Afiyet olsun canım ben kahve içeyim bari spordan geldim bişeyler yedik oğlumla ütülerimi yapayımDag cayi afiyet olsun:)
Geçmiş olsun kuzum, bakma fazla telefona falanAy kızlar başım ağrıyor yatele bakamıyorum boşum ama yazamıyorum
Geçmiş olsun canım, Rabbim şifasını versinKizlar
Esimin dun gece mide bulantisi cok fazlaydi nane limon soda limon falan yaptim ii geldi birde corba icirdim. Bugun ise gitmis bir ust yonetici tekrar hastaneye git ne olur ne olmaz demis bizimkide gitmis.
Doktor test mest ypmis normalde virüsler hucre disina yerlesir hasta olur insanlar ama seninki hucrenin icine yerlesmis boyle iyilesemezsin elektronikle baglantini kes ise gitme kalabalik ve kapali ortamlarda durma c vitamini ve bol sivi al demis saat 2 de de kan tahlil sonuclarini alacak. Adam kendine gelemedi en son askerde böyle olmus aklim surekli onda
Vazgeçmese bari onca ağrıya çıksada kurtulsan :)Gecmis olsun tatlim bnde oglanla beraber diş cikariorun 20lik
Siyah çaya devam .))Dag cayi afiyet olsun:)
Afiyet olsun canım ben kahve içeyim bari spordan geldim bişeyler yedik oğlumla ütülerimi yapayım
Ahh o ütüler başa bela yine yığıldı bi ton ütüleyecek adam bekliyor, kolay gelsin canım sanaAfiyet olsun canım ben kahve içeyim bari spordan geldim bişeyler yedik oğlumla ütülerimi yapayım
Benim ütülerim mount evereste rakipAhh o ütüler başa bela yine yığıldı bi ton ütüleyecek adam bekliyor, kolay gelsin canım sana
Bugün daha iyiyiz ateşten kurtulduk ama öksürük devam haftasonu iyice toplarız umarım. sunumun iyi geçmiş sevindim umarım değerlendirmeden de geçersin canımNasil oldunuz canim?
Bulanti yok ama yeni yemek yem
is gibi tokluk hissim var. Ama tuz yalamis gibiyim. Surekli su iciyorum:)
Izin alabiliyorsa dinlensin evde canim. Istirahatsiz gecmiyor bazen. Tam toparlaninca baslar yeniden.
Kızlar selam
@shrrr geçmiş olsun canım en korktuğum şey olmuştur bebeklik döneminde allah Esirgesin canım nazara da çok inanırım bol bol oku bide birşeyler yapıp dağıt istersen
D3S1R3 demetçim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ela bebeği
Mavibocuk canım geçmiş olsun
zey zey hiç böyle bişey duymamıştım hastalıklarda bi garip oldu artık çok geçmiş olsun canım ilacı filan yokmuymuş
@haeshin kızlar nasıl oldu canım
Geçmiş olsun kuzum, bakma fazla telefona falan
Geçmiş olsun canım, Rabbim şifasını versin
Vazgeçmese bari onca ağrıya çıksada kurtulsan :)
Siyah çaya devam .))
Ahh o ütüler başa bela yine yığıldı bi ton ütüleyecek adam bekliyor, kolay gelsin canım sana
Bende bu dert bi bende var sanıyorum nefreeeet birikince hiç yapılmayacak sanıyorum ama sadece kendimi kaldırıyorum Everest te iyimiş :) bende de var aynısından bugün ikinci sporum olarak sayın bunu bakalım kaç saat sürecekBenim ütülerim mount evereste rakip
Umarım kötü bişey çıkmaz bol bol dinlesin bakalım evdeki kullanılmayan herşeyin fişini çek bari ama en önemlisi teller çok radyasyona maruz kalıyoruz farketmeden haberdar et bizi de canım
anladim canim neyseki su icebiliyorsun
zaten doktor kesinlikle ise gitmiceksin demis yoneticide sorun yok yeterki iyi ol demis zaten yüzünden belli oluyor iyi olmadigi
bende ilk defa duydum elifcim bakalim kan tahlilinde ne cikacak
amin canim cok sagoll
Umarım kötü bişey çıkmaz bol bol dinlesin bakalım evdeki kullanılmayan herşeyin fişini çek bari ama en önemlisi teller çok radyasyona maruz kalıyoruz farketmeden haberdar et bizi de canım
En sevmedigim ev isleri Top 10 listesinde birinci sirada ütü yer aliyor :)))Bende bu dert bi bende var sanıyorum nefreeeet birikince hiç yapılmayacak sanıyorum ama sadece kendimi kaldırıyorum Everest te iyimiş :) bende de var aynısından bugün ikinci sporum olarak sayın bunu bakalım kaç saat sürecek
Bir halı silmek, iki ütü , daha fazla yazmayım çok vardaEn sevmedigim ev isleri Top 10 listesinde birinci sirada ütü yer aliyor :)))
Ablacim 1 saat ütü = 150 kalori :)
Benim top 10 listem var, sen iki sey sayip birakmissin :))))Bir halı silmek, iki ütü , daha fazla yazmayım çok varda
Sağol bitanemGecmis olsun mavisim
Bilmiyorum ki canım yaaa evde değilim
canim cok gecmis olsun yaa
Allahim esirgesin
sevindim canim iyi olmalarina benimki hala iyi degil malesef
rica ederim canim ne demek
aa simdi nasil peki
ay midenmi bulaniyor canim
kolay gelsin sana tatlim
Sağol ablacım arkadaş tek kalmasın diye duruyorum yarın izinliyimGecmis olsun kuzum. Izin alip eve gecsen keske.
Sağol canım sanada geçmiş olsun canımmGecmis olsun tatlim bnde oglanla beraber diş cikariorun 20lik
Sağol ablacımKızlar selam
@shrrr geçmiş olsun canım en korktuğum şey olmuştur bebeklik döneminde allah Esirgesin canım nazara da çok inanırım bol bol oku bide birşeyler yapıp dağıt istersen
D3S1R3 demetçim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ela bebeği
Mavibocuk canım geçmiş olsun
zey zey hiç böyle bişey duymamıştım hastalıklarda bi garip oldu artık çok geçmiş olsun canım ilacı filan yokmuymuş
@haeshin kızlar nasıl oldu canım
Çok bakmamaya çalışıyorum canımGeçmiş olsun kuzum, bakma fazla telefona falan
Geçmiş olsun canım, Rabbim şifasını versin
Vazgeçmese bari onca ağrıya çıksada kurtulsan :)
Siyah çaya devam .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?