Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm
Kalkınca 1 bardak limonlu su 3 kayısı 3 badem
Sabah 1 yumurta sütle 1 yk yulaf kepeği ile krep peynir ajvar sos çay
Öğle mısır gevreği süt 1 kase 1 dilim elma
Akşam tavuklu salata ayran
Su 2.5 lite
Spor 8 mil leslie 126 dk 10 dk sı karın ve bacak hateketleri

Iyi aksamlar kizlar
Menüm
Sabah:yumurta biber yedi zeytin bir kasik recel bir kasik cemen(cay kasigi bunlar )iki dilim ekmek tereyagi cay
Ara:bir portakal yesilcay mistikcay
Ögleden sonradogumgününe gitmistik)brokoli salatasi bi kasik makarna salatasi iki kasik dolu dolu kisir yarim poaca cay iki catal pastadan aldim
Su :2 litre
Spor:leslie 3 mile ayrica 5000 adim haftalik hareketler görüsürüz kizlar

8 mile lesliemi

Allah allah onlar da sizi mi dinliyor gece gunduz valla elif ben gorumcemin uyudugu odada yapiyorum kiz bazen uyuyo oluyo uyanmiyor sesine. Ama ihtiyarlar biraz hassas oluyor duyma duyulari bazen keskinlesiyor dedem de oyleydi:) bilemedim ki tatlim simdi

Huhuuularrrr ven geldim ay bugun hic oturmadim kv ye gttk aabahtan valla 1 saat oldu geleli ordada canim cikti... hemen menumu veriorm kaptanlarim bakin yaziom he ona göre sabah yarim dilim kepek ekmegi 3 cesit peynr birer dilimden 3 bardak cay birazck tereyag 2 zeytn oglenmegimi aksammegimi saat 3 te yedik hangisine sayarsaniz 1kase kurufasulye 1kepceye denk gelio 1kornison tursu 3 kasik salata aksam 3 bardak cay yanina bsy yemedim 1 lt su spor yok bugn malesef zaman bulamadim gayet guzel cok duzenli bir menu sporda yaomssn sahane tebriks seker

Bildirim
Menemrn (soganli kirmizi biberli)
Cokca peynir
1dilim tam bugday ekmek
Cay tatlandiricili
Oglen
3 yumurta yogurtla beraber
Aksam
Yaprak sarma (bulgurlu) 1 tbak
Yogurt
1 tabak marul salatasi
1,5 su
Yarim saaat yuruyus
soganli kirmizi biber li memenmen mi hic yemedim ama fikri sahane bi ara tarif please menun süper

Süper cok duzenli aralardada bsy yemissn bn aralari unutuim
Sabah:1.5 dilim tam buğday ekmek
Sahanda yumurta
Zeytin
Peynir
Ceviz
Badem

Öğlen; 1 portakal

Aksam:Balık, salata
2,5 lt su
Spor: henuz yapmadım, yaparmiyim bilmiyorum.Aksama kadar temizlik yaptim sayilirmi:))
temizlik sayilsin ya bende bugn hic oturmadm tempolu kosturma cocukta var egil kalk yaptım bence sayilr ya dimi sennde menun suoermis

Vuhuuui lesliler bilmem neler sen beni gececen sanirim seyhos
Sağol canım dip boya yaptırdım değiştirmedim
ne renk sacin dip boya bile olsa moral oluo insana ya

burnun nie kanadi ya hayrdr insallah yastiksz duz uzanp ayaklari havadami tutmaknlazm ole durumda bsy yapioliodu ama ne yanls bilgi vermim

200 zıplama
50 squat
50 yarım mekik

Ancak bu kadar oldu
daha ne olsn sifir hareketten iyidr

süper menu bulgur pilavinada cok bayiliorm ya

kilcal damarlarmi catlio acaba burnunu cok sumkuruosan

cok gecms olsn dikkat et menun suoer

bugun hic bsy yemedm nerdeyse kofte dedn ya cok cnm çekti

Ben bisikletteyim. Yukleneyim pedallara biraz
daha hizli cevur zafer senn olcak

Ben 45 dk daha leslie yaptım yaaa. işleri salladım biraz eşim çocukla oynarken fırsat oldu:))
kac cocuk var iyi firsat bulmssn spora

Menu super bugn herkesn yediklerne bayildm acim ac yatcm bu gece yada bi corbami icsem napsam
Gexms olsn ne ameliyatiboldu acaba esjn
Menu sahane
menu ler menuler anam bugn szn tum yediklernizincanm cekti yahu

Menu

Sabah
Mantarli omlet, salata ve rezene

Ara
Sade turk kahvesi ve 3 ceviz

Ogle
Firin somon ve salata

Ara
Dag cayi

Aksam
Ciger sote, salata ve ayran

Su:3 litre
Egzersiz: 1 saat yuruyus (6km, 350 kalori) ve haftalik egzersizler
cigercok severm afyt sifa olsn

Bende bazen unutuyorum tatlım :) seninde menün güzel aralı sık sık yemeye calış canım suyunu artır canım bide evde spor yapmaya çalış:)

Ac birakma kendini:) Gec degil saat, kalk uygun birseyler ye guzelim:)

Nenacim Merhaba evet esim dizinden iki operasyon gecirdi iyilesme surecinde simdi. Nasil gidiyor diyet:) menun iyi ama tursu sisirir tarti gununden once yeme bence bugunku farketmez de:) bak rakiben cok disli ona gore:))

İyi Akşamlar canlar. Misafirleri yolculadim. Cocukların ardından ev savaş alanı. Halinin üstü revani koltukta fistik kabuğu bana bakıyorlar. Ben ise 2 dakika nefes almak istiyorum. Sonrasında saldırıya gecicem. İş beni bekler.
Menüm
Sabah 1 dlm tbe üstüne krem peynir ve avakado
Ogle 1 icli köfte 3 pazı sarması 1 yk havuç tarator yarım kase mercimek
âra 1 minik dlm revani ve çay
2 lt su bisiklet yapmak istiyorum ama enerji kalır mı bilemiyorum. Yarın bi isim cikmazsa daha aktif olmayı umud ediyorum ve hepinizi öpüyorum .

Bende bazen unutuyorum tatlım :) seninde menün güzel aralı sık sık yemeye calış canım suyunu artır canım bide evde spor yapmaya çalış:)
Is yerndeyken cok duzenliym ara ana her turlu dikat edip yiormda hafta sonu sasio menu ya cocuk durmuo kostrmaktansu icicek zaman bulamiorm
Ac birakma kendini:) Gec degil saat, kalk uygun birseyler ye guzelim:)
yedm smdi karnibahar salatası bide salgam iciorm en acilisindan

Nenacim Merhaba evet esim dizinden iki operasyon gecirdi iyilesme surecinde simdi. Nasil gidiyor diyet:) menun iyi ama tursu sisirir tarti gununden once yeme bence bugunku farketmez de:) bak riben cok disli ona gore:))
ay hay allah cok gecms olsn ya diz onemli eklem yerleri zor iyulesr derler dikkat etsn.... rakibem disli gbi evet yandik valla

Sorma sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…