Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese Hayırlı Cumalar Canlar

Gunaydin canlar, hayirli cumalar:) @Yawrukush iyi uykular canim:)

Gecen hafta:55.1
Bugun:54.6
Fark:0.5
Yuzde:0.91
Haftaya hedef:54 ve mezuniyet

Tebrikler Kaptanım

Gecen hafta: 72.2
Bu hafta: 71
Fark:1.2
Yuzde:1.6
Hedef: 69 (Daha birkac ay once 67 idim.Ne ara 7 lere ciktigimi bile fark etmedim.O yuzden bu hafta umarm 6 lari gormeyi planliyorum.)

Gayet güzel vermişsin canım Tebrikler

Kizlar gemen kilomu bildirip cikicam bugun hem cuma gem ayin son is gunu oldukca yogun gececek ama ilk firsatta gelicem

Gecen hafta :60.2
Bu hafta:59.8

Gh 65.4
Bh 65.0
F 400 gr
Y 0.61
Hh 64.8 :)))
Iznire gidiyorum guvenemiyorum haftalik hedefimi ona gore koydum :)))

Tebrikler canlar

Kuzumuz geldi, bana benziyormus:) Halasinin bir tanesi

Adetti, hastalikti vs arti ile gelene laf soz yok. Ama bile bile kacamak yapanlara da musamaha gosteremiyorum. Cok uzdunuz beni...

Gözünüz aydın ablam.. Allah analı, babalı, sağlıkla büyütsün

Kilo bidirimi
Gecen hafta ..74.300
Bu hafta .........74.300
İdeal kilo .......66

Olsun canım, bu hafta daha dikkatli olursan verirsin

Kilo bildirimi
0azartesi 66.5
Cuma 66.3
fark 0.2
yuzde 0.3

Tebrikler, az da olsa gitmiş

Günaydın kızlarr sonunda regl oldum
Haftalık bildirim
Geçen hafta:65.8
Bu hafta:65.8

Adet geldi yaa olsun mutluyum ben en azından kilom yerine otursun geçmişi okuyacağım birazdan önce spor yapayım

Hadi gözün aydın canım

Günaydın canlar. Baba oğul el birliğiyle bana da bulastirdilar hastalığı. Her yanim dökülüyor.

G.hafta 68.4
B. Hafta 68.1
Fark 0.3
Yüzde 0.44

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin canım.
Tebrikler bu arada

günaydın kızlar dün regl olmuştum bu hafta geçen haftaki gibi değil kilo düşüşü
G.hafta 62,70
B. Hafta 62,50
Fark 0.20
Yüzde 0.34
Gelecek hafta hedef kilo 62

Az da olsa gitmiş üzülmee, regl olduysan bu hafta daha iyi verebilirsin

kızlar günaydınn
geçen hafta;70
bu hafta;69
fark;1
yüzde;1,42
haftaya hedef;68,5 diyorum çünkü tam haftaya cuma regl günüme denk geliyor bir kaza bela çıkmaz sa iyi ama şükürrrr gördümm 69

Gözün aydınn, sıra 68-de o zaman

gunaydin canlar
Gecen hafta 63.5
Bu hafta 62.9
Giden 600 gr
Yuzde 0.944

Kilo veren ve koruyan heresi tebrik ederim

Bilgisayar yine arizali
Ceptende alinti yapamadim

Haftaya 61.9 olmak istiyorum

Tebrikler canım

Haklısın tabi, zaten her hafta mutlaka çok kilo vereyim gibi bir isteğim de yok, kaç haftadır aynı kilodayım o yüzden canım sıkıldı.. Ama benim durumum psikolojik biraz, bu hafta iyi olmaya çalışıp vericem inşaAllah

Yine de iyi sonuç
Tebrikler canım :)
Anne demek Artı demek, dikkatli ol

Diyecek söz yok, MaşaAllah çok güzel vermişsin

tesekkürler canim haftaya 67yi görürmüyüm acaba

Azimli olursan görürsün

Geçen hafta; 83.700
Bu hafta; 82.500
Fark;1.200

Tebrikler canım, çok güzel vermişsin

O pasta börekler olmasa idi 59.5 görürdün seherimm inşallah haftaya daha güzel gidecek

Vuu Tebrikler gülümm ne güzel gitmiş:))
Haklısın mavişim zaten artanin hepsini attım buzluğa istesem de yiyemem sadece 1 tane kurabiye var onuda bir kahve saatine sakliyorum:)
Yakinda mezun olucak arkdaslar ne kadar surede ne kadar verdiniiizzzz ????
benim başlangıç tarihim galiba 21 ekimdi.68.4 le başladım şu anda 60 im.ama çok dikkat etmedim kacamaklarim biraz fazlaydı.
kesinlikle:) dikkatli olmaya çalışacağım.

Kendimi bitki caylarina vericem 4 tane yeni paketi acilmis bitki cayim var.Bir de burdan sizden gormustum markette gorunce hemen aldim mistik cay.Denedim ilginc geldi tadi ama guzel.Önumuzdeki 2 hafta iyi sonuc almam lazim.Yilmamam pes etmemem icin.Cunku okul baslayacak, zorlanacagim.

Duzenini kurarsin okulda da canim. Emeginin karsiligini aldikca zaten daha da heveslenirsin. Bak 71 oldun bile. 6 lar gelir yakinda:)

Son düzenleme:
Aynen canm ya bnde tam bugday ekmegini baya kacrdm kilo hic veremedm ekmek cok onemli cok az yemek gerekior gunde 2 dlilm vea 3 oda ufak olcak
Gercekten cok etkiliyormus, ben buraya katilmadan 20 gun once başlamıştım 1 400 filan anca verebilmistim simdi 1 hafta da verdim o kiloyu. Tatlandirici kullanıyordum onu da tamamen çıkardım. Cok motive oldum gercekten

Duzenini kurarsin okulda da canim. Emegini karsiligini aldikca zaten daha da heveslenirsin. Bak 71 oldun bile. 6 lar gelir yakinda:)
Okulun ogle yemegi oluyor.Toplam 4 cesit falan.Evde ogleleri biraz gecistiriyorum.Artik aksam telafi edecegim az yiyecegim.Su da cok sıkıntı olacak surekli okulda olacagim.Hatta orada nasil tartilirim bilmiyorum.Belki evdekini kacirip gotururum.Ya da yenisini alicam artik.

Secer yersin okulda. Mutlaka sana uygun menuler olur. Tartini gotur yaninda:)

Gercekten cok etkiliyormus, ben buraya katilmadan 20 gun once başlamıştım 1 400 filan anca verebilmistim simdi 1 hafta da verdim o kiloyu. Tatlandirici kullanıyordum onu da tamamen çıkardım. Cok motive oldum gercekten

Daim olsun canim. Cok guzel bu haftaki sonucun:)

ben sek içiyorum süt yada sut tozu katmıorm midemi bulandırıo,ama sade içince de selülit yapıomus ne kadar dogrudur bilemem

Sanmiyorum sade/sutlu selulit acisindan farketsin canim. Selulitin dusmani egzersiz. Duzenli yap, birsey kalmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…