- 9 Ocak 2009
- 270
- 441
- 103
- 45
Sağol ablacım inşallah :)Iyi günlerde kullanın canım
Buse ses yapıyor mu hiç gıcırtı filan
Canım katılım durumuna göre kaptanlarımızın ortak kararı ile haber edilirmerhaba arkadaslar bır sorum olacak bız lısteye bu hafta gırebılecekmıyız
merhaba arkadaslar bır sorum olacak bız lısteye bu hafta gırebılecekmıyız
Isınsın vallaha yaa donuyoruz:)
Anneme ayakkabı aldım bide çeyizlik nevresim battaniye felan aldık abliş
Kolay gelsin ablacımm:)
8 mile lesliemiMenüm
Kalkınca 1 bardak limonlu su 3 kayısı 3 badem
Sabah 1 yumurta sütle 1 yk yulaf kepeği ile krep peynir ajvar sos çay
Öğle mısır gevreği süt 1 kase 1 dilim elma
Akşam tavuklu salata ayran
Su 2.5 lite
Spor 8 mil leslie 126 dk 10 dk sı karın ve bacak hateketleri
Ben hep üşüyorum ablacım :)
Yarın kan tahlili yapılır diye düşünüyorum bakalım artık.
Allah allah onlar da sizi mi dinliyor gece gunduz valla elif ben gorumcemin uyudugu odada yapiyorum kiz bazen uyuyo oluyo uyanmiyor sesine. Ama ihtiyarlar biraz hassas oluyor duyma duyulari bazen keskinlesiyor dedem de oyleydi:) bilemedim ki tatlim simdiBenim için alt değil üst komşu önemli alttakilerin ikizleri var kendi gürültülerinden bizi duymuyolar üsttekiler yaşlı sese tahammül edemiyorlar bende adım aleti vardı gıcık gacur tiz sesler çıkarıyordu üsttekilerde bizi yumruklayıp duruyordu:)) öyle yapıyorsa boşuna para vermicem
Sağol ablacım inşallah :)Ooo hadi hayirli olsun, gule gule kullan gulum:)
gayet guzel cok duzenli bir menu sporda yaomssn sahane tebriks sekerMenüm:)
Sabah
Brokoli
Yoğurt
Peynir
Domates
Salatalık
Yulaflı krep
Ara
Soda
Öğlen
Marul Salatası
Domates
Salatalık
Ayran
Ara
Türk Kahvesi
Akşam
Azcık Brokoli
Közlenmiş patlıcan
Haşlanmış tavuk
Yoğurt
Çok az salata
3 litre su
Mistik içerim daha:)
40 dk yürüyüş
Jillian level2 2. Gün :)
soganli kirmizi biber li memenmen mi hic yemedim ama fikri sahane bi ara tarif please menun süperBildirim
Menemrn (soganli kirmizi biberli)
Cokca peynir
1dilim tam bugday ekmek
Cay tatlandiricili
Oglen
3 yumurta yogurtla beraber
Aksam
Yaprak sarma (bulgurlu) 1 tbak
Yogurt
1 tabak marul salatasi
1,5 su
Yarim saaat yuruyus
Süper cok duzenli aralardada bsy yemissn bn aralari unutuimMenüm
Sabaha karşı 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
Çocuğun başında bekleyince içim Kıyıldı
Öğle 1 tost çay
Ara 1 elma az çerez
Ara yoğurt
Akşam 1 tabak bezelye 2 kaşık bulgur salata
Su 2 litre
Spor yapamadım
temizlik sayilsin ya bende bugn hic oturmadm tempolu kosturma cocukta var egil kalk yaptım bence sayilr ya dimi sennde menun suoermisSabah:1.5 dilim tam buğday ekmek
Sahanda yumurta
Zeytin
Peynir
Ceviz
Badem
Öğlen; 1 portakal
Aksam:Balık, salata
2,5 lt su
Spor: henuz yapmadım, yaparmiyim bilmiyorum.Aksama kadar temizlik yaptim sayilirmi:))
Vuhuuui lesliler bilmem neler sen beni gececen sanirim seyhosMenüm kizlar sahur:lavas ekmegi tereya ve peynirli bir mandalina yedilcay mistikcay
Ögle:lahana kapuska yemegi bir tabak yarim ispanakli börek
