Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sağol gülümm çok haklısın

Hayırdır kuzum neyin var ?

bu tedavi konusunda nasıl şakaya vurabilirim ki abla

bizimki gelmek icin nazlaniyor
bizimki ugrastiriyor illede onun icin bisiler yapalim istiyor gibi üret iste kuzum

iyi düşün iyi olsun gülüm belli bir sebep yokmuş şükürr regl den kaynaklıdır büyük ihtimal...kadın olmak ne zorr

off sorma kuzum
cok şükür bi neden yok ama dedigim gibi is degistirmeyide planladigimdan sikinti ediyorum

bizimki gelmek icin nazlaniyor
bizimki ugrastiriyor illede onun icin bisiler yapalim istiyor gibi üret iste kuzum

off sorma kuzum
cok şükür bi neden yok ama dedigim gibi is degistirmeyide planladigimdan sikinti ediyorum
ayyyyy benim kv mi kadın hiç umurunda olmaz suratıyla bile herşeyi anlatır zaten iş konuları evet sıkıntılı olabiliyor gülüm bende çalıştığım sıra o stresleri çok yaşadım işini değişmeyi düşünüyorsan duygusal değil mantığınla çöz bence gülüm

bu tedavi konusunda nasıl şakaya vurabilirim ki abla

Hassas bir yapin oldugu icin senin icin ekstrem bir uygulama gercekten. Benmisim gibi ornek vereyim.

Bana esin kuma getirir cocugun olmuyor diye deseler "ne iyi olur, ise guce de yetisemiyorum. Genc bir taze olsa mutfakta da iyi olsa, ne mutlu olurdum" derdim mesela:)

nur yerlitas gibi diyorsun yanii :))
kuzum zaten buraya bi mantikla girmistim benim asil meslegim sektorumun egitmeniydim ginans sektorunede baslayip egitmen olarak devam etmekti belki ilerde danismanlik firmasi acmakti bla bla ama burasinin stresi surekli parayi dusunen tarafinin agir basmasi off beni bunaltiyor

Ben iyiyim kuzum oğlani grip ettikayrıca sen de stres etme artık. Takmaya çalış gülüm meşgul et kafanı.

nur yerlitas gibi diyorsun yanii :))
kuzum zaten buraya bi mantikla girmistim benim asil meslegim sektorumun egitmeniydim finans sektorunede baslayip egitmen olarak devam etmekti belki ilerde danismanlik firmasi acmakti bla bla ama burasinin stresi surekli parayi dusunen tarafinin agir basmasi off beni bunaltiyor

Yogunlugun bir azalsa, biz de sana doysak:) Ne zaman atamalar belli oluyor kismetse?

Mavişim iyidir inşallah :) ablan naptı? Kan sonucu nasıl? Değeri güzeldir inşallah

aman be ebrumm en alt sebep tabiki iss sanirim sonra regl nedensiz keyfim kaçtı iste esim sagolsun az biraz kendime getirdi bide sizinle olmak ii geldi sanirim :)
sen iisin dimi balim ?
Geldimi hepsi aynı anda gelip insanın psikolojisini iyice bozuyor. Allah yüreğine ferahlık versin zeynebim, eşinle keyif yap güzelce. Hayat kendimize bir şeyleri dert etmemiz için çok kısa, keşke biraz kontrol edebilsek kendimizi. Her şey yoluna girer kuzum sıkma sen o tatlı canını. Ben iyiyim Allah'a şükür bitanem sağolasın.

haklısın gülümm

Hahhaha aynı ben :))( eşim öyle demez ama ben de çoğu şeye dalga geçerek cevap veririm. Kendimle de dalga geçerim; )

hımmm anladım abla o konuları öyle yaparımda ötki konularda naparım bilmem

cok sagol bebeim cok haklisinn
iyi gecel kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…