur yerlitas gibi diyorsun yanii :))
kuzum zaten buraya bi mantikla girmistim benim asil meslegim sektorumun egitmeniydim ginans sektorunede baslayip egitmen olarak devam etmekti belki ilerde danismanlik firmasi acmakti bla bla ama burasinin stresi surekli parayi dusunen tarafinin agir basmasi off beni bunaltiyor
Hahhaha aynı ben :))( eşim öyle demez ama ben de çoğu şeye dalga geçerek cevap veririm. Kendimle de dalga geçerim; )Hassas bir yapin oldugu icin senin icin ekstrem bir uygulama gercekten. Benmisim gibi ornek vereyim.
Bana esin kuma getirir cocugun olmuyor diye deseler "ne iyi olur, ise guce de yetisemiyorum. Genc bir taze olsa mutfakta da iyi olsa, ne mutlu olurdum" derdim mesela:)
hımmm anladım abla o konuları öyle yaparımda ötki konularda naparım bilmemHassas bir yapin oldugu icin senin icin ekstrem bir uygulama gercekten. Benmisim gibi ornek vereyim.
Bana esin kuma getirir cocugun olmuyor diye deseler "ne iyi olur, ise guce de yetisemiyorum. Genc bir taze olsa mutfakta da iyi olsa, ne mutlu olurdum" derdim mesela:)
Takma canım inşallah her şey istediğin gibi olur.
aman be ebrumm en alt sebep tabiki iss sanirim sonra regl nedensiz keyfim kaçtı iste esim sagolsun az biraz kendime getirdi bide sizinle olmak ii geldi sanirim :)
sen iisin dimi balim ?
Mavişim iyidir inşallah :) ablan naptı? Kan sonucu nasıl? Değeri güzeldir inşallah
Geldimi hepsi aynı anda gelip insanın psikolojisini iyice bozuyor. Allah yüreğine ferahlık versin zeynebim, eşinle keyif yap güzelce. Hayat kendimize bir şeyleri dert etmemiz için çok kısa, keşke biraz kontrol edebilsek kendimizi. Her şey yoluna girer kuzum sıkma sen o tatlı canını. Ben iyiyim Allah'a şükür bitanem sağolasın.
Hahhaha aynı ben :))( eşim öyle demez ama ben de çoğu şeye dalga geçerek cevap veririm. Kendimle de dalga geçerim; )
gülüm o konular tamam neysede kv kısır dediğinde ne dicem benHahhaha aynı ben :))( eşim öyle demez ama ben de çoğu şeye dalga geçerek cevap veririm. Kendimle de dalga geçerim; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?