Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar Menumu yazip kacacagim agrim var ve ilac almak istemiyorum su 2 gunu atlatim hayirlisiyla insallah

Sabah
Kek
Tek sekerli kahve
Ara
Yesilcay
Oglen
1 corba
1 dilim ekmek
Aksam
Pirasa
yogurt
1dilim ekmek

Su:1.5 lt (zorla icebildim midem bulandi artik)

Bugünkü menüm
Öğlen 13:00
Çay
Domates
Biber
5 adet zeytin
1 dilim ekmek
Ara: 1 bardak yağsız süt
1 çay bardağı kadar beyaz leblebi
Akşam
2 dilim ekmek
Bulgur pilavı
Salata
2 litre su ve yarım saat egzersiz
Not :Sınav haftasında olduğum için kahvaltıyı öğlen yapmak zorunda kaldım.

Hangi bolum canim?:)

Insallah guzel bir is bulursun gulum. Agrin nasil oldu?

hayirlisiyla insallah balim
saat 7ye kadar iiydim ama 7den sonra basladi yine bu defa agri kesici almak istemedim evdeyim sicak su torbasini belime koydum battaniyeyle yatiyorum işte
sen nasilsin yavrum

hayirlisiyla insallah balim
saat 7ye kadar iiydim ama 7den sonra basladi yine bu defa agri kesici almak istemedim evdeyim sicak su torbasini belime koydum battaniyeyle yatiyorum işte
sen nasilsin yavrum

Sicak su torbasina dikkat et gozumsun. Cok kaza duydum/okudum. Cok gecmis olsun. Hamdolsun iyiyim, yatmaya hazirlaniyordum:)

Nohutlu yarmali yemegin tarifini alabilir miyim canim?:)

Yogurtlu kuru biber ne gulum?:) Meyve cok olmus. Tatli mi cekti canin:)
biber kurusunu tereyaginda çevirip yoğurtla karistirip yiyorum.son günlerde favorim:)
Oglen yoğurtla meyve yapayım dedim aksamda ailecek meyve yiyince çok oldu:))
karşılaşmadık daha önce sanirsam hosgeldin canim

biber kurusunu tereyaginda çevirip yoğurtla karistirip yiyorum.son günlerde favorim:)
Oglen yoğurtla meyve yapayım dedim aksamda ailecek meyve yiyince çok oldu:))

karşılaşmadık daha önce sanirsam hosgeldin canim

Hazir aldigimiz dolmalik biberler mi canim?

Duzenli olur salon olunca, kacacak yer yok Bize de bildir olculeri:)
verecemde koprkuyorum valla
Ver gulum. Nohut hasladim taze taze. Yapar deneriz:)
tamam yaziyorum hemen canim
yarmayi hasla onu hasladigin suya haslanmis nohutuda koy. yogurdu bi kapta güzelce cirp icine biraz soguk su koy ve yarim limonun suyunu da sIKTIKtan sonra tekrar cirp. nohutla yarmanin icine dök ve kaynayana kadar karistir. bi tavada tereyaginiin icine biraz kirmizi biber koyup yak ve corbanin icne dök. kaynadikca kivam alcaktir .tuzunu tencerenin altini kapattiktan sonra at ki yogurt kesilmesin canim.bu eksili bi corba oluyor ama nefis oluyor. afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…