Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnsan inandıktan sonra herşey olur canım.bozma moralini inşallah hayatında kilolarında normale döner

Çok geçmiş olsun abliş.inşallah en kısa zamanda toparlanırsın kilo gider zaten bence hem adetin gecikmesi hem hastalık ödem yaptı

Gecmis olsun ablacim, bence senin kilo durumun sagliginla ilgili. Haftaya toplarsin, sen simdi düzelmeye bak.

Gecen hafta: 72.2
Bu hafta: 71
Fark:1.2
Yuzde:1.6
Hedef: 69 (Daha birkac ay once 67 idim.Ne ara 7 lere ciktigimi bile fark etmedim.O yuzden bu hafta umarm 6 lari gormeyi planliyorum.)
Tebrik ederim canim, takimimizin kurtaricisisin.. Bütün artilarin icinde yildiz gibi parladin :)

Kizlar gemen kilomu bildirip cikicam bugun hem cuma gem ayin son is gunu oldukca yogun gececek ama ilk firsatta gelicem

Gecen hafta :60.2
Bu hafta:59.8
Tebrikler kuzum

Önce kendini mutlu etmelisin canım mutluluğun çevrenide mutlu eder, en kısa zamanda toparlarsın inşallah

Günaydin, hayirli cumalar canlarim...

Affiniza siginiyorum bu sabah tartilamadim, midem kötüydü - ilk kez istifra ettim birde komsuya polis geldi onun kargasasiyla tartilmayi unuttum. Yarin kalkinca tartilacagim.
geçmiş olsun kuzum sabah sabah ne dertleri varmış ki

Bu artilar nedir seyhan abla saricicek...
çiğ köfte, yaşpasta ve yapılmayan spordan dolayı geldi Ne desen haklısın

Geçmiş olsun çiçeğim. Sen yaparsın haftaya hem seyhan abla ile yarışıyorsun yapman lazım
yapacağım tozunu attıracağım
geçmiş olsun canım bu hafta tümden dökülüyoruz

Gecen hafta: 72.2
Bu hafta: 71
Fark:1.2
Yuzde:1.6
Hedef: 69 (Daha birkac ay once 67 idim.Ne ara 7 lere ciktigimi bile fark etmedim.O yuzden bu hafta umarm 6 lari gormeyi planliyorum.)
Tebrikler canım
Kizlar gemen kilomu bildirip cikicam bugun hem cuma gem ayin son is gunu oldukca yogun gececek ama ilk firsatta gelicem

Gecen hafta :60.2
Bu hafta:59.8
tebrikler zeynepcim

geçmiş olsun kuzum sabah sabah ne dertleri varmış ki
Sagol gülüm... anlamadik bizde, komsunun kapisini kirarcasina caldilar - komsu izinde evde kimse yok... sonra kapiyi acip iceriye girdiler yani sabahin 6 bucugunda bu kadar tantana yapiyorlarsa önemli bir sey olmali diye düsündüm Cok iyi insanlar bilemedim

Kuzumuz geldi, bana benziyormus:) Halasinin bir tanesi

Adetti, hastalikti vs arti ile gelene laf soz yok. Ama bile bile kacamak yapanlara da musamaha gosteremiyorum. Cok uzdunuz beni...
Ayy ela bebek hosgelmis halasi güzel ceksin tabi tek halamisin varmi kizkardesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…