Ağla Fatime ağla yarın gel yürüme yarışmasına katıl heyecan olsun.bu arada gözün aydın nasılmış nişanlınBen bugün dağıttım iyice farkındayım..
Hem adet, hem hastalık, hem nişanlımla konuşma heyecanı bitirdi bugün beni
Öğlen pilavı neden, nasıl yediğimi hatırlamıyorum.. Mesaj geldi, sonra da annem sofraya çağırdı, çorba içecektim aslında ama unuttum, mesajın etkisinden hiç farketmeden 1 tabak pilavı yemişim.. Güleyim mi ağlayayım mı halime bilmiyorum valla
Üstelik spor da yok, az biraz hareket etmeye çalıştım ama saymıyorum..
Ağla Fatime ağla yarın gel yürüme yarışmasına katıl heyecan olsun.bu arada gözün aydın nasılmış nişanlın
Allah ağlatmasın canım iyi olmasına sevindim ama ençok senin morelinin iyi olmasına sevindim.adımsayarı teline indirebilirsin destekliyorsaAğlıyorum zaten..
Katılırdım da adımsayar yok, almak istedim de bulamadım..
Sağol canım, gayet iyi çok şükür, sesi de çok iyi geliyordu
Allah ağlatmasın canım iyi olmasına sevindim ama ençok senin morelinin iyi olmasına sevindim.adımsayarı teline indirebilirsin destekliyorsa
Afiyet olsun canım yorum yapmak bile istemiyorum haftasonun niye kötü geçti bi yaramazlık yoktur umarım iyi gecelerIyi geceler kızlar
Menüm
2 tbe 2 sucuklu yumurta zeytin peynir 3 lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara
portakal
Aksam
2 dilim pizza 3-4 tane patates kzt light gazli icecek
şu 3lt
Egzersiz dışarıda 8000 küsür adım atmisim.
esimi bıraktım geldimi otogara annemi getirdim pasta börekler gelmiş Hayır yeter artık zaten haftasonum kötü geçti :)
Bi bak bakalım play storda varAmin canım, çok sağol...
Bir bakayım telefona desteklerse neden olmasın :)
Bi bak bakalım play storda var
Ah canım heycandandır kuzum yaa aman dikkat et tmm mı bi daha kaçırma bu kadar pilavıBen bugün dağıttım iyice farkındayım..
Hem adet, hem hastalık, hem nişanlımla konuşma heyecanı bitirdi bugün beni
Öğlen pilavı neden, nasıl yediğimi hatırlamıyorum.. Mesaj geldi, sonra da annem sofraya çağırdı, çorba içecektim aslında ama unuttum, mesajın etkisinden hiç farketmeden 1 tabak pilavı yemişim.. Güleyim mi ağlayayım mı halime bilmiyorum valla
Üstelik spor da yok, az biraz hareket etmeye çalıştım ama saymıyorum..
Cok iyiyim demetcim ya kardesimi goruyorum sık sık esiyle geliyorlar sagolsunlar:) irade savasim var daimi tabikisi de kek borek corek vs ben yapiyorum bi de ama yemiyorum :))) oyle iste bir haftalik duzenli bi program yaptim herkesle gorusecegim ozledigim mutluyum :) sen ne yaptin pazar nasil gecti diyecegim ama sen uyumussundur:) en iyisi mutlu ruyalar dileyim ben sana yarin gorusuruz:)Sen nasilsin guzelim?:)
Anammm beybi naptın sen yaaaIyi geceler kızlar
Menüm
2 tbe 2 sucuklu yumurta zeytin peynir 3 lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara
portakal
Aksam
2 dilim pizza 3-4 tane patates kzt light gazli icecek
şu 3lt
Egzersiz dışarıda 8000 küsür adım atmisim.
esimi bıraktım geldimi otogara annemi getirdim pasta börekler gelmiş Hayır yeter artık zaten haftasonum kötü geçti :)
Canim menu anlamında kötü geçti yoksa bir sıkıntı yok çok sukur:)Afiyet olsun canım yorum yapmak bile istemiyorum haftasonun niye kötü geçti bi yaramazlık yoktur umarım iyi geceler
Tamam canım benimki samsung note3 kendinde vardıbenimki lumia canım, telefonu bulursam bakıcam
Ah canım heycandandır kuzum yaa aman dikkat et tmm mı bi daha kaçırma bu kadar pilavısporda yapmaya çalış kuzum Leslie felan yap:)
Ooo annenin hersey dahili cazip geldi de.mi:)) iyi tatiller hocam :)İyi Akşamlar kızlar menü veremedim iku gündür ctesi sabahtan haşlanmış yumurta peynir zeytin yarim börek çay
muz mandalina elma
Aksam Kıymalı karnabahar azıcık pilav
Pazar kahvaltıda peynir zeytin salata küçük yarim ekmek bol tereyağı az bal
Çay
Çerez karışık
Akşam kavurma salata
Bu arada Antalya ya geldim spor yok malesef
Iyi aman bende bişey var sandım yarından itibaren biraz sık bari canım biliyosun durum kritikCanim menu anlamında kötü geçti yoksa bir sıkıntı yok çok sukur:)
Regl de zor oluyor tatlış ama zayıflamanın kilit noktası devamlılık onun için zorlansakta yapmalıyız sıkı vucutlar içinDikkat etmem gerek artık..
Regl olmasam + bir de hastalık zaten sporlarımı yapacaktım bugün.. bir kaç gün hafif sporla idare ederim yürümek falan, sonra egzersizlere devamm, bağımlılık yaptı 2 güne bende
Regl de zor oluyor tatlış ama zayıflamanın kilit noktası devamlılık onun için zorlansakta yapmalıyız sıkı vucutlar içinbiran önce iyileş tatlış yapar tabi kız spor insana mutluluk veriyor :))
Doğru buna katılıyorum canım tatlı yerine spor ikiside serotonin salgılatıyormuşRegl de zor oluyor tatlış ama zayıflamanın kilit noktası devamlılık onun için zorlansakta yapmalıyız sıkı vucutlar içinbiran önce iyileş tatlış yapar tabi kız spor insana mutluluk veriyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?