Aksam :iki tabak kapuska bir tulumba tatlisiiki fincan yesilcay yarim avuc kaju
Su :1,5 litre
Spor:leslie 3 mile ayrica 5000 adim haftalik hareketler duvara 30 saniye kadar dayanabildim kafam cok agriyo kizlar yatiyom ben iyi geceler hepinize
ne renk sacin dip boya bile olsa moral oluo insana yaSağol canım dip boya yaptırdım değiştirmedim
burnun nie kanadi ya hayrdr insallah yastiksz duz uzanp ayaklari havadami tutmaknlazm ole durumda bsy yapioliodu ama ne yanls bilgi vermimHayırlı geceler :)
Menüm
Öğlen
1 kase çorba
Ara
1 dilim pasta
1 fincan çay
Akşam
1 köfte
biraz da hingel
Saçma menü oldu farkındayım.. Pastayı kayınvalidemler getirmişti, çok ince bir dilim yedim, akşam da hamur yemeği hiç iyi olmadı.. Spor da yapamadım, akşam yaparım dedim akşam da burnum kanadı, kaç saat onunla uğraştım başım ağrıyor artık.. Su içmeyi de unuttum bütün gün, akşam 600 ml içtim
daha ne olsn sifir hareketten iyidr200 zıplama
50 squat
50 yarım mekik
Ancak bu kadar oldu
süper menu bulgur pilavinada cok bayiliorm yaGünlük menüm
Sabah:
1 kibrit kutusu peynir
1 bardak çay
4 zeytin
2 dilim ekmek
1 adet közlenmiş patates
Ara:
Meyve
Öğle:
tarhana çorbası
Yoğurt
1dilim ekmek
Ara:4 adet kestane
Akşam:
Salata
Bulgur pilavı
2,5 litre su - yarım saat egzersiz
kilcal damarlarmi catlio acaba burnunu cok sumkuruosanÇok sağol canım..
Yok canım, çok sık olmasa da arada sırada oluyor, içten kanama olsa doktora giderim de öyle değil, gözle görülür yerlerde yara gibi kesik gibi oluyor bazen, çoğu zaman grip olduğum da oluyor ama bu sefer soğuktan sanırım..
cok gecms olsn dikkat et menun suoergeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
çok uzun zamandır böyle hasta olmamıştım,
umarım yakında geçer gerçi kızlarım iyi olsun da benimki önemli değil
sabah 10.30 gibi
yağda yumurta, beyaz peynir
2 dilim çavdar, domates, 5 zeytin
2 çatal helva
akşam 16.00
2 kaşık pirinç pilavı
kavurma, salata
yarım bardak fanta ( dayımın adağı vardı kurban kesti, menüde bu )
ara 18.00 bir avuç fıstık
2 lt su , bolca kuşburnu şekersiz çay, nane limon
spor yok malesef
bugun hic bsy yemedm nerdeyse kofte dedn ya cok cnm çektiCumartesi Menu
Sabah
1 yumurta
Peynir
6 zeytin
1 dilim tbe, ajvar sos, 1 tatli kasigi bal
Oglen
Kofte
Ara
Sutlu kahve
3 ceviz, 3 findik, 1 gun kurusu
Aksam
Sebzeli kiyma kavurma
Salata
2 lt su, 2 maden suyu, seftali cayi
Haftalik egzersizler, 500 ziplama
daha hizli cevur zafer senn olcakBen bisikletteyim. Yukleneyim pedallara biraz
kac cocuk var iyi firsat bulmssn sporaBen 45 dk daha leslie yaptım yaaa. işleri salladım biraz eşim çocukla oynarken fırsat oldu:))
Menu super bugn herkesn yediklerne bayildm acim ac yatcm bu gece yada bi corbami icsem napsamMenüm
Öğlen
1 parça et, 1/4 patates, 5-6 tane nohut ( hepsi birlikte sulu bir yemek :))
Ara
limon
Akşam
2 kase yoğurt çorbası
1/4 tabak makarna+1 kaşık sos
Bundan sonra çay, su içerim.. Bir de tembellik yapmayıp hazırlarsam maydonoz suyu..
