Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok iyiyim ablacım sabahtan enerjik kalktım bugün dün çok kötü uyudum abla tatlıdan saonra baya midem bulandı yemiye yemiye demek ağır mı geldi neyse bende sabahtan spor yaptım vucut rahat etsin dedim
En güzeli canim bende sabah bir saat spora gittim enerjik yapti spor beni

En güzeli canim bende sabah bir saat spora gittim enerjik yapti spor beni
eşim diyor sen 50 kiloda olsan spor der durursun bir süre sonra insan zihnen de sırf rahatlamak için spor yapıyor ama bazen evde yapmaktan sıkılıyorum iştehavalar yavaştan ısın sa da artık diyorum ama kış sürer daha

Ay ablam benim sen ne tatlısın öyle, haftanın birincisi olmasanda gönlümün birincisisin Hiç takılma sen o seni üzen ismi lazım değil kişilere :)

Sana küsmedim ismini vermiyim (ebrulim ve saricicek) onlara küstüm
canım ablam benim seni çok seviyorum

Ay ablam benim sen ne tatlısın öyle, haftanın birincisi olmasanda gönlümün birincisisin Hiç takılma sen o seni üzen ismi lazım değil kişilere :)
.bak hele bak bak nasıl geri çekiliyor melek melek :)))

Iyiler atesleri az bugun sicaklar ama zencefil bal limon verdim
Iyi hadi canım biraz iyi olmuşlar
Benimkiler de everesti.gecti uzaya yollandi ve ben karsilarinda bisiklet suruyorum su anda oh sefam olsun :)))
Hahaha sefa olsun tabi uzaylılar ütüler artık veya bi sistem olcak sen pedal çevirdikçe ütülencek :))
En sevmedigim ev isleri Top 10 listesinde birinci sirada ütü yer aliyor :)))
Ablacim 1 saat ütü = 150 kalori :)
Oh iyi benim 300 e yakın gitti o zaman:)

Iyi eğlenceler canım
Resim atabilirsin tabi yorum yaparız :)
Kim küstürdü seyhan abla mı çıksın karşıma yarışalım onunla bu hafta

Ben seni tutuyorum melindayla yarisinda ama sen de cok dagittin bu hafta bilmem sorumlulugumu almalisin

ay kiyamam kiz hic bisey yeme demiyorum ama zamanla buraya gore aliskanlik yapiyorsun.
ben 2014te 5. takimdayken subatta basladim haziranda mezun oldum canim
64.5 le basladim 56 kusurle mezun olmustum. ama cok saglam kilo verdigim icin daha sonrasinda sapitsamda kilo almadim simdi bi kac kilo fazlam var onlarida verimde

Gecmis olsun zeynepcigim

sagol ablacimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…