- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
canım hamileyken söylemişti kistin var diye doğumla atarsın demişti, bu seneye kadar gitmemiştim doğumla gitmiştir diye ama gitmemiş, şükür tüylenme sorunum falan yok, bi hap iğne falan eritmesi içinde bişey vermedi bende anlamadım, aklımda başka bi doktora gitmek ama 2 hamileliğimdede aynıydı doktorum memnunum yani bide sevmiyorum hastaneyi, yatağa düşmeden hastanenin önünden geçmem.saricicek123 hepimizde yumurta gelişimi sırasında kist olur bir tanem. Adetle beraber atılır. Adet olamazsak birleşir/büyür, işte o zaman sıkıntı yaratır. Tüylenme (erkek tipi göbekte, yüzde vs) problemin yok degil mi?
Aynrn canm yanlis anlamisin :) yiyince veremiyorum :))
mutlaka denicem canim banada patlamax gibi geliyor ama denenmis neticede
yemeyince kilo veremiyorum dedigin icin ara ogun ekle dedim kuzum benmi yanlis anladim acaba?
oy kiyamam sana yaa kacacak yer aramissin ellerine saglik canim
seninde özgemm
kabuk tarcinda koyabilirsin tatlim hatta elma aklinda bulunsun
Ahhhh nrdeeee ölee eş :)D3S1R3
Canim o.zaman soruma muhatap buldum demektir.
Eşim saolsun beni cok azimli gorunce sevgililer gunu hediyesi koşu bandi alalyim sana istermisin dedi ? Ben cok sevindim tabi ama herkes kullanilmiyo bi kosede kaliyo filan diyo. Pisman olmam degil mi ? Evde ayni hizda surekli yurumek cok cok iyi olur die dusunuyorum ben ama
Canım biraz daha iyiler . Sen nasılsın esin daha iyidir inşallah?
özgemm benim icinde ic bacak normal bacak ustleri ve kalca icin oner3cegin seylere videolara ihtiyacim var bebeimm
ayy cok sevindim tatlim iyi eglencelerrr
gözun aydin balimm hadi bakalimm
hem hayirli olsun hemde gecmis olsun canim
kiz ne 8 cocugu misafirlerle mi?
Ama cocuklarda hasta zor olacak senin icin
kiyamamm yaa sabırrr
tatlim ilk zamanlar bizde esimle cok sorun yasadik ozelliklede aksam yemeklerinde yalniz yemekt3n sikayetciydi ancak ona durumu guzelce anlattim bu sekilde biraz sıkıcaz disimizi ve ben kendimi hedef kiloma geldigimde cok daha ii hissedicem dedim tamam dedi simdi alistik
cok şükür ama zor zamanlar senin icin bilirim ama esinide anla
ara ögünler ekle tatlim tok tutacak ara ögünler iyi gelir sana
off yaprak sarmasi en sevdigimmmmm
kolay gelsin mavisim
iyi geceler canimmm
kuzum esin ve bebisin nasil oldu ?
Hayirlisiyla gülüm. Daha adet olmadin mi mavişim?Inşallah sibelim yaza fit bayanlar olarak girceğiz 2016 yazı bizim yazımız olacakk ayyy:))
Bugün aradım kreşi doluyum dedi. Ben de bütün gün değil söyle 2 3 saat olsa günlük yeter dedim. .Pazartesi çağırdı kadın görüşucez bakalım. Eşim de onaylarsa fiyatlar da uygun gelirse vericem.insallah canim, ilac gibi geldi gercekten:)
sagol kuzum, sizede:)
o kadar iyi anliyorum ki seni, cocuk hareketli ve huysuz olunca anne harap oluyor.
enerjisi, gucu kalmiyor..
sende birisine ya da okula birakabilsen rahatlarsin Sibelim..
harikasin canim:)
canimmm :)
cok iyi geldi be Busem ne buyuk rahatlikmis:)
Hay Allah biraz daha sabret canim benim, hasta daha tam toparlanmadi ki, iyilessin kendi isini gorur.
