Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ah ablacım ahh haftaya ikimizde kilolar verelim kaçamak yapmayalım

Ayy canım ağrı kesici felan al geçmiş olsun
Ah bu artılar çok kötü oldu haftaya bomba gibi gelmeliyizzz
Kacamakmi o nedir mavim kacamakin k si bile yok söz veriyorum

Bence gayet güzel olur canim, aksam yemeginle dengelersin :)

Ceza, ortalamamiz %0,30 un altina düserse nota alyioruz... 3 nota = 1 sari kart; 3 sari kart = kirmizi kart ve takimca diskalifiye...

Gayet güzel olur ye canım afiyetle :)

o zaman salata siparişini verdim gitti ton balığı yanımda var yağını süzüp o şekilde yiyebilirim akşama da yoğurtlu ıspanak

Teşekkür ederimm
Tebrikler canım
Teşekkür ederim
Tebrikler canim, cok güzel vermissin :)
Teşekkür ederimm..Valla bu kadar beklemiyordum cok şaşırdım. Ben buraya katilmadan once kendim baslamistim ama veremiyordum bu hafta ekmeği komple çıkardım menümden sanirim onun etkisi oldu insallah boyle devam eder... Az giden yağdan cok giden kastan diyip kendimi motive edeyim bu hafta da

Ekmegi menünden cikarmanin illaki faydasi vardir canim... Insallah böyle devam edersin, hepsi de yagdan gitsiiiiiiiin :)

İnsan inandıktan sonra herşey olur canım.bozma moralini inşallah hayatında kilolarında normale döner
İnş cnm Teşekkürler

Çok ama çok haklısın umarım hersey daha iyi olacak

Öyle yapmaya caliscam ablacim
Burası daha çok motive ediyor insanı
Bu arada gozunuz aydin allah analı babalı buyutsun ablacim

Aynen canm ya bnde tam bugday ekmegini baya kacrdm kilo hic veremedm ekmek cok onemli cok az yemek gerekior gunde 2 dlilm vea 3 oda ufak olcak

Öncelikle iyi günler canım dünkü menüm
Sabah
Peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
Çay şekersiz
Ara
1 pırsiyon meyve
Öğle
Yoğurt
Çorba
4 tatlı kaşığı sütlaç
Ara
Badem
Akşam
Balık
Salata
1 dilim ekmek
2 litre su 30 dk egzersiz
Not: Dün yazamadım yatılı misafirlerimiz vardı.

O pasta börekler olmasa idi 59.5 görürdün seherimm inşallah haftaya daha güzel gidecek

Vuu Tebrikler gülümm ne güzel gitmiş:))

teşekkür ederim mavişim bakalım yeni tartımda da sonuc o mu olcak

tamam ben çok kaçamak yapmıyorum ozamn bu hafta hiç hiç yapmamam lazım yaparım iradeliyim kafamda bitti mi ölsem agzıma sürmem

öğlen ne yesem acaba sıkıldım çorbadan tonbalıklı salata fazla mı kalorili olur

ton balıklı super yemelisin kaşıkla tepesıne bastıra bastıra butun yagını suze bılrsn baya yavan oluo ama kalorısını baya azaltms oluosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…