Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok canim cekti gece gece. Cuma tartidan sonra yapip icecegim. Sagolasin kuzum:) Hic korkma ver olculeri. Bir ay sonra ne kadar inceldigine bakariz:)

Menüm

Öğlen
1 kase makarna çorbası

Ara
1 fincan çay, 1 bisküvi
1 limon

Akşam
3 parça tavuk

su 800 ml

Spor
Leslie 1 mile
100 squat
500 ip atlama

Yogundun bugun guzellik gorusemedik:) Genelde 2 ogun yiyorsun canim. Hep mi boyleydi? Aksam tavugunun yanina salata ve ayran da eklesen cok guzel olurdu:)

Yok hayır normal yeşil biber annemle kurutmuştuk yazin:)bunun gibi
Eki Görüntüle 1750566
anamm bundan bende kuruttum yogurtla süpoer olur
Cok canim cekti gece gece. Cuma tartidan sonra yapip icecegim. Sagolasin kuzum:) Hic korkma ver olculeri. Bir ay sonra ne kadar inceldigine bakariz:)
tamam canim yarin yazacam insallah benimde cok canim cekti bende yapacam bundan hafta sonuna ne zamandir yapmadim bizim köyde eksili ayran corbasi denir buna
Bunu kavurup sevdanin yogurtlu corbasinin uzerine doksek
oo süper olur

anamm bundan bende kuruttum yogurtla süpoer olur

tamam canim yarin yazacam insallah benimde cok canim cekti bende yapacam bundan hafta sonuna ne zamandir yapmadim bizim köyde eksili ayran corbasi denir buna

oo süper olur

Gece gece iyi istahlandik

Ben uyuyayim canlar. Iyi geceler, Allah rahatlik versin

Yogundun bugun guzellik gorusemedik:) Genelde 2 ogun yiyorsun canim. Hep mi boyleydi? Aksam tavugunun yanina salata ve ayran da eklesen cok guzel olurdu:)

Evet, pek gelemedim bugün..
Sabah yiyemiyorum, 1-2 gün yemeğe çalıştım onda da sadece peynir, çay bu kadar..
Akşam tam da diyetlik karabuğday pilavı vardı da yiyemiyorum ben onu, o yüzden tavuğu öyle kuru kuru yedim :))
Çok fena şişmişim, tartı artı bile gösteriyor ama regl de olamıyorum

Nohutlu yarmali yemegin tarifini alabilir miyim canim?:)
Nohutlu yarmali yemegin tarifini alabilir miyim canim?:)
Ben Ankaraliyim, kayinvalidem güzel yaptığı icin o yapip gonderiyor bize keşkek dedgimiz yemeği. Tarifi internetten aldim, biz cemen koydurmuyoruz bu arada...

MALZEMESİ
2 kg Koyun Eti (But veya sırt) (Kemikli Et)
3 bardak Yarma (Bütün Yarma)
1 tatlı kaşığı Çemen
2 baş Sarımsak
3 çorba kaşığı Tereyağı
1 bardak Nohut
Tuz
Pul Biber
Karabiber

Nohut bir gece önceden su ile ıslatılır. İlikli, kemikli et akşamdan çemenlenir ve bekletilir. Etle birlikte bir tencereye konulup nohutlar iyice pişene kadar haşlanır. Büyükçe bir tencereye haşlanmış olan nohut ve etler bir kevgir yardımıyla alınır. Etin suyundan 9 bardak kadar etlerin üzerine dökülür. Eğer et suyu yeterli gelmezse normal su ile takviye edilir. Yarma yıkanır, tencereye konur,sarımsaklar bütün diş olarak ilâve edilir. Çemen az miktarda suda ezilerek tuz, baharat ve tereyağı tencereye konularak kaynatılır. Ağır ateşte pişmeye bırakılır. Kaynamaya başlayınca kısık ateşte ağzı kapalı olarak 2 - 3 saat pişirilir. Yarı pişmiş durumda iken yağı eklenir ve pişmesi tamamlanır. Sıcak servis yapılır.

Kizlar menumu vereyim
Sabah
Tereyagli peynirli ve mantarli omlet
Peynir
Zeytin
Zeytinyagi
Tereyagli kayisi

Aksam
Tavuk corbasi
Bulgur pilavı
Salata

Su 3 lt gecti
Spor su an bisikletteyim uykum gelene kadar cevi4irim daha 30 dk oldu
Yawrukush ozgecim haftalik egzersizlere bugun bakamadim insallah yarin bakabiliim
Bisiklet km sini bitince yazarım

Hayirlisi olsun canim etmeyin acele tabi ya en güzeli gelir bulur sizi vakti gelince

Siz ne yaptiniz ya göbeğim dillere dusmus:))
yapmayın kızlar daha doğum yapalı 1 yıl olmadı toplayacak o kendini aaaa
yazın ölçüleri herkes göbeği kadar konusacak bundan sonra:)))
Eyvah bende gobek yok ki ne kadar konussam acabaaaaa :)))))
Saka kiz bende bi bel var traktor tekeri:) ama gobek yok :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…