Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim

Haftalik egzersizlerimiz 17655. sayfada, gogus ve evde yapabilecegimiz egzersizlerimiz de 17791. sayfadadir.

PERSEMBE GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
belindamm
hawar -
Yseeminn --
melinda23--
pakizee- ?? ??- -
zeynepRK---
edsofi - ---
Slm09 -
AKovser -
zey zey- - -
Zeynepela07 ----
Hayaller35
Asyaca
tiffany20 -
saricicek123 - -
gogo2405 MUAFMUAFMUAFMUAFMUAFMUAF
Mavibocuk
D3S1R3
seyhan77
haeshin
yawrukush
shrr
asya_01

[/td][/td][/td][/td]

200 gr fazlam var ablam :)
ben mezun bile olsam cok degil 1-2 aya takima geri donerim.
annem geliyor 20gun sonra o burdayken davul gibi sisirir beni
gelir verdigim tum kilolar..
Mezun olsan da gitme gülüm menü vermeye devam edersin kilonu dengede tutarsın

bu hafta hastaliklar vs yordu seni canim, bence eksi gorursun ama oldu ki goremedin hic uzulme.
bende arti gordum tarti gunu, bende sabit kiloda kaldim..
ama azar azarda olsa gidiyor:)

squat hayirli olsun ablacim gunden gune arttirirsin:)

Perşembe için elli ip atliyorum hemen börek için
listeye isledim ablacim:)

canim yogurdu kendin laktozsuz sutten mayala belki oda rahatsiz etmez:)

canim egzersiz yapmadigin icin gitmedi kilolar:)

Öyle de olabilir :)
Moral, motivasyon yerlerde sürünüyor canım, sporu da hatrı kalmasın diye yapıyorum sanki, bir tek squata kararlı başladım, yarışmaya katıldım 1 ay yapıcam dedim o yüzden bir tek onu hevesle yapıyorum, bazen o da kaçıyor ama neyse :))
Nişanlımla konuşmadan iyi olmicam sanki ben, Bir yarını da atlatayım, cumartesi inşaAllah telefonunu alacak bir konuşsam, sesini duysam sonra gör sen benii Programım bile var ama başlayamıyorum bitürlü

Kuzum sende bir doktora mı gitsen?

O bizi bırakıp gidemez zaten :)

Özgem sen bilirsin ama bence fiziğin çok güzel ve daha fazla zayıflamayı gerektirmiyor, tabi bu benim fikrim :)

Doktorluk bir durum olmaz inşaAllah ablam, 20 gün kadar gecikti, daha önce de stres yapınca yaşadım bunu, o yüzden bir kaç daha bekleyeyim diyorumm

Olmadin mi sen daha gulum?

Yok ablamm nerdeee.. Ama ağrılarım çoğaldı, bu kadar ağrının üstüne normalde 2-3 güne olmam gerek..
İnşaAllah bir an önce başlar..

insallah guzel haberler alirsin canim..
arar ilk firsatta, oda cok ozlemistir seni:)

4 kornisounu gecmiyorum genelde canim. Bu roka bilgisi de cok iyi olsu teşekkür ederimm

Süperrr Süperrr
Menüm
Sabah 1 tost
Öğle 2 dilim ekmek 1 tabak kereviz
Ara çerez 1 elma
Ara laktozsuz süt 1 küçük kutu
Akşam 8 köfte salata yoğurt
Su 2 litre
Spor 1 saat salon
Bol eksilerr diliyorumm...
Ne kadar sağlıklı enfes bir menü. Mor lahama yogurtlamasi rendeleyipmi, dograyipmi yapiyorsun canim. Bende deneyeyim
Bol eksilerrr
Sohbete daldik menu yazmadim.

Sabah (istahim yoktu)

Sade turk kahvesi

Ogle
Peynirli omlet, salata ve ayran

Ara
Dag cayi

Aksam
Hindi sote, salata ve ayran

Su:3+ litre
Egzersiz: haftalik egzersizler
Cok guzel menun canim. Dağ çayı nedir ?
Menüm

İftar yarım tabak dereotlu yogurtlu makarna mor lahana salatası ve 1 bardak kayisi hosafi

Ara 1 kahve 3 dlm kepekli bisküvi

3 lt su 1 Yeşilçay ve 1 bardak soda. Birazdan bisiklet yapıcam canlar.
Amann makarna da bisiklette gitmistirr:))
Canim başarılar... Acaba sporuna hafta da 3 gün leslie mi eklesen? Sadece mekim ve squat bölgesel olur. Ama leslie vucudunun heryerini çalıştırır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…