Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tatlim hastalandi 1 haftadi boyle iste
ayrica burada persembe gunlerini hafif gecirmeyi misafir almamaya ve gitmemeye özen gostereceksin zamanla bu hale geliyorsun emin ol :)) en azindan ben mezun olmama ragmen halaaa dikkat ediyorum

tatlim hastalandi 1 haftadi boyle iste
ayrica burada persembe gunlerini hafif gecirmeyi misafir almamaya ve gitmemeye özen gostereceksin zamanla bu hale geliyorsun emin ol :)) en azindan ben mezun olmama ragmen halaaa dikkat ediyorum

ay tekrar cok gecmıs olsun,
valla perşembeleri dil biz hafta sonları bile oturmya gtmeiz ki davet bile etmeiz kolay kolay karı koca calstmz ıcın bırbıbırımze ve bebgmze vakıt ayırırız bu extrem bsy oldu babanişin d.günü oldgu için ama pasta bile yemicem hamurlu agzma surmicm ıste salataydı küçük aperatf mezelerdi minik bi tabak bsyler yerım dıe dusundm smdı sen oyle dedn e ben ne yicem nese ılla hafıf yıcekler vardır z.yaglı falanbulcam kendıme gore olanını...

tebrik ederm kaac ay da mezun oldun

ya ben bsy danısıcam bnm 2 ay önce saclarm kırmızıydı herkes cok guzel olmus falan dedı ama ıcıme sınmedi bakıra döndüm şimdi tekrar kırmızı yaptrsammı bılemedm reim atablıomuyuz buraya atsam yorum yapablrmsnz her türlü yoruma acıgım smdı cırkın olmstr ama soyleyemıolardr dıe dusundm hep begenen herkes ıcın

Kizlar napiyonuz gecmis sayfalarda isim vermiyim(ebrulim ve saricicek)bazi arkadaslar benimle dalga gecmis ayip demi ama ya kac yasinda kadinim neyse haftayada durum karisik ama sonraki haftaya mezunum da mezunum ayriyeten küstüm kimseyle yarismiyorum (melinda haric)

Kizil genc ve dinamik gösteriyo kesinlikle ama kullanimi zor ve cabuk akiyo ama sahane duruyo

Spor ayakkabi giyseydin tatlim mahvolur ayaklar

ay ablacım hep benmle yarısabılrsn bi tek bana küsmemiş tatliş seni

Kizil genc ve dinamik gösteriyo kesinlikle ama kullanimi zor ve cabuk akiyo ama sahane duruyo
ay teşekkür ederim evet çok dinamik gösterio gerçekten ama bı kendımı mutlu hissedememiştm smdı resmlere bakıormacaba mı dıorm

Spor ayakkabi giyseydin tatlim mahvolur ayaklar

işten cıkıp gidicem spor ayakkabm yok yanmda malesef

Ütü bende sevmiyorum seven varmiki

Sana küsmedim ismini vermiyim (ebrulim ve saricicek) onlara küstüm

Benimde aklimda ama alirim durur korkusuyla almiyorum krosstrainer var zaten evde hantal ama ya

hosgeldin asyam nasilsin
çok iyiyim ablacım sabahtan enerjik kalktım bugün dün çok kötü uyudum abla tatlıdan saonra baya midem bulandı yemiye yemiye demek ağır mı geldi neyse bende sabahtan spor yaptım vucut rahat etsin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…