Kızlar Günaydın
dün akşam çök kötü bir olay yaşadık kizim yerde oynarken oksurmeye başladı tükürük kaçtı sandim baktım olmuyor iyice kotulesti bogulacak gibi babası aldi o vuruyor sırtına falan çocuk tıkandı 10 sn nefes alamadı gıdıyor dedim sonra ağzına baktım eşim parmağını soktu agzinda almak için o anda ne varsa iteledimi ne rahatladı normale döndü sonra hemen hastaneye muayene röntgen falan cigerlwrinde ve soluk borusunda bişey çıkmadı doktor muhtemelen yutmus dedi gozlemleyin dedi.cok sukur sıkıntısı yok Kızlar atlattik elimizde gidiyordu küçük kizim sabaha kadar uyumadım hep o an aklıma geliyor.
dun çok mutluydu nazar oldu kizima
Senle yarışmayı isterim canımda senin verecek kilon kalmadıki :)))
Buyuklugune bgli cnm gormeyen doktor gormuyor usten ,, ilgictirki yani :)Hayırlı olsun, kuzun ogretmen oluyormus:) Formalite degildi kuzum, 2 tane daha aday var. Dosya inceleme aşamasına gectik şimdi:)
Cuma kilo bildirimi yaptıgında ben senin yerine sac bas yolup pişman olacagım ablam:)
Allah kabul etsin güzelim:)
Dukan geçmişin oldugunu biliyorum gülüm. Daha hızlı kilo verdirdiginin de farkındayım. Ancak yeniden yapmanı önermem. Lütfen saglıklı beslen, düzenli egzersiz yap. Yavaş yavaş gitsin. Onemli olan kalıcı kilo vermen. Dukan bitip normal düzenine döndügünde fazlasıyla geri alma potansiyelin var. Daha dun bir kızla tanıştım. 17 kg vermiş, 25 kg geri almış. Lütfen.
Nasılsın bir tanem?
Olur mu bahar gözlüm. Öncelikle diyabet sorunun var. Zaten tatlı yememelisin. Sonrasında da aylardır büyük efor harcıyorsun daha saglıklı olmak için. Eşine bunları tatlı dille anlat. Senin saglıgına önem veriyorsa abur cubur almasın eve.
Ben ve asya kullanıyoruz canım.
Ben yarışırım seninle:)
Ultrasonla görünür eger kist varsa canım. Ben evlendikten sonar da ultrasonla muayene oldum hep, vajinal muayene yaptırmadım.
Nasılsın ablam:) Çok sevindim düzeninin oturmasına ve bize katıldıgın için memnun olmana. Yavaş ta olsa gidecek fazlalıklar, yeter ki azimli ol:)
Çok geçmiş olsun canım , Rabbim korusun gözetsin inşallah, nazar olmuştur dediğin gibi bol bol oku kuzuyuKızlar Günaydın
dün akşam çök kötü bir olay yaşadık kizim yerde oynarken oksurmeye başladı tükürük kaçtı sandim baktım olmuyor iyice kotulesti bogulacak gibi babası aldi o vuruyor sırtına falan çocuk tıkandı 10 sn nefes alamadı gıdıyor dedim sonra ağzına baktım eşim parmağını soktu agzinda almak için o anda ne varsa iteledimi ne rahatladı normale döndü sonra hemen hastaneye muayene röntgen falan cigerlwrinde ve soluk borusunda bişey çıkmadı doktor muhtemelen yutmus dedi gozlemleyin dedi.cok sukur sıkıntısı yok Kızlar atlattik elimizde gidiyordu küçük kizim sabaha kadar uyumadım hep o an aklıma geliyor.
tamam o zaman rövanşı alayım bu sefer demi :))Gülüm, nefes yoluna birsey kaçtıgını hissettigin an parmagını agzına sokup kustur. Cıkar o zaman. Sakın panik olma. Çok geçmiş olsun.