Uzme sen kendini..
hedefe ulasinca yersin canim:)
canim bu video ve squat egzersizi birebir olur sana:)
canim bak burada detayli gosteriyor squat haeketini.
yada sirtini duvara yaslayip da yapabilirsin, egzersizi dogru yapana kadar.
squad ust bacak, kalca ve basanler icin oldukca etkili, karin kaslarini calistirmaz guzelim.
sagol kuzum, sukur oglan cok keyifliydi dondugumuzde:)
evet canim evden uzaklasmaya cesaret edemedik en yakindaki Turk restaurantina gittik ne olur ne olmaz diye, cok kotu oldu
Özgem ne güzel sevmiş teyzesini işte paşa. Bi dahakine daha gönül rahatligiyla gidersiniz.cok sukur cicegim, oglan teyzeyi birakmak istemedi yok hayir gitmesin evine diye tutturdu.
daha sIk yardim alacagiz insallah teyzeden.
ben artik uyuyorum size guzel gunler canlar:)
Ben de kendimde bi motivasyon eksikliği hissediyorum. Bi silkelensem iyi olacak.bana yarışlar iyi geliyormuş, sıfır kaçamakla atlatıyordum haftayı bu hafta kiloda veremedimKendime rakip arıyorum haftaya, hedefe az kala bırakmakta istemiyorum,@haeshin gözüme seni kestirdim canım yarışalım mı:))
Allah kabul etsin canim.Gunaydin kizlar bugun orucluyum allahin izniyle,
Menum daha belli degil aksam bildirim yapicam insallah
Sağol ablacim.Hayırlı olsun, kuzun ogretmen oluyormus:) Formalite degildi kuzum, 2 tane daha aday var. Dosya inceleme aşamasına gectik şimdi:)
Cuma kilo bildirimi yaptıgında ben senin yerine sac bas yolup pişman olacagım ablam:)
Allah kabul etsin güzelim:)
Dukan geçmişin oldugunu biliyorum gülüm. Daha hızlı kilo verdirdiginin de farkındayım. Ancak yeniden yapmanı önermem. Lütfen saglıklı beslen, düzenli egzersiz yap. Yavaş yavaş gitsin. Onemli olan kalıcı kilo vermen. Dukan bitip normal düzenine döndügünde fazlasıyla geri alma potansiyelin var. Daha dun bir kızla tanıştım. 17 kg vermiş, 25 kg geri almış. Lütfen.
Nasılsın bir tanem?
Olur mu bahar gözlüm. Öncelikle diyabet sorunun var. Zaten tatlı yememelisin. Sonrasında da aylardır büyük efor harcıyorsun daha saglıklı olmak için. Eşine bunları tatlı dille anlat. Senin saglıgına önem veriyorsa abur cubur almasın eve.
Ben ve asya kullanıyoruz canım.
Ben yarışırım seninle:)
Ultrasonla görünür eger kist varsa canım. Ben evlendikten sonar da ultrasonla muayene oldum hep, vajinal muayene yaptırmadım.
Nasılsın ablam:) Çok sevindim düzeninin oturmasına ve bize katıldıgın için memnun olmana. Yavaş ta olsa gidecek fazlalıklar, yeter ki azimli ol:)
Seher çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Dua oku çocuğun üstüne bol bol.Kızlar Günaydın
dün akşam çök kötü bir olay yaşadık kizim yerde oynarken oksurmeye başladı tükürük kaçtı sandim baktım olmuyor iyice kotulesti bogulacak gibi babası aldi o vuruyor sırtına falan çocuk tıkandı 10 sn nefes alamadı gıdıyor dedim sonra ağzına baktım eşim parmağını soktu agzinda almak için o anda ne varsa iteledimi ne rahatladı normale döndü sonra hemen hastaneye muayene röntgen falan cigerlwrinde ve soluk borusunda bişey çıkmadı doktor muhtemelen yutmus dedi gozlemleyin dedi.cok sukur sıkıntısı yok Kızlar atlattik elimizde gidiyordu küçük kizim sabaha kadar uyumadım hep o an aklıma geliyor.
dun çok mutluydu nazar oldu kizima
Haftalık yarış istiyorum ben, yalnız bisiklet içinde ayrı istiyorsan cumartesi sabah uygun olurum umarım .)Gün saat ver, kozlarımızı paylaşalım
gel silkelenek bu hafta güzelce :))Ben de kendimde bi motivasyon eksikliği hissediyorum. Bi silkelensem iyi olacak.
demi demiAhhhh nrdeeee ölee eş :)
canım hamileyken söylemişti kistin var diye doğumla atarsın demişti, bu seneye kadar gitmemiştim doğumla gitmiştir diye ama gitmemiş, şükür tüylenme sorunum falan yok, bi hap iğne falan eritmesi içinde bişey vermedi bende anlamadım, aklımda başka bi doktora gitmek ama 2 hamileliğimdede aynıydı doktorum memnunum yani bide sevmiyorum hastaneyi, yatağa düşmeden hastanenin önünden geçmem.
