Canım güzel olmuş :) ama sanki böyle kramel sarı tarzıda gidebilir gibi:)kızlar dün atamamıştım resim sizce bu saç rengi nasl duruyor bende ???
Sagol bocugum almam umarim elimden geleni yapacagimTebrikler ablacım:) inşallah kilo almazsın
Ahh gözünüz aydın ablacımm Rabbim güzel ömürler nasip etsinn :))
Tebrikler canımben gecen hafta 70.7 demistim bu hafta da 69.9 ciktim az ama buna da sükür
Inşallah canım:)Şükür boncuğum.haftaya verirsin
Sagol bocugum almam umarim elimden geleni yapacagim
Tebrikleer :))Geçen hafta; 83.700
Bu hafta; 82.500
Fark;1.200
Alayim alayim dogru risk almayalin durum kritikHaftaya cuma da ordaysan tartini da al valizine gulum.
Tebrikler canımGeçen hafta; 83.700
Bu hafta; 82.500
Fark;1.200
Canim senin ekmek tarifin vardi nasildi bana atarmisin bide brn grcrn ekmek yaptim mayali iiyyyy bi maya koktu anlatamam ole yedim mecburDoğruyorum canım azda tuz atıp elimle yoğrur gibi karıştırıyorum sonrada yoğurt ekliyorum; )
Ablacım Tebrikler :))
Almazsın inşallah ablacımSagol bocugum almam umarim elimden geleni yapacagim
Tebrikler canim, cok güzel vermissin :)Geçen hafta; 83.700
Bu hafta; 82.500
Fark;1.200
Bence gayet güzel olur canim, aksam yemeginle dengelersin :)öğlen ne yesem acaba sıkıldım çorbadan tonbalıklı salata fazla mı kalorili olur
Ceza, ortalamamiz %0,30 un altina düserse nota alyioruz... 3 nota = 1 sari kart; 3 sari kart = kirmizi kart ve takimca diskalifiye...Nota ????
Tmm canım ben değiştirdim kafama göre canım yaptıgım gibi yazıyorum :)Canim senin ekmek tarifin vardi nasildi bana atarmisin bide brn grcrn ekmek yaptim mayali iiyyyy bi maya koktu anlatamam ole yedim mecbur
Ewet canm hakisin , bu hafta 2 kiloyu garantiliyoruuummmmm cancazim
Gayet güzel olur ye canım afiyetle :)öğlen ne yesem acaba sıkıldım çorbadan tonbalıklı salata fazla mı kalorili olur
cok saol tatlim maya yerine kabartma tozu doksem, maya ne gibi bi etki yapiorTmm canım ben değiştirdim kafama göre canım yaptıgım gibi yazıyorum :)
4-5 kaşık yulaf kepeği
Göz kararı süt atıyorum 1 sb kadar felan
İnstant maya azıcık
1 kaşık yoğurt
3 yumurta
Tuz
Kabartmatozu
Yumurta sarısı ile beyazını ayırıyorum sarısına maya süt yoğurt kepeği döküp bekletiyorum beyazına tuz ve kabartma tozunu atıp mikserle çekiyorm köpük gibi oluyor
Sonra hepsini kaşıkla karıştırıp
150derecede 30dk sonra 175derecede 20-30 dk pişiriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?