Kacamakmi o nedir mavim kacamakin k si bile yok söz veriyorumAh ablacım ahh haftaya ikimizde kilolar verelim kaçamak yapmayalım
Ayy canım ağrı kesici felan al geçmiş olsun
Ah bu artılar çok kötü oldu haftaya bomba gibi gelmeliyizzz
Cok iddialiiiiEwet canm hakisin , bu hafta 2 kiloyu garantiliyoruuummmmm cancazim
Mesaj yazdigin kutucugun sag alt kösesinde "dosya yükle" yazan yerden ekleyebilirsin canimResim nasil ekleniyor kizlar
Bende kesinlikle bi hafta kacamak yapmama karari aldim.1 tane bile hemde.Bakalım heyecanla cumayı bekliyorum.
Bence gayet güzel olur canim, aksam yemeginle dengelersin :)
Ceza, ortalamamiz %0,30 un altina düserse nota alyioruz... 3 nota = 1 sari kart; 3 sari kart = kirmizi kart ve takimca diskalifiye...
Gayet güzel olur ye canım afiyetle :)
Teşekkür ederimmTebrikleer :))
Teşekkür ederimTebrikler canım
Teşekkür ederimm..Valla bu kadar beklemiyordum cok şaşırdım. Ben buraya katilmadan once kendim baslamistim ama veremiyordum bu hafta ekmeği komple çıkardım menümden sanirim onun etkisi oldu insallah boyle devam eder... Az giden yağdan cok giden kastan diyip kendimi motive edeyim bu hafta daTebrikler canim, cok güzel vermissin :)
Afiyet olsun :)o zaman salata siparişini verdim gittiton balığı yanımda var yağını süzüp o şekilde yiyebilirim akşama da yoğurtlu ıspanak
Ekmegi menünden cikarmanin illaki faydasi vardir canim... Insallah böyle devam edersin, hepsi de yagdan gitsiiiiiiiin :)Teşekkür ederimm..Valla bu kadar beklemiyordum cok şaşırdım. Ben buraya katilmadan once kendim baslamistim ama veremiyordum bu hafta ekmeği komple çıkardım menümden sanirim onun etkisi oldu insallah boyle devam eder... Az giden yağdan cok giden kastan diyip kendimi motive edeyim bu hafta da
İnş cnm Teşekkürlerİnsan inandıktan sonra herşey olur canım.bozma moralini inşallah hayatında kilolarında normale döner
Önce kendini mutlu etmelisin canım mutluluğun çevrenide mutlu eder, en kısa zamanda toparlarsın inşallah
geçmiş olsun kuzum sabah sabah ne dertleri varmış ki
çiğ köfte, yaşpasta ve yapılmayan spordan dolayı geldiNe desen haklısın
yapacağım tozunu attıracağım
geçmiş olsun canım bu hafta tümden dökülüyoruz
Tebrikler canım
tebrikler zeynepcim
Öyle yapmaya caliscam ablacimGüzelim uzak kalmak pek yaramadı sanki sana. Az da olsa ugramaya calışsan, daha kontrollü gitmene yardımcı olabiliriz.
Geçmiş olsun güzelim, habersiz bırakma bizi.
Tebrikler canım. 60 barajını gectin:)
Tebrikler güzelim:)
Ohhhh şukur
Geçmiş olsun esmer güzelim. Biran once toparlanırsınız inşallah.
Adet donemi normal canım. Haftaya 2 haftalık gider:)
69 Allahhhhhh
Tebrikler canım
Tesekkürler canım:)
Haftaya daha da güzel olur. İpleri bırakma elinden:)
Maşallah
Aynen canm ya bnde tam bugday ekmegini baya kacrdm kilo hic veremedm ekmek cok onemli cok az yemek gerekior gunde 2 dlilm vea 3 oda ufak olcakTeşekkür ederimm
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimm..Valla bu kadar beklemiyordum cok şaşırdım. Ben buraya katilmadan once kendim baslamistim ama veremiyordum bu hafta ekmeği komple çıkardım menümden sanirim onun etkisi oldu insallah boyle devam eder... Az giden yağdan cok giden kastan diyip kendimi motive edeyim bu hafta da
Bes ekimde girmistim canim 76,5 la simdi 67,2 yim hedef 65 üc ay olmus yaniYakinda mezun olucak arkdaslar ne kadar surede ne kadar verdiniiizzzz ????
Anlamadım canım ?Allah askina kizlar şu sut toxu nerelerde satiliyor ben bulamioum marketler ya
O pasta börekler olmasa idi 59.5 görürdün seherimm inşallah haftaya daha güzel gidecek
Vuu Tebrikler gülümm ne güzel gitmiş:))
öğlen ne yesem acaba sıkıldım çorbadan tonbalıklı salata fazla mı kalorili olur
Süt tozunu soruyor galiba?Anlamadım canım ?
süt tozunu bende düşündüm ama bulamaması imkansız gibi deSüt tozunu soruyor galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?