D3S1R3
Eşim saolsun beni cok azimli gorunce sevgililer gunu hediyesi koşu bandi alalyim sana istermisin dedi ? Ben cok sevindim tabi ama herkes kullanilmiyo bi kosede kaliyo filan diyo. Pisman olmam degil mi ? Evde ayni hizda surekli yurumek cok cok iyi olur die dusunuyorum ben ama
Cok gecmis olsun seherim, Allah korumus. Aynisi benim kardesime de olmustu kücükken, bogazina seker takildi. Cocuk mosmor oldu hepimiz korktuk. Böyle durumlarda yapilacaak hareket su kuzum. Karina baski uygulayinca cocugun agzinda ki cikacak.Kızlar Günaydın
dün akşam çök kötü bir olay yaşadık kizim yerde oynarken oksurmeye başladı tükürük kaçtı sandim baktım olmuyor iyice kotulesti bogulacak gibi babası aldi o vuruyor sırtına falan çocuk tıkandı 10 sn nefes alamadı gıdıyor dedim sonra ağzına baktım eşim parmağını soktu agzinda almak için o anda ne varsa iteledimi ne rahatladı normale döndü sonra hemen hastaneye muayene röntgen falan cigerlwrinde ve soluk borusunda bişey çıkmadı doktor muhtemelen yutmus dedi gozlemleyin dedi.cok sukur sıkıntısı yok Kızlar atlattik elimizde gidiyordu küçük kizim sabaha kadar uyumadım hep o an aklıma geliyor.
Haftalık yarış istiyorum ben, yalnız bisiklet içinde ayrı istiyorsan cumartesi sabah uygun olurum umarım .)
sesli güldüm yalnızTm yuzdede yarisacagiz zaten, duman edecegim seni:) Bisiklette de boyunun olcusunu alayim
ay hay allah cok gecmiş olsun kıyamam emınım cok zorlanmıstır vallahi üzüldüm ama toparlandıysa ne mutlu çok şükürKızlar Günaydın
Tatlim kisin türü ve boyutu muhim ewlimisin bilmiorum , aynrn ilerde bi ptoblem olmaz insallah, bnmde bekarken varmis ama adet duznsixligi 1gun bile aksamadi agrida yoktu ewlendm 1 sen snra agrilar basladi , umursamadim konu couk olunca ve hamile kalamayinca karar vermistim doktora gtmei
mutlaka denicem canim banada patlamax gibi geliyor ama denenmis neticede
yemeyince kilo veremiyorum dedigin icin ara ogun ekle dedim kuzum benmi yanlis anladim acaba?
oy kiyamam sana yaa kacacak yer aramissin ellerine saglik canim
seninde özgemm
kabuk tarcinda koyabilirsin tatlim hatta elma aklinda bulunsun
D3S1R3
Son gulen iyi guler cicegimsesli güldüm yalnız
Çamaşır askılığı olarak kullanılıyormuş :) Ben sadeceay ne güzelll ama bnde herkesten duydum hıc kullanılmadgnı çöpe giden paralar dio millet ama su seyden alablrsn ben sipraiş verdm dün gelir bi kac gune funny jumps aldım zıplama ayakkabısı cok keyflı geldı bana havalar ısınnca sahılde yapıcam ama smdılık evde ıs yaparken yemek yaparken sureklı bı kac saat ayagmda tutmaı planlıorm bıde tabıkı onunla spor yapıcam sadece ev ısı yaparken deılburda verılern sporlarıda yapmaya basladm bıde havuza yazıldm ama daha gdemedm hastalgm gecsn haftada mın 2 max 3 spora gdıcem yaza kadr bi şekle girmem lazm haziranda tatile gideceğim amma da yazdm he esasen sunu demek istedm alabilrsn ama kullanmayan cok var belkı baska alternatfler bulup en azndan seveblcgn bsye para versen de olablr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?