Su 1 lt
Spor yok daha, ev boşalsın yapıp yazarım :)
Gexms olsn ne ameliyatiboldu acaba esjnAyaga kalkabiliyor canim sukur. Ama koltuk degnekleriyle ve ameliyatli ayaguna yuk vermeden cok kisa mesafe gidiyor evin icinde wc yatak odasi oturma odasi mutfak. Kiye de arabaya binecek evin onunde inecek. Ben gitmesini istemedim ama hem sıkıldı hem de ailesi gelemiyor herald3 annesi kendisini görsünici rahatlasin istedi. Insallah bi zararin8 gormez cok soguk ben cocuklari cikarmaya cesater edemedim.
Menu sahaneMenüm
Sabah
Menemen
Ara
Adaçayı
3 ceviz
Öğlen
Közlenmiş Patlıcan
Yoğurt
Ara
Yulaflı bisküvi
Akşam
Mantar sote
Yoğurt
Yulaflı ekmek
Ara
Mistik içerim :)
3 litre su
40 dk yürüyüş :)
Jillian 2.level 3. Gün yapacam
menu ler menuler anam bugn szn tum yediklernizincanm cekti yahubende menümü yazayım
sabah
tereyağın da yumurta, 2 kk beyaz peynir, domates
1,5 dilim çavdar
ara yarım elma, yarım ayva
akşam 1 tabak et sote
2 yk bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
ara 1 avuç kuru meyve ( elma, armut, erik kurusu )
2 lt su, bolca şekersiz çay
nane limon , kuş burnu
3 mile leslie, 170 ip atlama ( 150 bacakları karına çekme hareketi)
cezamı yaptım@Yawrukush
cigercok severm afyt sifa olsnMenu
Sabah
Mantarli omlet, salata ve rezene
Ara
Sade turk kahvesi ve 3 ceviz
Ogle
Firin somon ve salata
Ara
Dag cayi
Aksam
Ciger sote, salata ve ayran
Su:3 litre
Egzersiz: 1 saat yuruyus (6km, 350 kalori) ve haftalik egzersizler
Bende bazen unutuyorum tatlım :) seninde menün güzel aralı sık sık yemeye calış canımHuhuuularrrr ven geldim ay bugun hic oturmadim kv ye gttk aabahtan valla 1 saat oldu geleli ordada canim cikti... hemen menumu veriorm kaptanlarim bakin yaziom he ona göre sabah yarim dilim kepek ekmegi 3 cesit peynr birer dilimden 3 bardak cay birazck tereyag 2 zeytn oglenmegimi aksammegimi saat 3 te yedik hangisine sayarsaniz 1kase kurufasulye 1kepceye denk gelio 1kornison tursu 3 kasik salata aksam 3 bardak cay yanina bsy yemedim 1 lt su spor yok bugn malesef zaman bulamadim gayet guzel cok duzenli bir menu sporda yaomssn sahane tebriks seker
soganli kirmizi biber li memenmen mi hic yemedim ama fikri sahane bi ara tarif please menun süper
Süper cok duzenli aralardada bsy yemissn bn aralari unutuim
temizlik sayilsin ya bende bugn hic oturmadm tempolu kosturma cocukta var egil kalk yaptım bence sayilr ya dimi sennde menun suoermis
Vuhuuui lesliler bilmem neler sen beni gececen sanirim seyhos
ne renk sacin dip boya bile olsa moral oluo insana ya
burnun nie kanadi ya hayrdr insallah yastiksz duz uzanp ayaklari havadami tutmaknlazm ole durumda bsy yapioliodu ama ne yanls bilgi vermim
daha ne olsn sifir hareketten iyidr
süper menu bulgur pilavinada cok bayiliorm ya
kilcal damarlarmi catlio acaba burnunu cok sumkuruosan
cok gecms olsn dikkat et menun suoer
bugun hic bsy yemedm nerdeyse kofte dedn ya cok cnm çekti
daha hizli cevur zafer senn olcak
kac cocuk var iyi firsat bulmssn spora
Menu super bugn herkesn yediklerne bayildm acim ac yatcm bu gece yada bi corbami icsem napsam
Gexms olsn ne ameliyatiboldu acaba esjn
