Bende her yerde satiliyor diye biliyorum amasüt tozunu bende düşündüm ama bulamaması imkansız gibi de
Tebrikler kuzumGeçen hafta; 83.700
Bu hafta; 82.500
Fark;1.200
Gunaydin canlar, hayirli cumalar:) @Yawrukush iyi uykular canim:)
Gecen hafta:55.1
Bugun:54.6
Fark:0.5
Yuzde:0.91
Haftaya hedef:54 ve mezuniyet
Gecen hafta: 72.2
Bu hafta: 71
Fark:1.2
Yuzde:1.6
Hedef: 69 (Daha birkac ay once 67 idim.Ne ara 7 lere ciktigimi bile fark etmedim.O yuzden bu hafta umarm 6 lari gormeyi planliyorum.)
Kizlar gemen kilomu bildirip cikicam bugun hem cuma gem ayin son is gunu oldukca yogun gececek ama ilk firsatta gelicem
Gecen hafta :60.2
Bu hafta:59.8
Gh 65.4
Bh 65.0
F 400 gr
Y 0.61
Hh 64.8 :)))
Iznire gidiyorum guvenemiyorum haftalik hedefimi ona gore koydum :)))
Kuzumuz geldi, bana benziyormus:) Halasinin bir tanesi
Adetti, hastalikti vs arti ile gelene laf soz yok. Ama bile bile kacamak yapanlara da musamaha gosteremiyorum. Cok uzdunuz beni...
Kilo bidirimi
Gecen hafta ..74.300
Bu hafta .........74.300
İdeal kilo .......66
Kilo bildirimi
0azartesi 66.5
Cuma 66.3
fark 0.2
yuzde 0.3
Günaydın kızlarr sonunda regl oldum
Haftalık bildirim
Geçen hafta:65.8
Bu hafta:65.8
Adet geldi yaa olsun mutluyum ben en azından kilom yerine otursungeçmişi okuyacağım birazdan önce spor yapayım
Günaydın canlar. Baba oğul el birliğiyle bana da bulastirdilar hastalığı. Her yanim dökülüyor.
G.hafta 68.4
B. Hafta 68.1
Fark 0.3
Yüzde 0.44
günaydın kızlar dün regl olmuştum bu hafta geçen haftaki gibi değil kilo düşüşü
G.hafta 62,70
B. Hafta 62,50
Fark 0.20
Yüzde 0.34
Gelecek hafta hedef kilo 62
kızlar günaydınn
geçen hafta;70
bu hafta;69
fark;1
yüzde;1,42
haftaya hedef;68,5 diyorum çünkü tam haftaya cuma regl günüme denk geliyor bir kaza bela çıkmaz sa iyi ama şükürrrr gördümm 69
gunaydin canlar
Gecen hafta 63.5
Bu hafta 62.9
Giden 600 gr
Yuzde 0.944
Kilo veren ve koruyan heresi tebrik ederim
Bilgisayar yine arizali
Ceptende alinti yapamadim
Haftaya 61.9 olmak istiyorum
herkese günaydın geçmişi okudum veeee geldimmmm
nena'nın dün ki menüsü
sabah 1 salatalık-küçücük peynir-çay-3 zeytin
ara kahve ve ıhlamur
öğlen 3 tane makarna ama bildiginiz her catala 1 tane batırdım dusunun 3 makarna 3 tane patlıcan musakka cok yaglı oldgu icin ve gözüm kaldıgı için yine catala birer taneden 3 tane dusunun 1 tabak salata 1 kase corba
ara ayran ve yarım armut
aksam 2 kornişon tursu 1 tatlı kasıgı barbunya 1 çorba kaşıgı cerkez tavugu 1 adet kuzu incik 1 yudum fanta
gece 2 bardak çay
maşallah çok azimlisin ve bayada inceymişsin kendini koruman cok guzel tebrik ederim
korkma ablacım vermesen bile almamış ol korumuş olurusun
eyvah eyvah azıcık alıcaksn belkide almazsn hemen karamsar olma lütfen
ya her hafta kg verilmeye bilir üzülme bazen cok verirsn bazen 1 ay bile dikkat et sen koskoca 1 ay da 1 kg ya verrsn ya veremezsn metabolızma hızı bazen yavaslıo
zeyzeycim eşin nasıl daha iyi olmustur umarım.... bu arada hiç bsy yememişsin belki esine uzuldn onun stresımı var acaba
:) kim bilir neler getirecek
zeynep nie bu kadr umutsuzsn ki bak ben 93 kg la doguma gtttimki bundan 4-5 sene once cok deıl 4-5 sene47-52 kg aralgndaydm hep smdı verıorm yavas yavas ilk hedefm 60 moralımı bozmuorm cunku zaten guzelm allah bana saglık vermıs dıetımı sporumu yapar verırım
10 kg luk un un oldgu markete goturme bıda annecıgını yawrukush :) anne o market kapandı de ama o sana dıl torununa yapar kekler kurabıyeler allah kavustrsn sımdıden
kaptanımı alıntılayamadm kaptanım allah bebegınıze saglık versn uzun omru olsun kocaman musmutlu bır aıle olmanız dileğiyle hala olmussun hayrlı olsn yenı unvanın :)
öf kızlar dün 59 u görmüştüm ne sevinmistim bugün olmadı 3 gündür wc yok .ama yine iyi diyorum 3 gündür pasta börek vardı menude:)
geçen hafta 60.4
bu hafta 60.00
fark 0.4
yüzde0.66
haftaya ne olur bilemiyorum eşim şehir dışına çıkacak annemle kalacagim:) anladiniz siz
kg bildirimim geliyor
geçen hafta :77
bugun 73,9
fark 3,1
tartıyı annemden aldım digital değil bnmkini yeni sipariş ettim. hafta içi ulasır elime
yukarıda belirtmeyi unuttum 1,5 lt su içtim dün
yarım saat tempolu yürüyüş
tesekkürler canim haftaya 67yi görürmüyüm acaba
Geçen hafta; 83.700
Bu hafta; 82.500
Fark;1.200
Yakinda mezun olucak arkdaslar ne kadar surede ne kadar verdiniiizzzz ????
