Ah ablacım ahh haftaya ikimizde kilolar verelim kaçamak yapmayalımGünaydinlar kizlar
Gecen hafta:66,9
Bu hafta:67,2
Yüzde:-0,41
Haftaya hedef:66,5
O kadar pastaya ragmen bence iyi 300 gram fazla sadece adette devam ediyo cumaya bakacaz artiki
Ayy canım ağrı kesici felan al geçmiş olsungünaydın kızlar dün akşama doğru fena başım ağrıdı, duşaldım iyi gelir diye sonra yattım uyumuşum, halada ağrıyor gibi
Geçen hafta: 60,900
bu hafta :61,300
Fark : +400
yüzde : -0,657
Haftaya hedef 60,00 telafi edeceğim inşallah
Çok güzel ebrumDogru gülüm unutmusum :) Nasil oralar?
1-2 kilo farkeder, daha fazla olacagini bende sanmiyorum. Bence iki tarti da sende olursa ikisiyle de tartil ona göre farki da görmüs olursun :) Bu sonuc kesinlikle dogru ve muhtesem :)
saolama keşke paylaşmasaydım yada ena zından profil resmi yapsaydım
nota nedir?
Ah kuzum kaçamak yapmışmıydın hatırlayamadım yaaa haftaya sıkı girmeliyiz sıfır kaçamak bu hafta lütfennKızlar Günaydın dün gece çok ateşlendim çok başım dönüyor şimdi hazırlandım doktora gidiyoruz ne yazık ki durumum kötü her yönden
Geçen hafta 72
Bu hafta 72.9
Fark +900 nası bu kadar oldu anlamış değilim çok Üzgünüm
Yüzde mi sizden biri hesaplayalar mi rica etsem arkadaşlar
Uyari canim. Ortalamasi 0.3 olan takimlar nota alir. 3 nota alan takim sari kart alir. 3 sari kart olursa da kirmizi kartla cuma yarismalarindan diskalifiye olur.
Tebrikler canım :)Gecen hafta: 72.2
Bu hafta: 71
Fark:1.2
Yuzde:1.6
Hedef: 69 (Daha birkac ay once 67 idim.Ne ara 7 lere ciktigimi bile fark etmedim.O yuzden bu hafta umarm 6 lari gormeyi planliyorum.)
Tebrikler canımKizlar gemen kilomu bildirip cikicam bugun hem cuma gem ayin son is gunu oldukca yogun gececek ama ilk firsatta gelicem
Gecen hafta :60.2
Bu hafta:59.8
Tebrikler ablacım:) inşallah kilo almazsınGh 65.4
Bh 65.0
F 400 gr
Y 0.61
Hh 64.8 :)))
Iznire gidiyorum guvenemiyorum haftalik hedefimi ona gore koydum :)))
Ahh gözünüz aydın ablacımm Rabbim güzel ömürler nasip etsinn :))Kuzumuz geldi, bana benziyormus:) Halasinin bir tanesi
Adetti, hastalikti vs arti ile gelene laf soz yok. Ama bile bile kacamak yapanlara da musamaha gosteremiyorum. Cok uzdunuz beni...
Tebrikler canımKilo bildirimi
0azartesi 66.5
Cuma 66.3
fark 0.2
yuzde 0.3
Sağol canımmm:)gözünaydın kuzum
Inşallah ablacım 4gözle bekliyorum gitmesini:))Ohoo haftaya en az 1500 gr gidecek senden gorursun.
Tebrikler canım geçmiş olsun ayrıca ah ahGünaydın canlar. Baba oğul el birliğiyle bana da bulastirdilar hastalığı. Her yanim dökülüyor.
G.hafta 68.4
B. Hafta 68.1
Fark 0.3
Yüzde 0.44
Tebrikler ablacım:) inşallah kilo almazsın
Ahh gözünüz aydın ablacımm Rabbim güzel ömürler nasip etsinn :))
Tebrikler nenaakg bildirimim geliyor
geçen hafta :77
bugun 73,9
fark 3,1
tartıyı annemden aldım digital değil bnmkini yeni sipariş ettim. hafta içi ulasır elime
yukarıda belirtmeyi unuttum 1,5 lt su içtim dün
yarım saat tempolu yürüyüş
Sağol bitanem:)Gözün aydiiiiiiiiiinnn
Canım sen hele bekle 1 ay geçsin ne kadar mutlu hissedecen kendini :))) tartı eksi gösterdikçe sevincen sevindikçe devam edecen :))Azicik kilo vermem bile cok iyi geldi ya. Aylardir artiyordu yada vrremiyordum. Ohh
Canım adetten sıkma güzel canını haftaya daha güzelini verirsin:)günaydın kızlar dün regl olmuştum bu hafta geçen haftaki gibi değil kilo düşüşü
G.hafta 62,70
B. Hafta 62,50
Fark 0.20
Yüzde 0.34
Gelecek hafta hedef kilo 62
Ahh bitanem ne güzel tebrik ediyorum seni bu 6nın yanındaki 9 en kısa zamanda 0 olur inşallah :)))kızlar günaydınn
geçen hafta;70
bu hafta;69
fark;1
yüzde;1,42
haftaya hedef;68,5 diyorum çünkü tam haftaya cuma regl günüme denk geliyor bir kaza bela çıkmaz sa iyi ama şükürrrr gördümm 69
Tebrikler ablacım:)gunaydin canlar
Gecen hafta 63.5
Bu hafta 62.9
Giden 600 gr
Yuzde 0.944
Kilo veren ve koruyan heresi tebrik ederim
Bilgisayar yine arizali
Ceptende alinti yapamadim
Haftaya 61.9 olmak istiyorum
Nenacim gayet yakismis bu tenk cok guzelsin masallahkızlar dün atamamıştım resim sizce bu saç rengi nasl duruyor bende ???
Sagol sadetimm :))Tebrikler kuzum
O pasta börekler olmasa idi 59.5 görürdün seherimm inşallah haftaya daha güzel gideceköf kızlar dün 59 u görmüştüm ne sevinmistim bugün olmadı 3 gündür wc yok .ama yine iyi diyorum 3 gündür pasta börek vardı menude:)
geçen hafta 60.4
bu hafta 60.00
fark 0.4
yüzde0.66
haftaya ne olur bilemiyorum eşim şehir dışına çıkacak annemle kalacagim:) anladiniz siz
Vuu Tebrikler gülümm ne güzel gitmiş:))kg bildirimim geliyor
geçen hafta :77
bugun 73,9
fark 3,1
tartıyı annemden aldım digital değil bnmkini yeni sipariş ettim. hafta içi ulasır elime
yukarıda belirtmeyi unuttum 1,5 lt su içtim dün
yarım saat tempolu yürüyüş
Geçen hafta; 83.700
Bu hafta; 82.500
Fark;1.200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?