Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım hamileyken söylemişti kistin var diye doğumla atarsın demişti, bu seneye kadar gitmemiştim doğumla gitmiştir diye ama gitmemiş, şükür tüylenme sorunum falan yok, bi hap iğne falan eritmesi içinde bişey vermedi bende anlamadım, aklımda başka bi doktora gitmek ama 2 hamileliğimdede aynıydı doktorum memnunum yani bide sevmiyorum hastaneyi, yatağa düşmeden hastanenin önünden geçmem.

Aynrn canm yanlis anlamisin :) yiyince veremiyorum :))

D3S1R3
Canim o.zaman soruma muhatap buldum demektir.
Eşim saolsun beni cok azimli gorunce sevgililer gunu hediyesi koşu bandi alalyim sana istermisin dedi ? Ben cok sevindim tabi ama herkes kullanilmiyo bi kosede kaliyo filan diyo. Pisman olmam degil mi ? Evde ayni hizda surekli yurumek cok cok iyi olur die dusunuyorum ben ama

Ahhhh nrdeeee ölee eş :)

Canım biraz daha iyiler . Sen nasılsın esin daha iyidir inşallah?
Inşallah sibelim yaza fit bayanlar olarak girceğiz 2016 yazı bizim yazımız olacakk ayyy:))
Hayirlisiyla gülüm. Daha adet olmadin mi mavişim?
Bugün aradım kreşi doluyum dedi. Ben de bütün gün değil söyle 2 3 saat olsa günlük yeter dedim. .Pazartesi çağırdı kadın görüşucez bakalım. Eşim de onaylarsa fiyatlar da uygun gelirse vericem.
cok sukur cicegim, oglan teyzeyi birakmak istemedi yok hayir gitmesin evine diye tutturdu.
daha sIk yardim alacagiz insallah teyzeden.
ben artik uyuyorum size guzel gunler canlar:)
Özgem ne güzel sevmiş teyzesini işte paşa. Bi dahakine daha gönül rahatligiyla gidersiniz.
Ben de kendimde bi motivasyon eksikliği hissediyorum. Bi silkelensem iyi olacak.
Gunaydin kizlar bugun orucluyum allahin izniyle,
Menum daha belli degil aksam bildirim yapicam insallah
Allah kabul etsin canim.
Sağol ablacim.
Seher çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Dua oku çocuğun üstüne bol bol.

Kist ya adet duzensizligi ya da tuylenme ile kendini gosterir canim. Ikisi de yoksa sikinti yoktur.

Ben cok memnunum. Evde egzersiz yapmanin rahatligi hicbir seyde yok. Kilomu da yuruyerek verdim zaten. Kosu bandi ile ilgili iki sorun var. ilki yer kaplamasi ikincisi ses. Sesi azaltici malzemeler var altina koyabilirsin. Bende bisiklet te var. Ondan da bir o kadar memnunum. Onun avantaji da daha az yer kaplamasi, elektrige ihtiyac olmamasi (elektrik kesilince yari yolda kalmiyorsun) ve ses yapmamasi.

Cok gecmis olsun seherim, Allah korumus. Aynisi benim kardesime de olmustu kücükken, bogazina seker takildi. Cocuk mosmor oldu hepimiz korktuk. Böyle durumlarda yapilacaak hareket su kuzum. Karina baski uygulayinca cocugun agzinda ki cikacak.

ay hay allah cok gecmiş olsun kıyamam emınım cok zorlanmıstır vallahi üzüldüm ama toparlandıysa ne mutlu çok şükür

çok geçmiş olsun iyi huylu kisttir die düsündüm ama adet düzenszlgn oluosa tekrar baska bı dr a görünmeni tavsiye ederim.

önerin için tekrar teşekkürler birde o şekilde de mutlaka deneyeceğim saol sekerim

ay ne güzelll ama bnde herkesten duydum hıc kullanılmadgnı çöpe giden paralar dio millet ama su seyden alablrsn ben sipraiş verdm dün gelir bi kac gune funny jumps aldım zıplama ayakkabısı cok keyflı geldı bana havalar ısınnca sahılde yapıcam ama smdılık evde ıs yaparken yemek yaparken sureklı bı kac saat ayagmda tutmaı planlıorm bıde tabıkı onunla spor yapıcam sadece ev ısı yaparken deılburda verılern sporlarıda yapmaya basladm bıde havuza yazıldm ama daha gdemedm hastalgm gecsn haftada mın 2 max 3 spora gdıcem yaza kadr bi şekle girmem lazm haziranda tatile gideceğim amma da yazdm he esasen sunu demek istedm alabilrsn ama kullanmayan cok var belkı baska alternatfler bulup en azndan seveblcgn bsye para versen de olablr

Çamaşır askılığı olarak kullanılıyormuş :) Ben sadece D3S1R3 yi gördüm düzenli kullanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…