Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güle güle kullan ablacim :)

Ela :) Oglanla oynuyoruz sabahtan beri "ela geliyor ela yalele yalele" :)
yeni doğan bebekleri çok seviyorum, hepsi birer mucize, hepsinde aynı heyecanı yaşıyorum.hayırla gelsin ela bebek, ailesine neşe, mutluluk versin, hayırlı evlat olsun inşallah.

Doğru soyluyosun aslinda canim. Bi sure salona devam edeyim bakayim.. Teşekkür ederim.

Merhabalarrrr

Çok geçmiş olsun canım...

Benim yegen yarin sabah dunyaya merhaba diyecek kismetse. Karnimda kelebekler ucusuyor:)

Hadi gözün aydın ablam şimdiden :)
Sağlıkla doğsun inşaAllah

canim cok gecmis olsun yaa
Allahim esirgesin

sevindim canim iyi olmalarina benimki hala iyi degil malesef

rica ederim canim ne demek

Aynen canısı yaa çok kötü idi dün gecede uyumamış yaramaz bıdık

aa simdi nasil peki

Ben gidip kahvalti edeyim. Adetten hic istahim yok. Aksam menumu gorunce haslamayin beni

ay midenmi bulaniyor canim

kolay gelsin sana tatlim

Kizlar
Esimin dun gece mide bulantisi cok fazlaydi nane limon soda limon falan yaptim ii geldi birde corba icirdim. Bugun ise gitmis bir ust yonetici tekrar hastaneye git ne olur ne olmaz demis bizimkide gitmis.
Doktor test mest ypmis normalde virüsler hucre disina yerlesir hasta olur insanlar ama seninki hucrenin icine yerlesmis boyle iyilesemezsin elektronikle baglantini kes ise gitme kalabalik ve kapali ortamlarda durma c vitamini ve bol sivi al demis saat 2 de de kan tahlil sonuclarini alacak. Adam kendine gelemedi en son askerde böyle olmus aklim surekli onda

Okullularsa onlar yokken 1 saatte egzersizini yapar dusunu alirsin gulum. Iyi bir marka al, uzun yillar guvenle sorunsuz kullan. Hayirli olsun simdiden.

Kolay gelsin gulum:)

canim cok gecmis olsun yaa
Allahim esirgesin

sevindim canim iyi olmalarina benimki hala iyi degil malesef

rica ederim canim ne demek

aa simdi nasil peki

ay midenmi bulaniyor canim

kolay gelsin sana tatlim

Bulanti yok ama yeni yemek yemis gibi tokluk hissim var. Ama tuz yalamis gibiyim. Surekli su iciyorum:)

Izin alabiliyorsa dinlensin evde canim. Istirahatsiz gecmiyor bazen. Tam toparlaninca baslar yeniden.

Kızlar selam
S shrrr geçmiş olsun canım en korktuğum şey olmuştur bebeklik döneminde allah Esirgesin canım nazara da çok inanırım bol bol oku bide birşeyler yapıp dağıt istersen
D3S1R3 demetçim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ela bebeği
Mavibocuk canım geçmiş olsun
zey zey hiç böyle bişey duymamıştım hastalıklarda bi garip oldu artık çok geçmiş olsun canım ilacı filan yokmuymuş
haeshin kızlar nasıl oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…