Menu sahane
menu ler menuler anam bugn szn tum yediklernizincanm cekti yahu
cigercok severm afyt sifa olsn
Huhuuularrrr ven geldim ay bugun hic oturmadim kv ye gttk aabahtan valla 1 saat oldu geleli ordada canim cikti... hemen menumu veriorm kaptanlarim bakin yaziom he ona göre sabah yarim dilim kepek ekmegi 3 cesit peynr birer dilimden 3 bardak cay birazck tereyag 2 zeytn oglenmegimi aksammegimi saat 3 te yedik hangisine sayarsaniz 1kase kurufasulye 1kepceye denk gelio 1kornison tursu 3 kasik salata aksam 3 bardak cay yanina bsy yemedim 1 lt su spor yok bugn malesef zaman bulamadim gayet guzel cok duzenli bir menu sporda yaomssn sahane tebriks seker
soganli kirmizi biber li memenmen mi hic yemedim ama fikri sahane bi ara tarif please menun süper
temizlik sayilsin ya bende bugn hic oturmadm tempolu kosturma cocukta var egil kalk yaptım bence sayilr ya dimi sennde menun suoermis
burnun nie kanadi ya hayrdr insallah yastiksz duz uzanp ayaklari havadami tutmaknlazm ole durumda bsy yapioliodu ama ne yanls bilgi vermim
Menu super bugn herkesn yediklerne bayildm acim ac yatcm bu gece yada bi corbami icsem napsam
Menu sahane
Nenacim Merhaba evet esim dizinden iki operasyon gecirdi iyilesme surecinde simdi. Nasil gidiyor diyet:) menun iyi ama tursu sisirir tarti gununden once yeme bence bugunku farketmez de:) bak rakiben cok disli ona gore:))Huhuuularrrr ven geldim ay bugun hic oturmadim kv ye gttk aabahtan valla 1 saat oldu geleli ordada canim cikti... hemen menumu veriorm kaptanlarim bakin yaziom he ona göre sabah yarim dilim kepek ekmegi 3 cesit peynr birer dilimden 3 bardak cay birazck tereyag 2 zeytn oglenmegimi aksammegimi saat 3 te yedik hangisine sayarsaniz 1kase kurufasulye 1kepceye denk gelio 1kornison tursu 3 kasik salata aksam 3 bardak cay yanina bsy yemedim 1 lt su spor yok bugn malesef zaman bulamadim gayet guzel cok duzenli bir menu sporda yaomssn sahane tebriks seker
Menu sahane
Is yerndeyken cok duzenliym ara ana her turlu dikat edip yiormda hafta sonu sasio menu ya cocuk durmuo kostrmaktansu icicek zaman bulamiormBende bazen unutuyorum tatlım :) seninde menün güzel aralı sık sık yemeye calış canımsuyunu artır canım bide evde spor yapmaya çalış:)
yedm smdi karnibahar salatası bide salgam iciorm en acilisindanAc birakma kendini:) Gec degil saat, kalk uygun birseyler ye guzelim:)
ay hay allah cok gecms olsn ya diz onemli eklem yerleri zor iyulesr derler dikkat etsn.... rakibem disli gbi evet yandik vallaNenacim Merhaba evet esim dizinden iki operasyon gecirdi iyilesme surecinde simdi. Nasil gidiyor diyet:) menun iyi ama tursu sisirir tarti gununden once yeme bence bugunku farketmez de:) bak riben cok disli ona gore:))
Sorma sormaIs yerndeyken cok duzenliym ara ana her turlu dikat edip yiormda hafta sonu sasio menu ya cocuk durmuo kostrmaktansu icicek zaman bulamiorm
yedm smdi karnibahar salatası bide salgam iciorm en acilisindan
ay hay allah cok gecms olsn ya diz onemli eklem yerleri zor iyulesr derler dikkat etsn.... rakibem disli gbi evet yandik valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?