Ben kondisyon bisikleti ni cok sevdim cok zevkli. Eliptik dizlerimi cok fazla agritiyor onu almak istemedim. Ama eliptigin daha etkiki oldugunu yaziyorlar forumlarda.Benimkinin sesi yok canim. Bir ara tak tuk etti pedal kismi da gecti. Alan diger arkadaslar da yorum yapar:)
Sagol ebrusum sen iyisindir insallah soguklarda sakin kendini canimAblam enişte iyileşmiş gezmelere başlamış, inşallah yakında daha da iyi olur.
Kolay gelsin kuzum. Bu eliptiklerin katlanılabilir olanları da var galiba bir araştır istersen.
Koltuk degnekleriyle yuruyor sukur canim.sizin ki de iyiymiş
teşekkür ederim canım
eşin daha iyi sanırım dışarıya çıktığına göre
Kaptanim pdf sunumlari pek yapmadım onun için bişey diyemeyecegim:)Pdf olarak kaydedilmis:)
Kaptanim pdf sunumlari pek yapmadım onun için bişey diyemeyecegim:)
ama pdf yi power pointe donustur programlari var(hocamda kesin vardir:))
yoksa da indirip dönüştürünce istediğin duzeltmeyi yaparsın sonra yine pdf olarak kaydedersin.
Menumu vereyim kizlar firsatim varken
Sabah
Iki yumurta mantarli peynirli omlet
7 zeytin
Zeytinyagi
Cig fistik
Kayisim bitmis yiyemedim
Ogle
1 kupa filitre kahve
Aksam
Az bulgurlu etli lahana sarmasi
Havuc turp salatasi
Su 3 lt ictim daha icerim
Spor
1 saat yürüyüş
Bayaa bi bisiklet surdum 65.1 km iki bucuk bolum dizi izledim surerken popom acidi amabu sefer :)
Eki Görüntüle 1753564
Ben iyiyim şükür abla, paso üşüyorum :) enişte değneklerle yürümeye başlamış, inşallah en kısa zamanda onları da atar.Sagol ebrusum sen iyisindir insallah soguklarda sakin kendini canim
Iyi günlerde kullanın canımIsınsın vallaha yaa donuyoruz:)
Anneme ayakkabı aldım bide çeyizlik nevresim battaniye felan aldık abliş
Kolay gelsin ablacımm:)
Buse ses yapıyor mu hiç gıcırtı filanBen kondisyon bisikleti ni cok sevdim cok zevkli. Eliptik dizlerimi cok fazla agritiyor onu almak istemedim. Ama eliptigin daha etkiki oldugunu yaziyorlar forumlarda.
No ama icimden gecmedi degil :)))) vaktim oldu ondan binebildigim kadar bindim cocuklar uyurken :))) ama erimedi artiyim cumaya goreBir tepsi mi yedin baklavayi?
Yapmıyor ama ben biraz hizli surmeye basladim korkuyorum olacak diye cok guven vermiyor acikcasi:) ama öyle asagi komsuya ses gitcek kadar olmaz asla kosu bandinda oluyor bunda olmuyor.Iyi günlerde kullanın canım
Buse ses yapıyor mu hiç gıcırtı filan
Canim usumen neden acaba kan degerlerin nasil demir almaya baslarsin belki bilmiyorum orada veriyolar mi da demir ve multivitamin ilaclari.Ben iyiyim şükür abla, paso üşüyorum :) enişte değneklerle yürümeye başlamış, inşallah en kısa zamanda onları da atar.
Ben hep üşüyorum ablacım :)Canim usumen neden acaba kan degerlerin nasil demir almaya baslarsin belki bilmiyorum orada veriyolar mi da demir ve multivitamin ilaclari.
Benim için alt değil üst komşu önemli alttakilerin ikizleri var kendi gürültülerinden bizi duymuyolar üsttekiler yaşlı sese tahammül edemiyorlar bende adım aleti vardı gıcık gacur tiz sesler çıkarıyordu üsttekilerde bizi yumruklayıp duruyordu:)) öyle yapıyorsa boşuna para vermicemYapmıyor ama ben biraz hizli surmeye basladim korkuyorum olacak diye cok guven vermiyor acikcasi:) ama öyle asagi komsuya ses gitcek kadar olmaz asla kosu bandinda oluyor bunda olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?