Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Okullularsa onlar yokken 1 saatte egzersizini yapar dusunu alirsin gulum. Iyi bir marka al, uzun yillar guvenle sorunsuz kullan. Hayirli olsun simdiden.
Saol canım, kettler die bi marka bakmis eşim Alman mali diye ondan alayim diyor. Digerlerinin çoğu çin uretimi diyor ama bilmiyorum bakalim nasip

D3S1R3 Ya bu ara da herşey icin teşekkür ederim. Gercekten cok yardimci oldun bana. Ve burda hepiniz o kadar sicaksiniz ki insan hep burdaymis gibi hissediyor, yabancilik çekmiyor. Ve verdiginiz o sinerji ile yemek yerken hep aklima geliyorsunuz. Aksama hesap var derya az ye

Canim hocam ben inaniyorum zaten sana yapacagina guvenim tam

Demet ya gotururum ya da evden cikmadan tartilcam oraya da varimdmca tartilcam aradaki farka gor3 hesaplucam cumayi

Yavrum benim kiyamam ne yuttu acaba seher bi oyuncaklari falan dikkatle kontrol edin kakasindan cikar zaten. Bizimkilerde kulaklik llastigini yutmustu ikisinin de kakasindan cikmisti. Eve misafir geldi sonucta yere hersey dusmus olabilir boncuk düğme vs. Cok gecmis olsun

Bizim vardi sattik ama kullanmadigimizdan degil gecen sene annemler cocuklara bakti bizde kaldilar odada yer yoktu annemin talimatiyla satildi:))))
Ama soyle ki hamileyken kisa geldi butun yuruyuslerimi onda yaptim. Esim cok duzenli kullandi gorumcem kullandi hatta bi kere bozduk tamire gitti geldi. Ustunden inilmedi. Yani tamam3n sana bagli kullanim.

Sibel kres cocuk icin de senin icin d3 iyi olur. Sana sorcam hep unutuyorum evde turkce mi konuşuyorsunuz

Hay allah ya cok gecmis olsun elektronikle alakası ne ki

Iyiler atesleri az bugun sicaklar ama zencefil bal limon verdim

Benimkiler de everesti.gecti uzaya yollandi ve ben karsilarinda bisiklet suruyorum su anda oh sefam olsun :)))

teşekkür ederim canım evet dediğin gibi soğukkanlı olabilmek ben koptum biraz babası daha iyiydi

Merhabalarrrr

Çok geçmiş olsun canım...

Hadi gözün aydın ablam şimdiden :)
Sağlıkla doğsun inşaAllah
Sağol canım benim

Sağol canım nasıl korktuk anlatamam dediğin gibi sadakamizi ayarladik

sagol csnim benim bilmiyorum ne yuttu ama bişey yuttu.dediğin gibi kakayi bekliyorum.
psikolojim bozuldu ya bisey yedurirken bile korkuyorum kaçacak diye cesaretimi kaybettim(

Bakalim napicaz, o bu neyse de profil resmine cok güldüm..

çok iyiydi ebru ya küçücük odada yürüyüş yapmaktan feci sıkılmıştım hava miss ti ya 3 saat miss tertemizz havaşehrin bir ucundan bir ucuna yürüdüm

ay ne özendim mis gibi vallahii

Hay allah ya cok gecmis olsun elektronikle alakası ne ki

radyasyon etkiliyorsa demek bilemedim kuzum cok sagol bu arada

Benim yegen yarin sabah dunyaya merhaba diyecek kismetse. Karnimda kelebekler ucusuyor:)

hadi allah saglıkla kucaklarna almayı nasip etsn anne baba ıcın heyecanlı saatler

çok gecmiş olsn konularnıza sonradan dahıl oldgm ıcın ne sıkıntısıvar bılemedm tez zamanda allah şifa versn enişteye valla cok dıkkat etmek lazm bu kıs yakalanılan tum hastalıklar uzun suruo

Benim ütülerim mount evereste rakip

ahahaha çok guldum sana brulım ya çok tatlısın

Misafirim geldi canlar:)

hadı bakalım gelmezsn bı kac saat buraya keyflı sohbetler sizlere

kızlar ben bu aksam halama gidiyorum annemlerde davetlı kardesım ve esıde davetlı bole bızım tayfa yemekte olucaz babanemın d.gunu kutlaması var o yuzden gec donerız yazamam pasta yemicem smdiden söz veriorum ama meze olursa affetmem ucundan ucundan hepsnn tadına bakarım umarm yarın seyhann ablanın karsısında zafer benım olur spor olarakta yuruyus yapıcam arabaı suadıyede bırakıp fenerbahceye yurıcem mesafe belırtemıorm ıst. da yasayanlar az cok ne kdr yurudugumu kestırıler yarım saat topuklu ayakabbılarla hızlı yuruyus bana ıyı kalorı yaktırır canlarm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…