Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ağla Fatime ağla yarın gel yürüme yarışmasına katıl heyecan olsun.bu arada gözün aydın nasılmış nişanlın

Ağlıyorum zaten..
Katılırdım da adımsayar yok, almak istedim de bulamadım..

Sağol canım, gayet iyi çok şükür, sesi de çok iyi geliyordu
Allah ağlatmasın canım iyi olmasına sevindim ama ençok senin morelinin iyi olmasına sevindim.adımsayarı teline indirebilirsin destekliyorsa

Iyi geceler kızlar
Menüm
2 tbe 2 sucuklu yumurta zeytin peynir 3 lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara
portakal
Aksam
2 dilim pizza 3-4 tane patates kzt light gazli icecek
şu 3lt
Egzersiz dışarıda 8000 küsür adım atmisim.

esimi bıraktım geldimi otogara annemi getirdim pasta börekler gelmiş Hayır yeter artık zaten haftasonum kötü geçti :)

Afiyet olsun canım yorum yapmak bile istemiyorum haftasonun niye kötü geçti bi yaramazlık yoktur umarım iyi geceler

Yawrukush um sporumu anca yaptim simdi soyle ki
1 saat leslie yaptim ama bu leslie nin arasina sunlari serpistirdim cunku leslie beni cok sıkıyor
Haftalik egzersizler
20×2 squat
50×2 jumping jack
100×2 ip atlama
50×2 dizleri karina cekip kosma yerinde ama
15 sinav
15×2 yanlara.mekik
Senin verdigin yan yag egzersizleri ve gogus egzersizleri
Bi de jiliandan aklimda kalan bir iki karin egzersizi
Buraya yazinca cok gibi duruyor ama leslie nin icinde 15 dk surmemistir bile buncagizlar

Ah canım heycandandır kuzum yaa aman dikkat et tmm mı bi daha kaçırma bu kadar pilavı sporda yapmaya çalış kuzum Leslie felan yap:)

Sen nasilsin guzelim?:)
Cok iyiyim demetcim ya kardesimi goruyorum sık sık esiyle geliyorlar sagolsunlar:) irade savasim var daimi tabikisi de kek borek corek vs ben yapiyorum bi de ama yemiyorum :))) oyle iste bir haftalik duzenli bi program yaptim herkesle gorusecegim ozledigim mutluyum :) sen ne yaptin pazar nasil gecti diyecegim ama sen uyumussundur:) en iyisi mutlu ruyalar dileyim ben sana yarin gorusuruz:)

Anammm beybi naptın sen yaaa aman kuzum bundan sonra kaçamaksız gidelim lütfen

Ah canım heycandandır kuzum yaa aman dikkat et tmm mı bi daha kaçırma bu kadar pilavı sporda yapmaya çalış kuzum Leslie felan yap:)

Dikkat etmem gerek artık..
Regl olmasam + bir de hastalık zaten sporlarımı yapacaktım bugün.. bir kaç gün hafif sporla idare ederim yürümek falan, sonra egzersizlere devamm, bağımlılık yaptı 2 güne bende

Ooo annenin hersey dahili cazip geldi de.mi:)) iyi tatiller hocam :)

Regl de zor oluyor tatlış ama zayıflamanın kilit noktası devamlılık onun için zorlansakta yapmalıyız sıkı vucutlar için biran önce iyileş tatlış yapar tabi kız spor insana mutluluk veriyor :))

Regl de zor oluyor tatlış ama zayıflamanın kilit noktası devamlılık onun için zorlansakta yapmalıyız sıkı vucutlar için biran önce iyileş tatlış yapar tabi kız spor insana mutluluk veriyor :))

Tembel birisi olarak spora işkence gibi bakıyordum açıkcası, sevdirmeye çalışıyorum kendime artık, zorlamıyorum kendimi illa şunu yapayım diye, neye dayanabiliyorsam, neyi seversem onu yapıyorum

Doğru buna katılıyorum canım tatlı yerine spor ikiside serotonin salgılatıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…