Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benimkinin sesi yok canim. Bir ara tak tuk etti pedal kismi da gecti. Alan diger arkadaslar da yorum yapar:)
Ben kondisyon bisikleti ni cok sevdim cok zevkli. Eliptik dizlerimi cok fazla agritiyor onu almak istemedim. Ama eliptigin daha etkiki oldugunu yaziyorlar forumlarda.

Menumu vereyim kizlar firsatim varken
Sabah
Iki yumurta mantarli peynirli omlet
7 zeytin
Zeytinyagi
Cig fistik
Kayisim bitmis yiyemedim

Ogle
1 kupa filitre kahve

Aksam

Az bulgurlu etli lahana sarmasi
Havuc turp salatasi

Su 3 lt ictim daha icerim
Spor
1 saat yürüyüş
Bayaa bi bisiklet surdum 65.1 km iki bucuk bolum dizi izledim surerken popom acidi amabu sefer :)

menüm
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 haşlama yum
yeşilçay

ara
1 havuç bir elma

öğle
1 tabak kadar kabak
pide ekmeğin ucundan biraz aldım eşim sobada ısıttı ısrarcı davranınca uzatmadım

ara
1 havuç bitkiçayı

akşam brokoli salatası
az peynir

su 1,5 lt
spor yok

bende menümü yazayım

sabah
tereyağın da yumurta, 2 kk beyaz peynir, domates
1,5 dilim çavdar

ara yarım elma, yarım ayva

akşam 1 tabak et sote
2 yk bulgur pilavı
yarım kase yoğurt

ara 1 avuç kuru meyve ( elma, armut, erik kurusu )

2 lt su, bolca şekersiz çay
nane limon , kuş burnu

3 mile leslie, 170 ip atlama ( 150 bacakları karına çekme hareketi)
cezamı yaptım Yawrukush

Menu

Sabah
Mantarli omlet, salata ve rezene

Ara
Sade turk kahvesi ve 3 ceviz

Ogle
Firin somon ve salata

Ara
Dag cayi

Aksam
Ciger sote, salata ve ayran

Su:3 litre
Egzersiz: 1 saat yuruyus (6km, 350 kalori) ve haftalik egzersizler

Tamam canim sagolasin:)

Bir tepsi mi yedin baklavayi?

Isınsın vallaha yaa donuyoruz:)

Anneme ayakkabı aldım bide çeyizlik nevresim battaniye felan aldık abliş

Kolay gelsin ablacımm:)
Iyi günlerde kullanın canım
Ben kondisyon bisikleti ni cok sevdim cok zevkli. Eliptik dizlerimi cok fazla agritiyor onu almak istemedim. Ama eliptigin daha etkiki oldugunu yaziyorlar forumlarda.
Buse ses yapıyor mu hiç gıcırtı filan

Iyi günlerde kullanın canım

Buse ses yapıyor mu hiç gıcırtı filan
Yapmıyor ama ben biraz hizli surmeye basladim korkuyorum olacak diye cok guven vermiyor acikcasi:) ama öyle asagi komsuya ses gitcek kadar olmaz asla kosu bandinda oluyor bunda olmuyor.

Ben iyiyim şükür abla, paso üşüyorum :) enişte değneklerle yürümeye başlamış, inşallah en kısa zamanda onları da atar.
Canim usumen neden acaba kan degerlerin nasil demir almaya baslarsin belki bilmiyorum orada veriyolar mi da demir ve multivitamin ilaclari.

Canim usumen neden acaba kan degerlerin nasil demir almaya baslarsin belki bilmiyorum orada veriyolar mi da demir ve multivitamin ilaclari.
Ben hep üşüyorum ablacım :)
Yarın kan tahlili yapılır diye düşünüyorum bakalım artık.

Yapmıyor ama ben biraz hizli surmeye basladim korkuyorum olacak diye cok guven vermiyor acikcasi:) ama öyle asagi komsuya ses gitcek kadar olmaz asla kosu bandinda oluyor bunda olmuyor.
Benim için alt değil üst komşu önemli alttakilerin ikizleri var kendi gürültülerinden bizi duymuyolar üsttekiler yaşlı sese tahammül edemiyorlar bende adım aleti vardı gıcık gacur tiz sesler çıkarıyordu üsttekilerde bizi yumruklayıp duruyordu:)) öyle yapıyorsa boşuna para vermicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…