Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ohh iyi bari canım :)) neyse ayda yılda olur arada öyle kaçamaklar sıkma canını
Ayy canım 2 doktora gittim 2. Doktor gayet iyi bi doktor bakalım ne olacak korktum şimdi
Canm salata sebze cok su tutuo vucutta 1 gun yiyosam bi gun ymicem napim aynen tavuk balik kofteden gidicem mecbur ama zeytinyagli yapicam , en kotu dukan ekmeginden gidicem , gecen tam bugday ekmegi yaptim bi tariften iiiyyyy sirf maya koktu ya
Canım krep yapsana daha güzel oluyor:) tavaya biraz zeytinyağ dök yulaf kepeği yumurta tuz süt:)

günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah 1 yumurta 1.5 dilim ekmek 3-4 zeytin yarım dilim peynir
ara : 1 yeşil elma
öğle : 1 porsiyon z.yağlı barbunya 1/2 ekmek
ara : 2 kayısı kurusu 2 fındık 2 badem
akşam : 1 baget 3 kanat 1 patates
akşamdan sonra 3 tane cips ama canım çok çekti

dün yarım saat dans ettim egzersiz niyetine :)
birde bugün regl oldum sanırım bir hafta sonunda şişliklerim iner

Gunaydin kizlar bugun orucluyum allahin izniyle,
Menum daha belli degil aksam bildirim yapicam insallah
allah kabul etsin canım
Gunaydiiin kizlar tatlim haftaya izmirdeyim egzersiz ve diyet duzenim bizulacak buyuk ihtimalle hatta ordaki baskule guvenim hic yok napcaz bilmiyorum bu hafta degil diger hafta okullarin açıldığıhafta yarisalim ok
tamam tatlım sonraki haftayı beklerim ben :), düzenini yine dikkat edersin sen ufak tefek olsada çok kaçamak yapacağını düşünmüyorum

herkese gunaydınlarrrr birazdan dunki menum gelıyor

hee sende bnm gibisin 52 kg ken bile 38 beden gyıodm hatta 47 kg ken bile 38 gyıodm hep balık etlydm smdı kg aldm daha beter oldm malesef ilk hedefm 60 sonra kısmetse 56-58 olmak ıstıorm dahada zayflmam

ay super canım ya vallahi çok sevindim şans senden yana desene

merhaba zeyzey hb çok teşekkür ederim valla sirke severim esasen ama salata da vs suyun içine çok hoş olmuyor lımonlu suyuda gun ıcınde ıcıyorum kısınsade su ıcmek keyfmıkacırıo zorlanıyorum o sebeple lımon dılımlerı atıyorum

aaaa bana nie 3 gün üst üst bu hareket yapılmışaglarım amaaaa spor yapmadm dıe mı hastayım ki amaaaaaa tamam bugun kendı kendıme cezaveriom yapıcam

dans etmeyi bende çok seviyorum kulaklığı takıp son ses müzik süper oluyor :) müzik canlandırıyor beni :)

sabah
1 haş yum
biraz peynir
1 dilim kepek ekmegi
1 domates cherry
1 salatalık
3 zeytn

ara
tek şekerli turk kahvesi
2 bardak ıhlamur

öglen
tavuk haşlama
salata
ayran

ara
1 elma
2 grissini

aksam
brokoli-havuc haslama yagsz salata olarak tukettm bol limonlu
ve kucuk bir parca hindi

1,5lt su
15-20 dkka kadar cocugum kucagmda hoplamalı dans bnm kız dans etmeı cok sevıo bayabaya zıpladık birde karın egzersısı yaptım 10-15 dkka arası

sonra 2 ajda bardak çay içtim

kızlarr günaydınn herkese şimdi napıcam biliyormusunuzz eşimden izni kopardımyanıma yiğenimi alıp eve en az 1 buçuk saat uzaklıkta bir park var oraya yürüyerek gidip gelicem ve parkta aletlerde var onlarıda kullanıcam baya uzak ama olsun o tatlıyı eritmek lazımmyengemlede görüşeyimde tek izin vermedi yiğenim içinde izin alayım gelince inş grşrz kızlarr

Sağol saadetimmm inşallah :))darısı tüm isteyenlere ve sana kuzummm:)

yengemde hemen gelmiş bende gelmeyecek diye korktum bi an tatlım ya
Amin gülüm. Herkesin hormonu farklı sonuçta.o ilacı çok kullandığım için biliyorum 3 ile 7 gün arasında olduğunu

