Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gülüm, nefes yoluna birsey kaçtıgını hissettigin an parmagını agzına sokup kustur. Cıkar o zaman. Sakın panik olma. Çok geçmiş olsun.

Senle yarışmayı isterim canımda senin verecek kilon kalmadıki :)))

Var nasıl yok. Daha 300 gr eksideyim. Adet gece geldi şükür, ödem kısmen gitti. Yarına biraz daha gitse yine mezun olmak için 6000-700 vermem lazım. Sen de hedef küçülttün. Tam dişime göresin. Bisiklet yarışı ayarla hafta sonuna:)

Buyuklugune bgli cnm gormeyen doktor gormuyor usten ,, ilgictirki yani :)

Çok geçmiş olsun canım , Rabbim korusun gözetsin inşallah, nazar olmuştur dediğin gibi bol bol oku kuzuyu

tamam o zaman rövanşı alayım bu sefer demi :))

Buyuklugune bgli cnm gormeyen doktor gormuyor usten ,, ilgictirki yani :)
benimde yumurtalıkta kis var üstten bakmıştı ama herhangi bişey yapmadı zararı yok dedi, bende güvenip başka bi dr. gitmedim Ama bu bende adet düzensizliği gibi bi sorun yaşatmadı , ilerdede yaşatmaz umarım

Amannnn alah korusun allahim bize bagislasin evlatlaarimizi bisey yerken eger olaki ole bisi olursa parmak sokuorum kusturmaya calisiorum ama amac kusturmak degil böğürsün diye , benmde ilk kati gidalarda kaciyodu bogazina buyuk koparirdi sabirsizligindan, bogazina kacardikitlenirdi , gecmis olsun canm

***4. TAKIM 450. Etap ***

D3S1R3 (55.1///%)
Mavibocuk (65.8///%)
haeshin (65.4///%)
seyhan77 (66.9///%)
Yawrukush (55.8///%)
belindamm (68.4///%)
shrrr (60.4///%)
sarıcicek123 (60.9///%)
Hayaller35 (72.0///%)
hawar (63.5///%) yeni üye, başlangıç tarihi 4 ocak. Başlangıç kilosu: 67.8, hedef kilosu:60

4. Takim Ortalaması:%

***Liste disi yarisanlar***

E-brulim (66.7///%)
asya_01 (70///%)
engindenizz (77.5///%)
gogo2405 (66.4///%)
zey zey (60.2///%)
Slm09 (77///%)

hawar (63.5///%)
AKovser (56.5///%)
zeynepela07 (77.2///%)
edsofi (74.3///%)
Yseeminn (72.2///%)
tiffany20 (60///%)
Asyaca (83.9///%)
pakizee (62.7///%)
melinda23 (77///%) yeni üye, başlangıç tarihi 22 Ocak. Başlangıç kilosu:77.0, hedef kilosu:60
zeynepRK (65.6///%) yeni üye, başlangıç tarihi 25 Ocak. Başlangıç kilosu:65.6, hedef kilosu:53
Oyyyyy (66///%) yeni üye, başlangıç tarihi 26 Ocak. Başlangıç kilosu:66, hedef kilosu:56

Ortalama:%

Tatlim kisin türü ve boyutu muhim ewlimisin bilmiorum , aynrn ilerde bi ptoblem olmaz insallah, bnmde bekarken varmis ama adet duznsixligi 1gun bile aksamadi agrida yoktu ewlendm 1 sen snra agrilar basladi , umursamadim konu couk olunca ve hamile kalamayinca karar vermistim doktora gtmei

Ayy kuzum geçmiş olsun Rabbim korumuş

Liste dışı derken canm anlamadim

Liste dışı derken canm anlamadim

Asıl listemiz dışında, takımımızdaki herkes için de liste hazırlıyoruz. Onu da liste dışı diye adlandırdık ama oylama yapalım. Güzel bir isim bulun, ikinci listemize o ismi verelim:)

Canim unuttum soylemeyi bildigim seyi solemek boynumun borcu,,
Hayatinizda sadakayi hic eksik etmeyin bizi yasamimizda bizi koruyan sadakadir, sadce maddi dusunme temiz kiyafet erzak,
Sadaka en cokta inan ewlatlarimiza yariyor , ben cok yasadim ,
Oyuzdrn mutlaka sadaka ver canm
Durumun iyi degilse ewden ufak tefek seyler verebilitsin , paran varsa bildigin birine ihtiyaci olan allah dostu birine para verebilirsin

mutlaka denicem canim banada patlamax gibi geliyor ama denenmis neticede

Canim ne kadr ogun eklerem okdar kotu bnm icin kilo veremembnm bunyemde bole canm

yemeyince kilo veremiyorum dedigin icin ara ogun ekle dedim kuzum benmi yanlis anladim acaba?

oy kiyamam sana yaa kacacak yer aramissin ellerine saglik canim

sagol canim, gunun guzel gecsin:)

seninde özgemm

kabuk tarcinda koyabilirsin tatlim hatta elma aklinda bulunsun

Asıl listemiz dışında, takımımızdaki herkes için de liste hazırlıyoruz. Onu da liste dışı diye adlandırdık ama oylama yapalım. Güzel bir isim bulun, ikinci listemize o ismi verelim:)
En son gelenlerin listesi yani açım ya kafa basmadi bulalim tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…