Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay kızlar başım ağrıyor ya tele bakamıyorum boşum ama yazamıyorum
Geçmiş olsun kuzum, bakma fazla telefona falan

Geçmiş olsun canım, Rabbim şifasını versin

Gecmis olsun tatlim bnde oglanla beraber diş cikariorun 20lik
Vazgeçmese bari onca ağrıya çıksada kurtulsan :)
Dag cayi afiyet olsun:)
Siyah çaya devam .))

Beden egitimi hocamiz rica etsem su videolari birdaha atarmisinnnnn :)) cunkum cok arkada kalan sayfalara gidemiorumdaa

Bulanti yok ama yeni yemek yem

is gibi tokluk hissim var. Ama tuz yalamis gibiyim. Surekli su iciyorum:)

anladim canim neyseki su icebiliyorsun

Izin alabiliyorsa dinlensin evde canim. Istirahatsiz gecmiyor bazen. Tam toparlaninca baslar yeniden.

zaten doktor kesinlikle ise gitmiceksin demis yoneticide sorun yok yeterki iyi ol demis zaten yüzünden belli oluyor iyi olmadigi

bende ilk defa duydum elifcim bakalim kan tahlilinde ne cikacak

Siyah çaya devam .))

amin canim cok sagoll

Ahh o ütüler başa bela yine yığıldı bi ton ütüleyecek adam bekliyor, kolay gelsin canım sana
Benim ütülerim mount evereste rakip
Bende bu dert bi bende var sanıyorum nefreeeet birikince hiç yapılmayacak sanıyorum ama sadece kendimi kaldırıyorum Everest te iyimiş :) bende de var aynısından bugün ikinci sporum olarak sayın bunu bakalım kaç saat sürecek

Umarım kötü bişey çıkmaz bol bol dinlesin bakalım evdeki kullanılmayan herşeyin fişini çek bari ama en önemlisi teller çok radyasyona maruz kalıyoruz farketmeden haberdar et bizi de canım

Umarım kötü bişey çıkmaz bol bol dinlesin bakalım evdeki kullanılmayan herşeyin fişini çek bari ama en önemlisi teller çok radyasyona maruz kalıyoruz farketmeden haberdar et bizi de canım

insallah yoktur tatlim olabildiignce uzak tutucam haberdar ederim tabiki kuzum sagoll

En sevmedigim ev isleri Top 10 listesinde birinci sirada ütü yer aliyor :)))
Ablacim 1 saat ütü = 150 kalori :)

Sağol ablacım

Siyah çaya devam .))
Çok bakmamaya çalışıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…