Var nasıl yok. Daha 300 gr eksideyim. Adet gece geldi şükür, ödem kısmen gitti. Yarına biraz daha gitse yine mezun olmak için 6000-700 vermem lazım. Sen de hedef küçülttün. Tam dişime göresin. Bisiklet yarışı ayarla hafta sonuna:)
benimde yumurtalıkta kis var üstten bakmıştı ama herhangi bişey yapmadı zararı yok dedi, bende güvenip başka bi dr. gitmedimBuyuklugune bgli cnm gormeyen doktor gormuyor usten ,, ilgictirki yani :)
Amannnn alah korusun allahim bize bagislasin evlatlaarimizi bisey yerken eger olaki ole bisi olursa parmak sokuorum kusturmaya calisiorum ama amac kusturmak degil böğürsün diye , benmde ilk kati gidalarda kaciyodu bogazina buyuk koparirdi sabirsizligindan, bogazina kacardikitlenirdi , gecmis olsun canmKızlar Günaydın
tamam o zaman rövanşı alayım bu sefer demi :))
Anladım canım çok sağol içim rahatladı:))Amin gülüm. Herkesin hormonu farklı sonuçta.o ilacı çok kullandığım için biliyorum 3 ile 7 gün arasında olduğunu
Tatlim kisin türü ve boyutu muhim ewlimisin bilmiorum , aynrn ilerde bi ptoblem olmaz insallah, bnmde bekarken varmis ama adet duznsixligi 1gun bile aksamadi agrida yoktu ewlendm 1 sen snra agrilar basladi , umursamadim konu couk olunca ve hamile kalamayinca karar vermistim doktora gtmeibenimde yumurtalıkta kis var üstten bakmıştı ama herhangi bişey yapmadı zararı yok dedi, bende güvenip başka bi dr. gitmedimAma bu bende adet düzensizliği gibi bi sorun yaşatmadı , ilerdede yaşatmaz umarım
Ayy kuzum geçmiş olsunKızlar Günaydın
Liste dışı derken canm anlamadim***4. TAKIM 450. Etap ***
D3S1R3 (55.1///%)
Mavibocuk (65.8///%)
haeshin (65.4///%)
seyhan77 (66.9///%)
Yawrukush (55.8///%)
belindamm (68.4///%)
shrrr (60.4///%)
sarıcicek123 (60.9///%)
Hayaller35 (72.0///%)
hawar (63.5///%) yeni üye, başlangıç tarihi 4 ocak. Başlangıç kilosu: 67.8, hedef kilosu:60
4. Takim Ortalaması:%
***Liste disi yarisanlar***
E-brulim (66.7///%)
asya_01 (70///%)
engindenizz (77.5///%)
gogo2405 (66.4///%)
zey zey (60.2///%)
Slm09 (77///%)
hawar (63.5///%)
AKovser (56.5///%)
zeynepela07 (77.2///%)
edsofi (74.3///%)
Yseeminn (72.2///%)
tiffany20 (60///%)
Asyaca (83.9///%)
pakizee (62.7///%)
melinda23 (77///%) yeni üye, başlangıç tarihi 22 Ocak. Başlangıç kilosu:77.0, hedef kilosu:60
zeynepRK (65.6///%) yeni üye, başlangıç tarihi 25 Ocak. Başlangıç kilosu:65.6, hedef kilosu:53
Oyyyyy (66///%) yeni üye, başlangıç tarihi 26 Ocak. Başlangıç kilosu:66, hedef kilosu:56
Ortalama:%
Liste dışı derken canm anlamadim
Canim unuttum soylemeyi bildigim seyi solemek boynumun borcu,,Kızlar Günaydın
Benim wc için tavsiyem patlamış mısır.. yeni denemeye başladım ama faydasını gördüm, anlatmıştım da daha önce..
Sürekli sorun yaşayan biriyim, 3 gündür 1 küçük kase kadar yiyorum, ilk günden etkisini gördüm canım, hem sevdiğim birşey, hem tokluk veriyor, en önemlisi de sorunum halloldu :))
Tencereye attım kapadım kapağı hiç ümidim yoktu patlayacağına ama patladı
Annem bile yağsız patlamaz diyordu :))
Biraz geç patlıyor sadece..
Canim ne kadr ogun eklerem okdar kotu bnm icin kilo veremembnm bunyemde bole canm
Sağol zeynepcim:)) sağol canım yaaa bende çok severdim önceden şuan sadece sarıyorum bide annem seninkiler daha güzel oldu diye hep bana sardırdı sonra bizim paşacık ağlayıp durdu onunla oynadım halim kalmadı en sonr kırk dakka felan ayağımda salladım zor uyudu ahhh :))
sagol canim, gunun guzel gecsin:)
herkese gunaydınlarrrr birazdan dunki menum gelıyor
hee sende bnm gibisin 52 kg ken bile 38 beden gyıodm hatta 47 kg ken bile 38 gyıodm hep balık etlydm smdı kg aldm daha beter oldm malesef ilk hedefm 60 sonra kısmetse 56-58 olmak ıstıorm dahada zayflmam
ay super canım ya vallahi çok sevindim şans senden yana desene
merhaba zeyzey hb çok teşekkür ederim valla sirke severim esasen ama salata da vs suyun içine çok hoş olmuyor lımonlu suyuda gun ıcınde ıcıyorum kısınsade su ıcmek keyfmıkacırıo zorlanıyorum o sebeple lımon dılımlerı atıyorum
aaaa bana nie 3 gün üst üst bu hareket yapılmışaglarım amaaaa spor yapmadm dıe mı hastayım ki amaaaaaa tamam bugun kendı kendıme cezaveriom yapıcam
En son gelenlerin listesi yani açım ya kafa basmadiAsıl listemiz dışında, takımımızdaki herkes için de liste hazırlıyoruz. Onu da liste dışı diye adlandırdık ama oylama yapalım. Güzel bir isim bulun, ikinci listemize o ismi verelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?