Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gel silkelenek bu hafta güzelce :))
Ayy gerçekten kız bak yarından sonra bi ayar cekelim bu işe :)
Benim yegen yarin sabah dunyaya merhaba diyecek kismetse. Karnimda kelebekler ucusuyor:)
Ohh ne güzel. Saglikla sihhatle gelsin prenses.
Aynen kuzum hayırlısı ile:) yok sibelimm yaaa
Kız ne inatçı çıktı o adet :)))
Geçmiş olsun canım. Dinlen sin bari .
KILO BILDIRIMI
Gecen H:55.8
Bu H:55.2
Fark:0.6
Yuzde:1.075
Mezun muyum degil miyim bilemedim ahh hamburger ahhh yaktin beni
Tebrikler özgem.
Eşim bana bırakıyor daha çok canım. Bi gidip konussaydik bakalım.
Tatlım üzülme. Ben 80 kiloyla ekim ayında başladım buraya. Bak şimdi 68 kiloları gördüm. Sabır azim yardım edecek sana .
benim ev buyuk be asyam canim cikiyor..
birde ortalikta sipayla beraber yapiyorum temizligi:)
Hele Bi de vileda yapmaya çalışıyor hey allah :)

Vicdan azabi yok korku var demetim
hahaha yarin eksi gorursun ablacim:)

menu, spor gayet guzel:)

canim madem sana birakmis esin haftada 2-3 gun yarim gun birak.
bende birakacagim haftada 1de olsa hic degilse yasitlariyla guzel zaman gecirir.

Menüm

İftar yarım tabak dereotlu yogurtlu makarna mor lahana salatası ve 1 bardak kayisi hosafi

Ara 1 kahve 3 dlm kepekli bisküvi

3 lt su 1 Yeşilçay ve 1 bardak soda. Birazdan bisiklet yapıcam canlar.
makarna mi neeeeey:)
Allah kabul etsin guzelim.

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim

Haftalik egzersizlerimiz 17655. sayfada, gogus ve evde yapabilecegimiz egzersizlerimiz de 17791. sayfadadir.

PERSEMBE GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
belindamm
hawar -
Yseeminn --
melinda23--
pakizee- ?? ??- -
zeynepRK---
edsofi - ---
Slm09 - -
AKovser -
zey zey- - -
Zeynepela07 ----
Hayaller35
Asyaca
tiffany20 -
saricicek123 - -
gogo2405 MUAFMUAFMUAFMUAFMUAFMUAF
Mavibocuk
D3S1R3
seyhan77
haeshin
yawrukush
shrr
asya_01

[/td][/td][/td][/td]

Nostalji yapıyorsunuz yani aman özge yılda kaç defa görüyorsun anneni zaten olsun üzme kendini 1 2 kilo verirsin yine nolcak
gayet guzel olmus bugun canim:)
tarti yuzunu guldursun:)
Bu hafta çok zor geçti bir de reglim 1 gün geçti çok umutsuz ama inşallah iyi olur tartılmaya bile korktum yarın görcem artık
(

Perşembe için elli ip atliyorum hemen börek için

Elif neden hep laktozsuz sut iciyorsun alerji durumun mu var hep dikkatimi cekiyor
Evet canım ben onu kendim farkettim nezaman süt içsem karnım şişiyor çatlayacak gibi oluyorum sonra kestim içmeyi rahatladığımı farkettim sonra laktoz un bunu yaptığını öğrendim laktozsuz süt içtim mi bi sorun olmuyor bulursam yoğurduda öyle alıyorum ama o da sadece pınarın var herzaman olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…