Tebrikler kuzum
Haklısın mavişim zaten artanin hepsini attım buzluğa istesem de yiyemem sadece 1 tane kurabiye var onuda bir kahve saatine sakliyorum:)O pasta börekler olmasa idi 59.5 görürdün seherimm inşallah haftaya daha güzel gidecek
Vuu Tebrikler gülümm ne güzel gitmiş:))
benim başlangıç tarihim galiba 21 ekimdi.68.4 le başladım şu anda 60 im.ama çok dikkat etmedim kacamaklarim biraz fazlaydı.Yakinda mezun olucak arkdaslar ne kadar surede ne kadar verdiniiizzzz ????
kesinlikle:) dikkatli olmaya çalışacağım.Herkese Hayırlı Cumalar Canlar
Tebrikler Kaptanım
Gayet güzel vermişsin canımTebrikler
Tebrikler canlar
Gözünüz aydın ablam.. Allah analı, babalı, sağlıkla büyütsün
Olsun canım, bu hafta daha dikkatli olursan verirsin
Tebrikler, az da olsa gitmiş
Hadi gözün aydın canım
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin canım.
Tebrikler bu arada
Az da olsa gitmiş üzülmee, regl olduysan bu hafta daha iyi verebilirsin
Gözün aydınn, sıra 68-de o zaman
Tebrikler canım
Haklısın tabi, zaten her hafta mutlaka çok kilo vereyim gibi bir isteğim de yok, kaç haftadır aynı kilodayım o yüzden canım sıkıldı.. Ama benim durumum psikolojik biraz, bu hafta iyi olmaya çalışıp vericem inşaAllah
Yine de iyi sonuç
Tebrikler canım :)
Anne demek Artı demek, dikkatli ol
Diyecek söz yok, MaşaAllah çok güzel vermişsin
Azimli olursan görürsün
Tebrikler canım, çok güzel vermişsin
Kendimi bitki caylarina vericem 4 tane yeni paketi acilmis bitki cayim var.Bir de burdan sizden gormustum markette gorunce hemen aldim mistik cay.Denedim ilginc geldi tadi ama guzel.Önumuzdeki 2 hafta iyi sonuc almam lazim.Yilmamam pes etmemem icin.Cunku okul baslayacak, zorlanacagim.
Gercekten cok etkiliyormus, ben buraya katilmadan 20 gun once başlamıştım 1 400 filan anca verebilmistim simdi 1 hafta da verdim o kiloyu. Tatlandirici kullanıyordum onu da tamamen çıkardım. Cok motive oldum gercektenAynen canm ya bnde tam bugday ekmegini baya kacrdm kilo hic veremedm ekmek cok onemli cok az yemek gerekior gunde 2 dlilm vea 3 oda ufak olcak
Okulun ogle yemegi oluyor.Toplam 4 cesit falan.Evde ogleleri biraz gecistiriyorum.Artik aksam telafi edecegim az yiyecegim.Su da cok sıkıntı olacak surekli okulda olacagim.Hatta orada nasil tartilirim bilmiyorum.Belki evdekini kacirip gotururum.Ya da yenisini alicam artik.Duzenini kurarsin okulda da canim. Emegini karsiligini aldikca zaten daha da heveslenirsin. Bak 71 oldun bile. 6 lar gelir yakinda:)
Okulun ogle yemegi oluyor.Toplam 4 cesit falan.Evde ogleleri biraz gecistiriyorum.Artik aksam telafi edecegim az yiyecegim.Su da cok sıkıntı olacak surekli okulda olacagim.Hatta orada nasil tartilirim bilmiyorum.Belki evdekini kacirip gotururum.Ya da yenisini alicam artik.
Gercekten cok etkiliyormus, ben buraya katilmadan 20 gun once başlamıştım 1 400 filan anca verebilmistim simdi 1 hafta da verdim o kiloyu. Tatlandirici kullanıyordum onu da tamamen çıkardım. Cok motive oldum gercekten
Sut tozu-kutu sut kullanmayin canlar. Kahvenize vs normal sut kullanin sut tozu yerine. Nette bakin katki maddelerine ve zararlarina.
ben sek içiyorum süt yada sut tozu katmıorm midemi bulandırıo,ama sade içince de selülit yapıomus ne kadar dogrudur bilemem
Gittiler abliş şükür iyiler. Bişi yokmuş. Korktuk havale sonrası hasar olmuştur diyeAklimdasin sormayi unuttum. Kardesin yegenin nasil oldu canim, tekrar gitti mi doktora kontrole?
Metebolizmayıda hızlandırıyormuş sade içince ama ben içemiyorum maalesefben sek içiyorum süt yada sut tozu katmıorm midemi bulandırıo,ama sade içince de selülit yapıomus ne kadar dogrudur bilemem
Gittiler abliş şükür iyiler. Bişi yokmuş. Korktuk havale sonrası hasar olmuştur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?