Aaynen cnm oda olur

Günaydın geçmişe cok bakamadım özge gozun aydin buse gecmis olsun demet istedigin gibi olmuştur sunumun inşallah ben iyiyim spor kısmı hariç yeme içme kısmı gayet iyi benim yasim size göre bayağı büyük yani kilolarimi sizin kadar kolay veremeyebililrim ama size şunu söylemek istiyorum sizinle beraber olalı Sağol busecigim karnim tok boğazıma kadar nefes alamıyordum rahatladım hic aç mı kalırım sıkıntım yok su içiyorum kayısı yiyorum acikinca tek sıkıntı sporu düzene oturtamadim sizlerin yaşındayken anında verirdim kilolarimi ancak şimdide koruyorum kilomu zamanla vereceğim e inanıyorum
Kendinize iyi bakin

Hayırlı olsun, kuzun ogretmen oluyormus:) Formalite degildi kuzum, 2 tane daha aday var. Dosya inceleme aşamasına gectik şimdi:)

Ben hicc olmuyom fatime degisik bir cinsim sanirsam

Cuma kilo bildirimi yaptıgında ben senin yerine sac bas yolup pişman olacagım ablam:)

Allah kabul etsin güzelim:)

Dukan geçmişin oldugunu biliyorum gülüm. Daha hızlı kilo verdirdiginin de farkındayım. Ancak yeniden yapmanı önermem. Lütfen saglıklı beslen, düzenli egzersiz yap. Yavaş yavaş gitsin. Onemli olan kalıcı kilo vermen. Dukan bitip normal düzenine döndügünde fazlasıyla geri alma potansiyelin var. Daha dun bir kızla tanıştım. 17 kg vermiş, 25 kg geri almış. Lütfen.

Ben kalıcı sandım.olsun gülüm dediğin gibi taşınmaya kadar iyi gelir.o arada bol bol enişteyle çıkın başbaşa tadını çıkarın

Nasılsın bir tanem?

ay sinirr oluyom abla yaa tartışmamak için yiyorum varmı böyle bişey yaa midem bulanıyor çok kötü

Olur mu bahar gözlüm. Öncelikle diyabet sorunun var. Zaten tatlı yememelisin. Sonrasında da aylardır büyük efor harcıyorsun daha saglıklı olmak için. Eşine bunları tatlı dille anlat. Senin saglıgına önem veriyorsa abur cubur almasın eve.

Yoldaslarimm
Araniz da koşu bandı kullanan var mi ?

Ben ve asya kullanıyoruz canım.

Ben yarışırım seninle:)

Ultrasonla görünür eger kist varsa canım. Ben evlendikten sonar da ultrasonla muayene oldum hep, vajinal muayene yaptırmadım.

Teşekkür ederim

Nasılsın ablam:) Çok sevindim düzeninin oturmasına ve bize katıldıgın için memnun olmana. Yavaş ta olsa gidecek fazlalıklar, yeter ki azimli ol:)

iyi eğlenceler fıstık.)

Tünaydin kizlar :)

Bence seyhan ablaya karsi yaris cicegim, kesin kazanirsin :)))
Gunaydin kizlar bugun orucluyum allahin izniyle,
Menum daha belli degil aksam bildirim yapicam insallah
Allah kabul etsin canim

Senle yarışmayı isterim canımda senin verecek kilon kalmadıki :)))

Kızlar Günaydın
dün akşam çök kötü bir olay yaşadık kizim yerde oynarken oksurmeye başladı tükürük kaçtı sandim baktım olmuyor iyice kotulesti bogulacak gibi babası aldi o vuruyor sırtına falan çocuk tıkandı 10 sn nefes alamadı gıdıyor dedim sonra ağzına baktım eşim parmağını soktu agzinda almak için o anda ne varsa iteledimi ne rahatladı normale döndü sonra hemen hastaneye muayene röntgen falan cigerlwrinde ve soluk borusunda bişey çıkmadı doktor muhtemelen yutmus dedi gozlemleyin dedi.cok sukur sıkıntısı yok Kızlar atlattik elimizde gidiyordu küçük kizim sabaha kadar uyumadım hep o an aklıma geliyor.
dun çok mutluydu nazar oldu kizima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…